Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych si dopasovat lépe dveře od kufru, dole mi leží skoro na světlech a nahoře u pantů je velká mezera, dá se to nějak slušně poštelovat šrouby nebo něčím jiným abych doladil spáry po obvodě :myslim ??? trochu mě to irituje :bojim... dělal to už někdo??

a nevíte jak jsou náchylné ty odporové dráty na výhřev zadního okan na přerušení nebo poškození? minulý majitel tam dal tmavou folii a rád bych ji sundal, z bočních zadních oken to šlo dobře dolů, ale zůstalo mi tam lepidlo, které jsem musel dostat dolů kartáčkem, tak bych si nerad po sundání folie zničil vyhřívání jak bych lepidlo dostával dolů....

předem dík za rady ;)

[upravil dne 3/4/11 13:39 veka_GTi-6]

Odesláno

ty se spárujou na pantech a na zámku jdou taky jemně doladit myslim. tak to lepidlo vem benzínem, pustí všechno...

btw koukal si na jiný 306 ? podle tvýho popisu to mam taky tak :D

Odesláno

aby nepustilo po tom benzinu i to vyhrivani :D

no vsiml jsem si to i jinde, ale zajimalo me jestli to uz nekdo resil, vyresil a muze mi rict co kde udelat, aby spary byly stejne. napada me prihnout panty nahore, ale do toho se mi moc nechce... radsi bych nekde stelovat srouby nez to delat silou...

Odesláno

Taky jsem si všiml, že nám na 306 nelícují jak mají, ale my to zase máme dole u světlech je velká mezera a nahoře téměř žádná:D

Možná to časem zkusím na pantech nějak posunout, už jsem si takhle lícoval dveře na bývalé 406.

Odesláno

jako ze si povolil srouby na pantech a pohnul celyma dverma, doladil si sparu a pak si dotahl srouby nebo si myslel hrubou silu a ohnout trochu uchyceni nahore :myslim ? me nenapadlo ze tam by to slo stelovat, zkousel jsem hybat zamkem v kastli, ale ten je vysunuty na max

Odesláno

Jen jsem ty panty trochu povolil, aby se nehejbali samy, ale aby šli pomalu a toršku silou pohnout, našteloval podle zámku, aby dobře seděli a potom je zvedl a šrouby přitáhl

Odesláno

tak jsem to dneska vyzkousel, posunul jsem to na max co to slo a porad to neni ono, jeste by to chtelo... to pak asi ale bude muset nastoupit hruba sila a panty trochu prihnout ke karoserii gumovym kladivem :o

to šalda: dik za radu, aspon trochu jsem to zlepsil

• O 2 měsíce později...
Guest Jindra_90
Odesláno

Folii při sundávání nahřívej horkovzduškou. Nezůstane potom ani stopa:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...