veka_GTi-6 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 chtěl bych si dopasovat lépe dveře od kufru, dole mi leží skoro na světlech a nahoře u pantů je velká mezera, dá se to nějak slušně poštelovat šrouby nebo něčím jiným abych doladil spáry po obvodě ??? trochu mě to irituje ... dělal to už někdo?? a nevíte jak jsou náchylné ty odporové dráty na výhřev zadního okan na přerušení nebo poškození? minulý majitel tam dal tmavou folii a rád bych ji sundal, z bočních zadních oken to šlo dobře dolů, ale zůstalo mi tam lepidlo, které jsem musel dostat dolů kartáčkem, tak bych si nerad po sundání folie zničil vyhřívání jak bych lepidlo dostával dolů.... předem dík za rady [upravil dne 3/4/11 13:39 veka_GTi-6] Citovat
vavoj Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 ty se spárujou na pantech a na zámku jdou taky jemně doladit myslim. tak to lepidlo vem benzínem, pustí všechno... btw koukal si na jiný 306 ? podle tvýho popisu to mam taky tak Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 aby nepustilo po tom benzinu i to vyhrivani no vsiml jsem si to i jinde, ale zajimalo me jestli to uz nekdo resil, vyresil a muze mi rict co kde udelat, aby spary byly stejne. napada me prihnout panty nahore, ale do toho se mi moc nechce... radsi bych nekde stelovat srouby nez to delat silou... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 no jestli to má většina 306tek, tak bych ty páté dveře nechal tak Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 vetsina to urcite nema, nejak to snad seridit pujde, ja akorat zatim neprisel na to jak jinak nez silou... Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Taky jsem si všiml, že nám na 306 nelícují jak mají, ale my to zase máme dole u světlech je velká mezera a nahoře téměř žádná Možná to časem zkusím na pantech nějak posunout, už jsem si takhle lícoval dveře na bývalé 406. Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 jako ze si povolil srouby na pantech a pohnul celyma dverma, doladil si sparu a pak si dotahl srouby nebo si myslel hrubou silu a ohnout trochu uchyceni nahore ? me nenapadlo ze tam by to slo stelovat, zkousel jsem hybat zamkem v kastli, ale ten je vysunuty na max Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Jen jsem ty panty trochu povolil, aby se nehejbali samy, ale aby šli pomalu a toršku silou pohnout, našteloval podle zámku, aby dobře seděli a potom je zvedl a šrouby přitáhl Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 dik za radu, zitra zkusim a dam vedet jestli se povedlo Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Třeba se to dá dělat i jinak, já to dělal takhle a byl jsem s výsledkem spokojen:papa Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 tak jsem to dneska vyzkousel, posunul jsem to na max co to slo a porad to neni ono, jeste by to chtelo... to pak asi ale bude muset nastoupit hruba sila a panty trochu prihnout ke karoserii gumovym kladivem to šalda: dik za radu, aspon trochu jsem to zlepsil Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Nemělo by to mít takovou vůli, aby mu tam zateklo:) Kdyžtak si to aspoň umyje i zevnitř:aut Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 posun dveri v pantech byl sotva 3mm, takze si nemyslim ze by to melo takovy vliv aby mi tam zaclo tect a jinak ho umyju zevnitr jak pise Šalda Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Škoda že bydlíš tak daleko, bych Ti s tím pomohl:) Mě to taky čeká ještě i na 306, tak doufám že dopadnu líp než Ty:D:aut Citovat
Guest Jindra_90 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Folii při sundávání nahřívej horkovzduškou. Nezůstane potom ani stopa:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.