Aldoaldo Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 v 407-čke mam chybu na dislpeji v stredovom panely keď naštartujem tak je v pohode ale po chviľke sa začnú z hora nadol objavovať tmavé čiary (stráca sa oranžová - tmavne) skuste prosím poradiť vďaka Citovat
HonzaZ Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Pomoc je jediná - výměna. Určitě máš auto z r. 2004/5. Byla to vada displejů. Citovat
Aldoaldo Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 Pomoc je jediná - výměna. Určitě máš auto z r. 2004/5. Byla to vada displejů. nie je to 9/2005 Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Vadné displeje v záruke ich menili bežne. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Ale ano, vždyť ti píšu rok 2004-5. Bohužel jenom výměna. Jiná možnost není. Už se toho tady na fóru o tomto problému hodně popsalo. Měl jsem ten samý problém. Po výměně nečerná a ještě má pár funkcí navíc např. možnost volby na displeji vypnutí a zapnutí denního svícení a zobrazení parkovacich senzorů na displeji. Samozřejmě toto vše se musí povolit na diagnostice. Citovat
Aldoaldo Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 Koľko môže taký displej asi stáť? mám ho 7 dní a netuším či si mám vziať sedatíva ak ho pôjdem kúpiť Citovat
HonzaZ Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Určitě je to ten bez navi. Dnes už je levnější a stojí něco přes 5100,- Kč. Samozřejmě se musí přihlásit a nakonfigurovat na diagnostice. Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Tu máš zopár tém na černanie displeja. http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=Displej+%E8ern%E1&srchfield=body&srchuname=&f%5B%5D=37&srchfrom=0&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED Citovat
Martin407 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Zacina mi taky cernat displej. Kdyz je to studeny tak to nic nedela. Delaji se tam pruhy az po zahrati. Je tam nejaka moznost jak vyresit chlazeni displeje??? Napadlo mne umistit za displej nejaky ventilator urceny pro PC. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Zkoušel jsem všechno možné, ale displej se ohřívá i sám, nejen od rádia a tepla v kabině. Jinak za ním není místo pro větrák. Po výměně mám pokoj. Nový mám asi 3 roky a bez problému. Citovat
Martin407 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Tak to mne casem ta vymena ceka taky. Zatim to neni az tak kriticky Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Zajímavé téma, už to zkoušel někdo z fóra opravit? Nechce se mi to nějak zásadně zkoumat, ale pokud jsem to špatně pochopil tak se jen přehřívá samotný LCD. Nicméně pokud to tak je tak bude asi oprava poměrně jednoduchá. Napadají mě 2 možnosti - buď je špatně vymyšlený podsvit - diody příliš hřejou, nebo je pod LCD nějaká součástka co ho ohřívá ztrátovým teplem. V 1. případě by to mělo poznat podle toho jak rychle se to zahřeje když snížíš / zvýšíš intenzitu podsvitu. Ve 2. případě by mohlo stačit dovybavit součástku vhodným chladičem nebo LCD odstínit například ALU fólií a pod. respektive samozřejmě upravit zapojení tak aby to nehřálo ... samozřejmě je otázka jestli má smysl se tím zabývat, ale podle popisu by to měl zvládnout trošku šikovný elektrokutil. Asi bych LCD vyloupnul s obalu a vyzkoušel co vlastně topí. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Ale nejspíš je to vada displeje. Nikdy ho neochladíš dokonale. Citovat
Martin407 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Ale nejspíš je to vada displeje. Nikdy ho neochladíš dokonale. To za tim displejem nejsou 2 centimetry mista pro 2 maly vetracky umisteny vedle sebe??? Chtel bych to zkusit aspon takhle. Rozhodne je to levnejsi varianta nez 5000 za displej Citovat
HonzaZ Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Tak ho vyndej a uvidíš. Věř tomu že ani větráček nepomůže. Citovat
macman Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Vzhledem k tomu, že s displejem si hraju poslední týden, tak opravdu je vada v samotném skle.. Diody neprodukují tolik tepla a ani tam není nic co by displej hřálo.. U 607 je displej hned vedle výdechu topení, takže schytává teplo od topení a v létě se nažhaví z principu tím, že na něj svítí sluníčko.. Větráčky jsou blbost, protože není kde brát studenej vzduch.. V létě je uvnitř palubky horko.. Navíc díky tomu, že za ním je podsvtlení, tak by musely být ventilátory zboku, nebo zezhora... Než jsem sehnal nějaký displeje, tak jediná varianta byla kompletně předělat podvícení.. Například použít elektroluminiscenční folii, nebo CCFL výbojky.. Tím by se posvětlení dalo \"nalepit\" zezadu na dispej a ve vzniklém prostoru jsem chtěl umístit peltierův článek a odvod tepla.. Na druhou stranu je jednodušší a levnější sehnat jinej displej.. Na vrakáči chtějí kolem 2000,- za stejný displej.. Ovšem nikdo nezaručí, že zase nezačne černat... macman Citovat
Biliboy Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Mam na predaj za 90eur novy necernajuci aj s nakodovanim... [upravil dne 4/4/11 14:07 Biliboy] Citovat
Vlado222 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 budem ho asi musiet vymenit casom lebo sa obiavuju tiez pasiky cierne na nom a chcem sa opytat musi bit taky isty alebo aj lepsi myslim viac funkcii a diou to upravit aby to fungovalo DIK Citovat
HonzaZ Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Novější displej ti nabízí více funkcí, ovšem záleží na výbavě auta. To co v podstatě nabízí u každého auta (407) je např. možnost nakonfigurování aktivace a deaktivace denního svícení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.