vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ale přišel sem na to docela brzy:D:P Citovat
tadom Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Tak k prvnímu příspěvku, sice opožděně, ale přeci. Popojížděl jsem po parkovišti s Transitem, vedle mě seděla kolegyně z práce, měli jsme za sebou asi 300km, kolegyně si už sbírala své věci aby se připravila na výsadek, byl večer tma, tak mě napadl žertík, vidím velký hrbol od kořene stromu poblíž šel důchodce, říkám \"sakra on mi tam ten dědek snad skočí\" a s posledním slovem auto 2x poskočilo kolegyně zkameněla no abych to dotáhl, říkám \"to je v prdeli, ještě ta tma já zacouvám ať na něj vidíme\" a prudce jsem vyrazil dozadu, auto opět 2x poskočilo, kolegyně se poblila, důchodce nechápavě koukal, proč jezdíme sem a tam přes ten hrbol, já jsem musel čistit auto a ještě mi šéf strhl prémie za blbý srandičky Hold ne vždy se vtípek povede... Citovat
gronholmm Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 tadom: Tak tomu říkám podařená akce Dlouho jsem se takhle nezasmál při představě nějaký situace :super:D Citovat
marko306 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 ja by som odpadol, ale najskôr od strachu a potom od smiechu:D Citovat
tadom Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Jo tohle se mi tenkrát povedlo, stálo to sice dost peněz (prémie), ale teď co jsem si na to vzpomněl, tak mi to stále cuká koutky na tvářích. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.