roman666 Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Poprosil bych taky odkaz,moc děkuju Citovat
Draken Odesláno 31. červenec 2015 Odesláno 31. červenec 2015 môžete mi poslať SZ link na mapy pre RT3 (SK, CZ, PL) 2014/2015 Ďakujem Citovat
tonottt Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 chcel by som sa opytať mne sa stalo že mi sem tam ukazuje bludy zatail 2X...to znamena že ma navadza do ciela v križovatke mi povie kadial isť a potom začne preratavať a mam sa vraj otočiť do protismeru alebo niečo podobne.Použivam ju dosť často a ide uplne super takže si myslim že to je tym že su to mapy stiahnute z netu.Neseka to ani nemrzne žeby bugy? Citovat
Balachar Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Pozdravujem, už som z toho mimo ... poraďte mi aké mapy potrebujem, aby som sa dostal zo Slovenska do Chorvátska? Je to EENW a EESO? Našiel som zoznamy krajín a Chorvátsko je na oboch, ale na EENW asi nebude také podrobné, ako na EESO, však? Dokonca som Chorvátsko našiel aj na EENE. Vedeli by ste mi ich poslať, prípadne mi poraďte kde nájdem popis krajín, ktoré sú na ktorom CD? Ďakujem Citovat
xpetrix Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 CD 1: FranceCD 2: Spain, PortugalCD 3: ItalyCD 4: Netherlands, Belgium, LuxembourgCD 5: Austria, SwitzerlandCD 6: GermanyCD 7: United Kingdom, IrelandCD 8: Norway, Sweden, Finland, DenmarkCD 9: Czech Republic, Slovenia, Slovak Republic, Hungary, PolandCD 10: Moldova, Ukraine, Estonia, Latvia, Belarus, LithuaniaCD 11: Serbia, Macedonia (F.Y.R.O.M), Bosnia Herzegovina, Romania, Bulgaria, Greece, Croatia, Kosovo, Montenegro, Albania Citovat
simima2 Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Mohu také poprosit o odkaz do SZ na nejnovější mapy (RT3) ? Díky moc Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 @balachar Chorvatsko s plným pokrytím je jen na jednom CD EE South. Na ostatních CD najdeš jen hlavní tahy. Můžeš si vybrat - v CZ-SK vložiš cd EES najdeš si přesnou adresu v HR, dojedeš v CZ-SK na první dálnici a jedeš - minus je , že v případě nutnosti sjetí z dálnice kvůli nehodě mimo HR , ztratíš silnici. - v CZ-SK vložiš cd EENW najdeš si v HR třeba Split a jedeš. Záleží ještě kudy. Jestli pojedeš přes HU tak na hranicich HU-HR přehodíš CD za EES a vybereš přesně adresu. Podle mě je druhá varianta lepší Citovat
Agrafik Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Jak píše Milhaus65. Na CD s mapou ČR zadám cíl (tu tam mám pořád kvůli TMC), např. v CH Zagreb, Zadar apod, a navi mě po hlavních trasách dovede k zadanému cíli, než tam dojedu, tak někde (abych nedojel do toho města) na dálnici v CH u pumpy přehodím za CD s podrobnou mapou dané země a zadám konkrétní místo. Citovat
Balachar Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Super chalani, ďakujem za rady, presne takto som uvažoval aj ja, že si dám EENW a v CH si dám EESO, paráda, mám v tom jasno, ešte raz ďakujem. Petrik, tebe ďakujem za mapy :-) Citovat
Pavel807 Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 Prosím též o nejnovější dostupnou mapu ČR pro RT3. Díky moc. Citovat
jenanek Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Kdyby sis přečetl SZ, tak už dávno taháš Ahoj.Nemohl bys mi prosím poslat taky odkaz odkud stáhnout mapy?Moc díky Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Také prosím o odkaz na stáhnutí map pro navigaci do Peugeot 607 s RT3, děkuji. Co se týká češtiny do systému počítače, lze jí také někde stáhnou a nainstalovat? Citovat
jenanek Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 A nějaký typ na češtinu by byl?:-))Předem moc díky Citovat
Crowvondark Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 Zdravím, můžu požádat o link ke stažení map? Díky Citovat
wartik Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 Phedra 2007 predpokladam RT3 mozem poprosit o link na mapy 14/15 a zmenu jazyka aspon na anglictinu lebo holanscina je hrozna. Dakujem Citovat
xpetrix Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 Predpokladat nestaci.Ikony v hlavnom MENU v 2 riadkoch nad sebou alebo v jednej elipse?V roku 2007 koncila RT3 a prisla RT4... Citovat
Mildaren Odesláno 9. říjen 2015 Odesláno 9. říjen 2015 Zdarec muzu poprosit take o link na mapy cz rt3 2015? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.