Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcel by som sa opytať mne sa stalo že mi sem tam ukazuje bludy zatail 2X...to znamena že ma navadza do ciela v križovatke mi povie kadial isť a potom začne preratavať a mam sa vraj otočiť do protismeru alebo niečo podobne.Použivam ju dosť často a ide uplne super takže si myslim že to je tym že su to mapy stiahnute z netu.Neseka to ani nemrzne žeby bugy?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pozdravujem, už som z toho mimo ... poraďte mi aké mapy potrebujem, aby som sa dostal zo Slovenska do Chorvátska? Je to EENW a EESO? Našiel som zoznamy krajín a Chorvátsko je na oboch, ale na EENW asi nebude také podrobné, ako na EESO, však? Dokonca som Chorvátsko našiel aj na EENE. Vedeli by ste mi ich poslať, prípadne mi poraďte kde nájdem popis krajín, ktoré sú na ktorom CD? Ďakujem

Odesláno

CD 1: France
CD 2: Spain, Portugal
CD 3: Italy
CD 4: Netherlands, Belgium, Luxembourg
CD 5: Austria, Switzerland
CD 6: Germany
CD 7: United Kingdom, Ireland
CD 8: Norway, Sweden, Finland, Denmark
CD 9: Czech Republic, Slovenia, Slovak Republic, Hungary, Poland
CD 10: Moldova, Ukraine, Estonia, Latvia, Belarus, Lithuania
CD 11: Serbia, Macedonia (F.Y.R.O.M), Bosnia Herzegovina, Romania, Bulgaria, Greece, Croatia, Kosovo, Montenegro, Albania
Odesláno

@balachar  Chorvatsko s plným pokrytím je jen na jednom CD EE South. Na ostatních CD najdeš jen hlavní tahy.

Můžeš si vybrat

- v CZ-SK vložiš cd EES najdeš si přesnou adresu v HR, dojedeš v CZ-SK na první dálnici a jedeš - minus je , že v případě nutnosti sjetí z dálnice kvůli nehodě mimo HR , ztratíš silnici.

- v CZ-SK vložiš cd EENW najdeš si v HR třeba Split a jedeš. Záleží ještě kudy. Jestli pojedeš přes HU tak na hranicich HU-HR přehodíš CD za EES a vybereš přesně adresu.

Podle mě je druhá varianta lepší

Odesláno

Jak píše Milhaus65. Na CD s mapou ČR zadám cíl (tu tam mám pořád kvůli TMC), např. v CH Zagreb, Zadar apod, a navi mě po hlavních trasách dovede k zadanému cíli, než tam dojedu, tak někde (abych nedojel do toho města) na dálnici v CH u pumpy přehodím za CD s podrobnou mapou dané země a zadám konkrétní místo.

Odesláno

Super chalani, ďakujem za rady, presne takto som uvažoval aj ja, že si dám EENW a v CH si dám EESO, paráda, mám v tom jasno, ešte raz ďakujem. Petrik, tebe ďakujem za mapy :-)

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Phedra 2007   predpokladam  RT3   mozem poprosit o link na mapy 14/15  a zmenu jazyka aspon na anglictinu lebo holanscina je hrozna.

Dakujem

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...