Přejít na obsah

Pavel807

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Dolní Dobrouč
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pavel807's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Pavel807

    rt3

    To je dobra zprava! Zkusim to znovu v servise potlacit. Nepamatuješ si nějaké podrobnosti, když si nevědí rady?
  2. Pavel807

    rt3

    Teď jsem mluvil s kámošem. Má VAN 5.52A originál v němčině, v kastlíku má konektor pro připojení videa a v menu též nemá ikonu pro video. Že by to tedy Peugeot původně softwarově uvolňoval až za příplatek, jako to dělá třeba koncern VW?
  3. Pavel807

    rt3

    To by dávalo smysl.
  4. Pavel807

    rt3

    Tak jsem byl na diagnostice ale u aktivace doplňkových funkcí to hned v úvodu psalo, že funkce není podporována. Nebylo však zřejmé, zda je to omezení na straně diagnostiky nebo RT3. Rovněž pokus o přeinstalování selhal, neboť tam už mám 5.5D a ne 5.52, jak jsem si původně myslel.
  5. Pavel807

    rt3

    Tak jemu to šlape normálně. Zkusím oslovit ještě někoho jiného s diagnostikou. Tam se navazuje komunikace přímo s rt3 nebo se to dělá přes BSI?
  6. Pavel807

    rt3

    Že bych tam zkusil nasypat taky 5.53? Já totiž nevím, zda to puvodni verze uměla. Přehrával jsem to hned po koupi a mam to tady z klubu. Zkusim od onoho kolegy zjistit, zda to šlape jemu a dám vědět.
  7. Pavel807

    rt3

    Mam tam jen tyto volby...
  8. Pavel807

    rt3

    Je tam 5.52
  9. Pavel807

    rt3

    Ano, tohle menu leč bez poslední ikony
  10. Pavel807

    rt3

    No já mám Peugeot 807 a RT3 VAN. V kastliku je konektor, ale v menu není položka pro video vstup, takže se na něj nepřepnu. Dnes jsem řešil s technikem Citroen servisu, zda je potřeba vstup přes diagnostiku nějak aktivovat a odpověděl mi, že o takové možnosti nic neví. A já už se chtěl pouštět do odblokování. Nemůže být problém v tom, že se tam při počeštění nahrála novější verze firmware - že by jako tuhle možnost neměla?
  11. Pavel807

    rt3

    Už se našel někdo, kdo zvládne sw odblokování? Ja bych chtěl využít audio vstup za jízdy a vyřazovat CD měnič se mi nechce. Nebo je jiná možnost?
  12. Pavel807

    nezávislé topení Bufík

    Tak jsem k tomu včera lehnul a našel jsem elektroniku Webasta i IPCU modul. Nechápu, proč ventilátor běží na tak vysoký výkon, když se zapojení zdá OK. Mám digitální klimatizaci. Nicméně více mě trápí ten klidový odběr. Elektronika Webasta odebítá v klidu 0,04A. To asi s dálkou není až tak mnoho a mělo by to být pro autobaterii zanedbatelné, nicméně když auto 2 dny stojí, tak je baterka vyždímaná natolik, že ani nenastartuji. Po vyndání malé pojistky Webasta problém zmizí. Ještě mě napadá zkusit vyndat silovou pojistku, zda se topení během noci nerozbíhá samo. Nemá někdo podobnou zkušenost? Problém mi začal asi před dvěma roky. Tehdy jsem si mylsel, že se loučí autobaterie, ale po její výměně je to stejné.
  13. Pavel807

    nezávislé topení Bufík

    Díky za schéma. Tak to vypadá, že tam někdo místo IPCU modulu vrazil normání relé či co. Kde je tedy IPCU modul originálně umístěn, ať to můžu zkontrolovat?
  14. Pavel807

    nezávislé topení Bufík

    Nevíte chlapi, kde je v P807 umístěno relé, kterým Webasto spíná ventilátor? Mám originál Webasto s dálkou a hodinami a když 15 minut běží větrák na plné obrátky, tak vyšlahá baterku. Chci ho zkusit odpojit a nebo případně hodit přes předřadný odpor. A nemoh by někdo s Webastem na dálku zkusit změřit klidový odběr u zaparkovaného auta? Já když vytáhnu pojistku Webasta, tak celkový odběr klesne na čtvrtinu. Přičítám to tomu, že je anténa stále na příjmu. Nebo se pletu?
  15. JEDNODUŠŠÍ ZPÚSOB: Krátce po koupi mé 807 2,2 HDi se mi vysypalo spojkové ložisko a tak jsem při té práci už vyměnil celou sadu i s dvouhmoťákem. Převodovka kvůli tomu nemusí z vozu!!! - stačí ji poodtáhnout stranou. Tím odpadá práce s demontáží nápravnice, řízení atd. Je to trochu drbačka, než převodovku dostanete do nejvýhodnější polohy, ale nakonec se podařilo vytvořit prostor pro celkem pohodlnou výměnu spojky a setrváku. U dvoulitrů asi bude krapítek více místa. Doporučuji demontovat snímač kliky, ať nepřijde k úrazu.
×
×
  • Vytvořit...