whizz80 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Mam problem s centralnym zamykanim dvier. Ked chcem zamknut dvere cez infra tak všetky dvere len cuknu ale neuzamknu sa, pričom ked ich zamknem cez zamok tak za uzamknu. Ked ich chcem odomknut tak cez infra ich odomknem a samozrejme aj cez zamok. Takže infra mi nechce iba uzamknut, odomknutie ide. Včom môže byť chyba? Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Nejspíš zatuhlej mechanismus v některých předních dveřích a nedokáže to překonat už ten odpor. Citovat
Jindras Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Přesně tak,zkusit to přostříknout pravým silikonovým olejem,z nouze je bez demontáže při otevření dveří,nad mechanizmem zámku gumová záslepka,kterou je možno oddělat a prostříknout sprejem... Citovat
Saber Odesláno 16. květen 2011 Odesláno 16. květen 2011 od vcera mi nejde odomykanie spolujazdcovych dveri cez central...ostatne dvere i kufor mi otvori pomoze mi tiez vyssie uvedene streknutie oleja na gumovu zaslepku??? Citovat
Fon Bobek Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Mužeš mít polamané dráty.Přechod z předních dveří do sloupků.Je to bolest těchto aut. [upravil dne 23/5/11 13:07 Fon Bobek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.