Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lakování - tipy, triky a užitečné rady

Recommended Posts

Odesláno

2jiri106xs: pokud máš na mysli lakování těch lišt, tak pokud je nebudeš sundávat, tak bych je oblepil a sundal to šmirglem, nejprve hrubým a pak zjemnit jemným. Potom plnič na plasty a přelakovat.

Odesláno

Kujon: No právě... to bych celkem nerad :D A nějaký vhodný přípravek???

Paja: Já je právě lakovat nechci... Chci z nich akorát dostat všechen lak dolů, až na plast ;)

[upravil dne 13.6.2011 12:35 jiri106xs]

Odesláno

A co teda zkusit to obrousit, pak hodně jemným to zahladit a pouze takové to černidlo na plasty, pač po tom broušení to bude šedivé. Osobně bych na to chemii nedával, jelikož je tam velké riziko, že to skončí špatně.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Potřeboval bych nějakou radu jak nejlehčeji nalakovat kapotu viz. obrázek. A neplatit velký peníze za lakýrníka. Případně sehnat někoho kdo by mi to nalakoval levně a zbavil mě toho odloupnutí.

post-40351-14109622171701_thumb.jpg

Odesláno

loupe se lak,to je špatně obroušený ,anebo stříknutej lak na hodně zaschlou barvu a už se to nespojilo,a po čase se to takle odlupuje,rozbrousit celou kapotu od laku až na barvu jemnym papírem pod vodou a pak stříknout lakem,teda pokud si se nedostal skrz barvu,jestli jo,tak odmastit a stříknout barvou a pak lakem po částečnym zaschnutí barvy

Odesláno

myslíte, že to zvládnu i bez předchozích zkušeností? a ještě jak nejlépe brousit pod vodou? jestli to ponořit nebo jen chvíli brousit a pak to spláchnout

Odesláno

jestli to zvládneš to musíš vědět sám,ale chceto teplo a hlavně čas a trpělivost ,broušení pod vodou znamená že si ten smirek namáčíš do vody při broušení,aby byl pořád takovej dost vlhkej

Odesláno

Broušení pod vodou je to, že si smirek pořádně namočíš ve vodě, klidně ho tam dej půl hodiny před použitím, a při broušení stále namáčej do vody, čím víc tím líp. Spláchneš to až nakonec.

Jinak podle toho co píšeš, to raději svěř odborníkovi, a budeš spokojen;)

• O 3 roky později...
Odesláno

Moje kapota, střecha i kufr vypadají úplně stejně (možná i o něco hůř) jako kapota habrosse... Mám pocit, že tenkrát používali nějakej divnej lak, protože se to loupe na docela dost autech... Jenom nevím, co s tím, na profi lakovnu nemám peníz a sama si na to netroufnu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...