Judes Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Musím odklopať všetko mi funguje OK, ťah má a spotreba výborná. Citovat
straki007 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Ja mam EGR vymeneny (novy 90 eciek). Bol normalne zlomeny (je na nom taka oska na ktorej sa to otaca) a pripada mi, ze to nieje solenoid ale je to normalny servomotor, ktory otaca tou oskou a cez nu \"taha\" ten ventil. Tiez mi na diag skakala prechodna chyba a nebolo ho pri vypnuti motora vobec pocut. Teraz pri vypnuti motora (v garazi) väcsinou pocujem 4x take cvak-cvak-cvak-cvak. Takze predpokladam, ze teraz je to ok. Novy 90 ecek?Dosti divneeee Citovat
Marcel00 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 to je vela alebo malo... podla mna klasicka cena... este k tomu cca 20% zlava co tu kade kto ma.. i ja od 03/2007 tam bola vyvojova zmena, takze by tam mali byt odladene niektore neduhy... ako napriklad zasekevanie pri plnom otvoreni atd... Citovat
John_Ice Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 straki psal 6000 kč tudíž 90 eček je málo Citovat
DanculD Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Novy 90 ecek?Dosti divneeee No, nedalo mi to, bolo to predsa len davnejsie (ked si bol u mna Straki - aj ty si mi zdiagnostikovalchybu EGR), tak som teraz zavolal kamaratovi do servisu a ten mi potvrdil cenu 90eur. Som sa pytal, ze ci bol novy, tak sa zasmial, ze urcite. Celkovo ma dobre ceny, pretoze teraz som menil u neho predne kotuce a dal mi cenu 50eur/ks (Brembo - 303mm). Zaroven som menil aj predne loziska a dal cenu 40eur/kus. Myslim, ze su to dobre ceny. [upravil dne 29.03.2011 16:00 DanculD] Citovat
bazant Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 to je dobra cena...kde ma ten kamarad servis, asi si za nim taky zajedu... ) Citovat
Laďa Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Až na Slovensko? To pak nebudou ty ceny zase tak dobré. Citovat
DanculD Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 To by sa ti asi neoplatilo do Ziliny Mozno to berie tak, ze tam nechodim len na diely ale dam mu zarobit na robote. Neviem, kazdopadne nechcem do toho rypat Citovat
DanculD Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Takze nove jak FIK Nie straki, urcite je novy. Naozaj je to dobry kamarat a verim mu. Este nikdy ma \"nenatiahol\" a vzdy so mnou jednal ferovo. Sice nema skusenosti s vecami ako ty (chiptuning, fap-off, atd., proste specialitky) ale ostatne veci si myslim vie. Chodi tam aj moj otec s mojou byvalou 307-mickou a je tiez spokojny. Je to taky nas rodinny servis [upravil dne 29.03.2011 16:11 DanculD] Citovat
straki007 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Tak mi to nedalo a ani nakupni cena v Nemeckiu ani v origo Peugeotu neni mene nez cca 200 ecek...... V Nemecku to same a druhoska tohle neumi ale nedal jsem si tu praci zjistit subdodavatele...... Beru jeden pro sebe taky..... Citovat
DanculD Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 No, na krabicke, ktora po nom ostala urcite nebolo napisane Peugeot, takze predpokladam, ze original to nebol. Resp. este nikdy do teraz som od neho nemal krabicku z logom Peugeot Neviem ci take cosi aj existuje. Nikdy som sa tym nezaoberal. Jedine co musel kupovat priamo v Peugeote bol vzduchovy filter, pretoze hovoril, ze pri automate je iny a nikto s kym robi ho nemal skladom. Skor by ma zaujimalo ci sa da ten EGR nejako zaslepit, pretoze som cital, ze je to casta zavada a niekedy aj pricina znepojazdnenia auta. A to by som nerad aby ma to niekde nechalo kvoli takej blbosti. [upravil dne 29.03.2011 16:45 DanculD] Citovat
DERT123 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 ak sa nemylim tak na 407me sa to zaslepit neda ! Citovat
straki007 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Zkousim a merim to prubezne delat.....zatim nelze ani u 1,6 ani u 2,0 (myslim tim novejsi auta fullcan) Okamzite to zahlasi chybu prutoku vzduchu,takze to chce neco resit s vahou(u VW vypinam i vahu takze tam to jde)protoze dostane vic vzduchu a ta je tak rychla ze to stihne..... Citovat
DanculD Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Hm, keby sa mechanicky priskrtil prietok vzduchu, tak by to uz nemuselo pindat. Ale to len tak rozmyslam nahlas. Kazdopadne skoda, ze to nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.