Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ja mam EGR vymeneny (novy 90 eciek). Bol normalne zlomeny (je na nom taka oska na ktorej sa to otaca) a pripada mi, ze to nieje solenoid ale je to normalny servomotor, ktory otaca tou oskou a cez nu \"taha\" ten ventil. Tiez mi na diag skakala prechodna chyba a nebolo ho pri vypnuti motora vobec pocut. Teraz pri vypnuti motora (v garazi) väcsinou pocujem 4x take cvak-cvak-cvak-cvak. Takze predpokladam, ze teraz je to ok. :super

Novy 90 ecek?Dosti divneeee

Odesláno

to je vela alebo malo...

podla mna klasicka cena... este k tomu cca 20% zlava co tu kade kto ma.. i ja

od 03/2007 tam bola vyvojova zmena, takze by tam mali byt odladene niektore neduhy... ako napriklad zasekevanie pri plnom otvoreni atd...

post-31067-14109616409068_thumb.jpg

Odesláno

Novy 90 ecek?Dosti divneeee

No, nedalo mi to, bolo to predsa len davnejsie (ked si bol u mna Straki - aj ty si mi zdiagnostikovalchybu EGR), tak som teraz zavolal kamaratovi do servisu a ten mi potvrdil cenu 90eur. Som sa pytal, ze ci bol novy, tak sa zasmial, ze urcite. Celkovo ma dobre ceny, pretoze teraz som menil u neho predne kotuce a dal mi cenu 50eur/ks (Brembo - 303mm). Zaroven som menil aj predne loziska a dal cenu 40eur/kus. Myslim, ze su to dobre ceny.

[upravil dne 29.03.2011 16:00 DanculD]

Odesláno
Takze nove jak FIK :D
Nie straki, urcite je novy. Naozaj je to dobry kamarat a verim mu. Este nikdy ma \"nenatiahol\" a vzdy so mnou jednal ferovo. Sice nema skusenosti s vecami ako ty (chiptuning, fap-off, atd., proste specialitky) ale ostatne veci si myslim vie. Chodi tam aj moj otec s mojou byvalou 307-mickou a je tiez spokojny. Je to taky nas rodinny servis :D

[upravil dne 29.03.2011 16:11 DanculD]

Odesláno

Tak mi to nedalo a ani nakupni cena v Nemeckiu ani v origo Peugeotu neni mene nez cca 200 ecek......

V Nemecku to same a druhoska tohle neumi ale nedal jsem si tu praci zjistit subdodavatele......

Beru jeden pro sebe taky.....:aut

Odesláno

No, na krabicke, ktora po nom ostala urcite nebolo napisane Peugeot, takze predpokladam, ze original to nebol. Resp. este nikdy do teraz som od neho nemal krabicku z logom Peugeot :D Neviem ci take cosi aj existuje. Nikdy som sa tym nezaoberal. Jedine co musel kupovat priamo v Peugeote bol vzduchovy filter, pretoze hovoril, ze pri automate je iny a nikto s kym robi ho nemal skladom.

Skor by ma zaujimalo ci sa da ten EGR nejako zaslepit, pretoze som cital, ze je to casta zavada a niekedy aj pricina znepojazdnenia auta. A to by som nerad aby ma to niekde nechalo kvoli takej blbosti.

[upravil dne 29.03.2011 16:45 DanculD]

Odesláno

Zkousim a merim to prubezne delat.....zatim nelze ani u 1,6 ani u 2,0 (myslim tim novejsi auta fullcan)

Okamzite to zahlasi chybu prutoku vzduchu,takze to chce neco resit s vahou(u VW vypinam i vahu takze tam to jde)protoze dostane vic vzduchu a ta je tak rychla ze to stihne.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...