Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem dandandys

Ahoj všichni.

Jaký olej nalít při výměně do převodovky na PEU 306 1,6 bengo??? ( r.v. 93 )

Total Transmission 75W80 BV - 2l

Po zrušení značkových benzínek, docela obtížně dosažitelný....

Guest Ludweek
Odesláno

jaka je cena? pomuze to razeni?? nektery rychlosti mi tam jdou fakt spatne...muze to byt olejem??

Odesláno
Napsán autorem Ludweek

jaka je cena? pomuze to razeni?? nektery rychlosti mi tam jdou fakt spatne...muze to byt olejem??

210Kč/l, může to pomoci výrazně, ale není to samospasitelné.

Guest Ludweek
Odesláno
Napsán autorem Rebik

Napsán autorem Ludweek

210Kč/l, může to pomoci výrazně, ale není to samospasitelné.

diky..poslal sem vam mejl...cena je pozitivni takze to urcite pujde na vymenu :)

Odesláno

Pro převodovky Peugeot/Citroen je vyvinutý olej ESSO BV 75W 80W.Je to na něm i napsané.Balení má 2 litry ,což je přesné množství požadované náplně.Prodává se v takovém červeném balení,dříve bylo modré.Stojí asi 470Kč/ks tj.2 litry.Já sem tam měl obyčejný olej a po výměně náplně a nalití oleje ESSO BV jde řazení zlehka i při studeném motoru.O dost se snížila i hlučnost.

Odesláno

jakej olej tam máš nelejt muší vědět ty nebo to někde vyčíst. Já ti můžu nabídnout Texaco GEARTEX EP-A

SAE 80W: 120,- / 1l

SAE 85W 90: 120,- / 1l

ale ve velkym balení, na menší se ti zeptám...

kdyžtak mi napiš mail.

Čau :papa

Odesláno

dandandys:

Shell SF 5288

Speciální minerální převodový olej, zvláště vyvinutý pro manuální převodové skříně s hypoidními soukolími, ve vozech Peugeot a Citroën. Je určený pro použití v nejnáročnějších podmínkách rázového zatížení, přetížení atd. Díky své formulaci umožňuje snadné řazení za všech teplot, minimalizuje ztráty třením a poskytuje převodům maximální ochranu. SAE 75W-80, API GL-4+, PSA B71 2315

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...