Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Mám taku otázočku ohľadom hlášky-ADITIVIM MINIMUM FUEL LEVEL-(ukazala sa po natankovaní) je tam ešte niečo, alebo po ďalšiom natankovaní už to prepne do núdzoveho režimu ? najazdene mám 153 000. regeneráciu fapu som dlho nemal a tak mám obavu že keď to tam dám doplniť ozve sa samotný FAP . Vidím to na FAPOFF.cz

Ďakujem.

[upravil dne 27/2/14 17:32 od StibTo]

Odesláno
v citroene 110E a to iste v Peugeote 230E.. takze v citroene... uz som o tom pisal v niektorom vlakne...

Ale ty mas 1,6 HDi on ma predpokladam 2,0 HDi do roku 06 a ty mas eolys pripadne infineum on ma mozna dpx42 a tam ceny litaji jinak..

PS: Ty mas 407 on ma 307....

Jedu pristi tyden myslim Presov...

Odesláno
v citroene 110E a to iste v Peugeote 230E.. takze v citroene... uz som o tom pisal v niektorom vlakne...

Ale ty mas 1,6 HDi on ma predpokladam 2,0 HDi do roku 06 a ty mas eolys pripadne infineum on ma mozna dpx42 a tam ceny litaji jinak..

PS: Ty mas 407 on ma 307....

Jedu pristi tyden myslim Presov...

:) sorry az teraz som si vsimol ze ma 307... tak to neviem... ale skus sa spytat v pgt aj v citrone na ceny...

Straki a co v PO??? :) ides mi opravit klimu?? :)

Odesláno

Ja nevim.

Ty jsi jednu dobu ymslim chtel nakopnout.....:o

mmmmm.Mam tam jeden koncern na nakopnuti a pak 307 taky nakopnout a pak nejaka zilina myslim a poprad....pak zpatky cz.

Jinak kdyz se doleje aditivum u 307 79kW tak musi na nulovani,to se nemusi podarit a bude se muset menit pocitac (pokud je to can van)a uz kdyz tam hodi aditivum tak uz to bude chtit dotahnout do uspesneho konce a vymenit taky filtr.(podle zaplneni).Ty 307k nic moc na tohle....

Odesláno

MMilanko: urcite ano...pisni SZ jedu v patek nebo ctvrtek...

DODO: Ze jsi chtel nakopnout auto=nachipovat :D

Nedovolil bych si neco spatne napsat na ZADNEHO clena z fora ........:aut

Odesláno

straki si mi stale nevysvetlil preco mi po kazdom tankovani co aj 2litrov a zatvoreni nadrze zacne bezat cerpadlo aditiva....mam ho normalne odpojit? Alebo tam naliat VIF....

• O 7 měsíců později...
Odesláno

panove je mam 407 2,0 hdi 93Kw a tiez my svieti aditiv aj ten filter pevnych castic. chcem sa spitat ci si to mozem doliat sam alebo musim dat do servisu?? a kde sa to dolieva alebo kde je na to nadrzka?? a musim stim potom ist aj na diagnostiku resetnut to?? aj cca ceny vas poproosim dakujem

Odesláno

Musis do servisu. Po doliati sa resetuje hladina aditiva a ak mas plny filter, tak tento sa meni. Ak sa bude menit filter, tak cenu rataj urcite od 600€ hore. Ak sa ti z ceny pretocili panenky :roll, tak napis Strakimu a on ti urobi fapoff. Inak na tuto temu je tu mrte prispevkov, tak citaj.

Odesláno

ako to tu citam na tom fore: fap, aditivum, trysky, zotrvacnik, turbo,... som rad ze mam benzin.

Oni tusim tie diesle zacali davat do osobakov, len aby ludia viac platili za servis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...