Wensdy Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 macman: Jestli budeš chtít měnit to čerpadlo tak napiš jaký přesně. Zbylo mi jedno funglnový nepoužitý. Citovat
straki007 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Já tam mám to nové čerpadlo a tlačí namísto tuším 2,5baru 4bary a rozdíl žádný.. jinak jestli máš problém s vysokotlakým, mělo by ti to hlásit \"tlak paliva je nižší než je tlak požadovaný řídící jednotkou\" Našel jsem někde od tábora někoho kdo dělá repas tohodle vysokotlakého čerpadla za dva litry :-) Docela drahy repas Ale ani tlak 4 neni dobry.Mas pricpane potruby na zpatecce nebo ventli ve filtru.....ono se to ozve. PS: Asi chce to zmenit nazev vlakna.... Přemek Podlaha dělá 607 :D:D [upravil dne 4/4/11 08:21 straki007] Citovat
Birkov Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 straki007 : dva tisíce za repas vysokotlaku ti přijde hodně? Normálně to dělají všude od šesti do 12tis.... tohle je za hubičku :-) Jestli víš o něčem lepším dej vědět :-) rád bych si ušetřil cestu do tábora... Citovat
straki007 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Posli ho sem ke mne Ale ne ne.Delam to vyslovene jenom kdyz delam opravu auta. Nedelam to jakoby ze by jsem tim vydelaval..... [upravil dne 4/4/11 09:46 straki007] Citovat
macman Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Můj momentálně největší problém je to, že díky rekonstrukci baráku a přírůstku do rodiny mám momentálně velmi omezený rozpočet na opravu auta... Nemyslím si, že by bylo 2000 za repasování vysokotlaku hodně, ale nejsem si jist, zda to vyřeší můj problém.. Kdybych takhle měl měnit vše, co by mohlo být vadné, tak do toho zahučím za 20.000 a nemusím vlastně ani nic opravit.. Například podávací čerpadlo v nádrži podle zvuku bude špatné - v Auto Kelly za něj dám 3000 za celý blok včetně plováku.. Na Aukru se samotné čerpadlo (malé) dá sehnat za 1200,-.. Nakonec mám kontakt na firmu, která dělá repase elektromotorů a za výměnu uhlíků, komutátoru a pouzder (pokud bude třeba) chce 500,-.. Pořád lepší repasovanej originál za 500,- než pochybnou čínu za 1200,-, nebo StarLine za 3000,-.. Zatím jsem v situaci, že se na to pokusím přijít sám.. V motorech se hrabu odmalička (fichtla jsem půlil už v deseti), elektronikou se živím, hrabat se v tom mě baví a čas mám.. Pouze mi chybí určité diagnostické náčiní.. nedokážu u tohoto motoru změřit tlaky (nemám redukci a stupnici na budíku), nedokážu zkontrolovat vstřiky (známej má stolici pouze na mechanický), nemám vakuometr na podtlaky.. Prostě mít správný přípravky, hned by se to dělalo jinak... A co se týče vysokotlakýho čerpadla.. To že mi motor běží na 700rpm na volnoběh - to by muselo dávat malej tlak.. Ale ono dává +- správnej.. Pouze kolísá kolem požadované hodnoty.. Dokonce po zahřátí nekolísá a v otáčkách má tlak správnej.. Je na vysokotlaku někde čidlo tlaku, nebo to má na starosti právě DRV ventil??? macman Citovat
foxo Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 samotne cidlo co meri tlak je na raili... na RHY je toto... [upravil dne 7/4/11 22:51 foxo] Citovat
brutall Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Jestli budeš potřebovat to, co znázornil foxo, mám uplně nové naprodej. Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Jestli budeš potřebovat to, co znázornil foxo, mám uplně nové naprodej. Akorat ze foxo ma siemens SID801 a macman ma bosch edc15:myslim Citovat
brutall Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 Jo. Mám BOSCH-0 281 002 592. Vim, že foxo má piezo. [upravil dne 9/4/11 09:00 brutall] Citovat
Birkov Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Já tam mám to nové čerpadlo a tlačí namísto tuším 2,5baru 4bary a rozdíl žádný.. jinak jestli máš problém s vysokotlakým, mělo by ti to hlásit \"tlak paliva je nižší než je tlak požadovaný řídící jednotkou\" Našel jsem někde od tábora někoho kdo dělá repas tohodle vysokotlakého čerpadla za dva litry :-) Docela drahy repas Ale ani tlak 4 neni dobry.Mas pricpane potruby na zpatecce nebo ventli ve filtru.....ono se to ozve. PS: Asi chce to zmenit nazev vlakna.... Přemek Podlaha dělá 607 :D:D [upravil dne 4/4/11 08:21 straki007] Prosimtě, ten ventil ve filtru se dá nějak vyčistit? Citovat
straki007 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Je tam kulicka. Spis vybrat vicko filtru a kompresorem fouknout do te kulicky uprostred. Citovat
Birkov Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 asi odpojit hadicky nejdriv že? nebo neva že někam napumpuju vzduch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.