Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ja snad tu baseballku budu vozit na zadech i na masine. Zmrdi cyklisticky....

Odesláno
ja snad tu baseballku budu vozit na zadech i na masine. Zmrdi cyklisticky....

Jsem plechovkář, motorkář, skůtrista, cyklista i chodec. Takže jsem v pytli, vždycky mě nebude mít někdo rád. :myslim

Odesláno

jsem na tom stejne, ale kdyz udelam chybu, tak neosocuju ostatni a omluvim se :)

Odesláno

Tohle sleduju od začátku a můžu říct,že se ve mě pěkně vařila krev.Ono nejde ani o tu nehodu jako takovou,ale spíš o to co se dělo po tom(Fyzické napadení motorkáře,neposkytnutí pomoci od lékařů kteří byli na místě jako doprovod,a v neposlední řadě mediální masáž vedená proti motorkáři) z toho je mi na blití.

Blbce najdem všude,ať sedí za volantem,řidítky motocyklu nebo na kole.

Sezóna je v plném proudu tak všem přeji ať se dočkáme jejího konce vcelku.

Hodně šťastných km.

Odesláno

Hodim to do tohoto vlakna.. Do budoucna rozmyslam a nejaky vlastni masine ... Chcel by som nahaca, neco kolem 600, max 900 ccm, vykon staci kolem 60-70 KW, o ten moc nejde ...

Zatim premyslim medzi

Yamaha FZ6 600N (neco taketo http://yamaha-fz6.autobazar.eu/600-n-id2179650.html)

Kawasaki Z 750 (http://kawasaki-z.autobazar.eu/750-id1755908.html)

Suzuki GSR 600 (http://suzuki-gsr.autobazar.eu/600-id2348425.html)

Popripade si necham nieco ine lepsie poradit (len nie horneta). Mate s tymito nahacmi niekto skusenosti, resp co by ste si vybrali ?

Odesláno

Nevím :) Hornet byl dakedy muj velky sen, ale casem se mi tak trocha zhnusil ... Za dalsi, zda se mi ako jeden s najmensich, co sa tyka nahacov, a nevyzeral som na nom zrovna 2 krat dobre ( ja vyzeram dobre jedine na cestnych moto, napr na Transalpovi na ktorom sa vozim teraz) a pride mi az moc lahko ovladatelny, taky, \"hrackarsky\" :)

Ale to je len moj subjektivny pocit s tej moto, vozil som sa na nej par krat, a nezanechala na mna dobry dojem ...

Inak, proc ne Kawasaki ? \"vzdy mne lakal ich vzhlad a zelena farba\" :D

Ta yamaha s tou suzuki vyzeraju velmi identicko, motory maju rovnaky vykon, oba maju po 2 vyfuki, predna maska dost podobna ... Takze asi bude rozhodovat potom cena, co sa kde zozenie lacnejsie.

Odesláno

Lubk0: nevím, asi pořád žiju tím, že Kawa = neštěstí - U starších kousků rády praskají ojnice a tak podobně, pár lidí kolem mě má podobnou zkušenost (nevím jak je to teď, od Kawy mě nic nezaujalo). Jel jsem novou 10tkovou Ninju, pěkné, ale nechtěl bych jí vidět po 5 sezónách :) Vzhled? no nevím, taky se mi líbily zelené Ninji, než mi začalo být podezřelé, proč jsou tak levné :D Původně jsem dokonce koukal po ZZR600, nakonec jsem koupil co mám a nelituju (bohudík). Podotýkám za ty prachy jsem mohl mít devítkovou Ninju z 02-03 (ale teď bych ji ještě spravoval :D)

Jinak nevím jak konkrétně tenhle model, mám známého se Z1000 a strašně nadával, že na to nejde nic sehnat :roll

Ale jak jsem psal, tady v podstatě neuděláš chybu. Spíš jde o stav.

Odesláno
Pokud bych doporučoval jinou motorku nez Bandit tak asi jedině Fazer. Nicméně zmíněný ( i když negativně ) Hornet by byl taky jistě dobrá volba.

Správně,Bandit forever:)

Odesláno
Pokud bych doporučoval jinou motorku nez Bandit tak asi jedině Fazer. Nicméně zmíněný ( i když negativně ) Hornet by byl taky jistě dobrá volba.

Správně,Bandit forever:)

No bodejť i když abych nekřivdil ještě jedna varianta by tu byla: \"Autobus\" neboli GSX-1400

PS: Voda patří do papiňáku :-D

post-25417-14109617128621_thumb.jpg

Odesláno

Bandit sa mi nepaaaci ... To skor Y2K ckov Ducati Monster ...

Banditi boli inak starsie modeli snad najlacnejsie nahace v tej kubature ...

Odesláno

Tak ked uz by som mohol snivat o financne narocnejsich masinach, tak na starobu by mi uplne postacilo toto :P

BMW K1200R

[Edited on 8/5/11 21:30 Lubk0]

post-14784-1410961713005_thumb.jpg

Odesláno

Když BMW tak bych asi zvolil jiný motor - tím nechci říct, že je tento špatný, jen že já bych volil jiný. Jinak ten Monster proč ne, když vydržíš klapot Desmo a suché spojky... na 1. poslech si člověk myslí, že je to rozbitý a vono to tak má bejt :D

Odesláno

Duc proč ne, když budeš ochoten připlácet si za dražší provoz - jsou to srdcovky a často docela pily ;)

u BMW bych volil jinde - kromě endur jsou to dost předražené motorky a jeden by řekl že až neprávem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...