pipistrel Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 frozzi mas aj porovnanie zboku ako sa to znizilo? Citovat
Frozz Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 frozzi mas aj porovnanie zboku ako sa to znizilo? Mám, ale ne úplně zboku - před/po: Citovat
Frozz Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Čus, prodám sériové pružiny na 206+ 2ks (sednou i na 206). Jezdilo se na nich 3 roky. Cena 1000kč (příp. domluva), když tak zprávu sem na SZ Citovat
Frozz Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 Nechci to vypisovat dopodrobna, ale v plánu mělo být druhé lakování toho předku, aby se lépe trefil odstín bílé. Po přemýšlení jsem se rozhodl, že to riziko, že bílou znovu netrefí, mi za to nestojí a radši jsem vsadil na jistotu - zpět do černé. Zároveň jsem se poučil pro příště. Kdyby ten odstín trefili napoprvé, nemusel bych dál nic řešit, bohužel se tak nestalo a ten rozdíl bílých odstínů byl markantní. Dnes mi přijde nové lízátko z Leon Cupra, takže o víkendu nasadím. Citovat
juke Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Pěkný to je Líbí se mi tyhle kombinace s bílou, osobně bych asi šel do modré nebo zelené. Citovat
Frozz Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 Děkuju. No představ si, že jsem ve Photoshopu simuloval jak modrou, tak zelenou, ale oranč sedla nejvíc a proto jsem si ji vybral , ale je pravda, že k bílé (či černé) dáš skoro všechny barvy. Citovat
Grlik Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 s tím čeným předkem je to pecka ale chtělo by to i černou střechu Citovat
Frozz Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 Predtým to bolo lepšie... Kdyby si viděl ty odstíny bílý na živo věř, že by si tohle nenapsal :bojim Citovat
safi1 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Tak ti to mal prestriakať nie? Reklamcia žiadna... ? To už musi byt teda lakernik no jeje... :/ škoda mne sa to viac páčilo ked to bolo biele... už len stoho dovodu ze to bolo pekne celistve a elegantne a teraz je tam čierna oranzová biela... [Edited on 12/9/13 18:58 by safi1] Citovat
koblih69 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 safi1 ono se lehko radí, ale bílá stárne tak rychle, že není moc šance ot namíchat dobře. Musí se to namíchat podle původní barvy a pak ručně dotónovat, vyzkoušet, dotónovat... a stejně to nebude ono... Citovat
safi1 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Ja viem... Moja farba tiez nieje výhra a kebyze vidíš moju prednu masku no jeje... cele zle... :/ Ale je to fakt škoda biele to bolo fakt super a moc sa mi to páčilo a ona zas predsa nemá staré auto takže farba podla mna nieje nijako vytiahnuta od slnka a stara sa o lak... si myslim že to neni problém namiešať farbu na nove auto Citovat
winco Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 jak vidíš tak asi je už ked mu lakovali zadnu lištu v nárazniku na bielo čo mal auto asi rok tak mu nevedeli trafiť bielu farbu ....... takže je to problem biela je najhoršie trafitlená farba Citovat
Frozz Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 Winco má pravdu. V lakýrně A mi netrefili bílou na zadní liště, v lakýrně B na přední - a to nejsou žádní amatéři, mají profi vybavení a zkušenosti. Bílá je prostě hrozná na tohle ... Lízo mám doma, zítra/pozítří hodím na auto, už se těším jak to sedne! Citovat
pterson Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 se divim ze tu barvu nedelali dle kodu barvy:myslim Citovat
ChouLu Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 To ničemu nepomůže.. ta barva už je na autě uplně jiná... Citovat
Frozz Odesláno 14. září 2013 Autor Odesláno 14. září 2013 se divim ze tu barvu nedelali dle kodu barvy:myslim Samozřejmě že dělali, EWP bílá banquise. Jenže on mi ukazoval tabulku, kde těch odstínů s tímto kodem bylo asi 30. Citovat
Frozz Odesláno 22. září 2013 Autor Odesláno 22. září 2013 Sory za kvalitu, foceno na rychlo mobilem po umytí puga - takto vypadá lízátko z Cupry: Citovat
kolmi Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 palec hore Jak lízatku,barvám tak i celému plusku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.