Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Čus,

prodám sériové pružiny na 206+ 2ks (sednou i na 206). Jezdilo se na nich 3 roky.

Cena 1000kč (příp. domluva), když tak zprávu sem na SZ :papa

Odesláno

Nechci to vypisovat dopodrobna, ale v plánu mělo být druhé lakování toho předku, aby se lépe trefil odstín bílé. Po přemýšlení jsem se rozhodl, že to riziko, že bílou znovu netrefí, mi za to nestojí a radši jsem vsadil na jistotu - zpět do černé. Zároveň jsem se poučil pro příště. Kdyby ten odstín trefili napoprvé, nemusel bych dál nic řešit, bohužel se tak nestalo a ten rozdíl bílých odstínů byl markantní.

Dnes mi přijde nové lízátko z Leon Cupra, takže o víkendu nasadím.

jwkc.jpg

Odesláno

Děkuju.

No představ si, že jsem ve Photoshopu simuloval jak modrou, tak zelenou, ale oranč sedla nejvíc a proto jsem si ji vybral :), ale je pravda, že k bílé (či černé) dáš skoro všechny barvy.

Odesláno

Tak ti to mal prestriakať nie? Reklamcia žiadna... ? To už musi byt teda lakernik no jeje... :/ :D

škoda mne sa to viac páčilo ked to bolo biele... už len stoho dovodu ze to bolo pekne celistve a elegantne a teraz je tam čierna oranzová biela...

[Edited on 12/9/13 18:58 by safi1]

Odesláno

safi1 ono se lehko radí, ale bílá stárne tak rychle, že není moc šance ot namíchat dobře. Musí se to namíchat podle původní barvy a pak ručně dotónovat, vyzkoušet, dotónovat... a stejně to nebude ono...

Odesláno

Ja viem... Moja farba tiez nieje výhra a kebyze vidíš moju prednu masku no jeje... cele zle... :/

Ale je to fakt škoda biele to bolo fakt super a moc sa mi to páčilo :) a ona zas predsa nemá staré auto takže farba podla mna nieje nijako vytiahnuta od slnka a stara sa o lak... si myslim že to neni problém namiešať farbu na nove auto

Odesláno

jak vidíš tak asi je :) už ked mu lakovali zadnu lištu v nárazniku na bielo čo mal auto asi rok tak mu nevedeli trafiť bielu farbu :) ....... takže je to problem biela je najhoršie trafitlená farba :)

Odesláno

Winco má pravdu.

V lakýrně A mi netrefili bílou na zadní liště, v lakýrně B na přední - a to nejsou žádní amatéři, mají profi vybavení a zkušenosti. Bílá je prostě hrozná na tohle ... :grr

Lízo mám doma, zítra/pozítří hodím na auto, už se těším jak to sedne! :mrk

Odesláno
se divim ze tu barvu nedelali dle kodu barvy:myslim

Samozřejmě že dělali, EWP bílá banquise. Jenže on mi ukazoval tabulku, kde těch odstínů s tímto kodem bylo asi 30.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...