Frozz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Tu mám světlejší zelenou a modrou: - jinak hledám kod barvy pro Kawasaki zelenou, ta vypadá opravdu moc hezky. Takže mě se osobně zatím líbí nejvíc červená (odstín by se vybral, a zelená kawasaki) [upravil dne 13/11/11 14:35 od Frozz] Citovat
Šalda Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Za mě ty bílý kola, a na druhým místě ty zelený, ale musel bys k autu dodělat nějaký zelený díly stejně jako má ta mazda na fotce. Takže raději bych dal bílý kola, abys to měl komplet v bílé, bude to takový uhlazený, decentní Citovat
Jacobsoon Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 ono ve finále k té bílé jde většina barev pak už jen záleží na každém konkrétním vkusu., a jak píše Šalda bylo by pak třeba udělat pár detailů do stejné barvy aby to bylo jako celek., můžeš mít taky každý jaro v jiné barvě jinak mě zaujala ta červená, ale v realu to mže vypadat jinak ovšem ty kola z porsche sou brutálně libový Citovat
Frozz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 a jak píše Šalda bylo by pak třeba udělat pár detailů do stejné barvy aby to bylo jako celek., Díky zatím za názory. Zatím u mě osobně vede: červená, zelená a příp. bílá, ostatní jsem zavrhnul. Jasobsoon: počítám s tím, dal bych do barvy kol zřejmě vršky zrcátek (nebo spíš to vyřešil 3m folii), a pak přední plastový nárazník poladit do barvy, viděl jsem to na fotce a vypadalo to úžasně. A pak taky barva brzdičů. Zatím mě víc nenapadá. Citovat
Jacobsoon Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 folie bude dobrá jelikož se ti to pak může nelíbit nebo okoukat a jednoduše to pujde dolu., ve stejné barvě možná dal nějakou stickerku nebo zkus ve virtualu třeba ty výdechy na kapotě a vzadu oko na lano Citovat
Frozz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 folie bude dobrá jelikož se ti to pak může nelíbit nebo okoukat a jednoduše to pujde dolu., ve stejné barvě možná dal nějakou stickerku nebo zkus ve virtualu třeba ty výdechy na kapotě a vzadu oko na lano Oko dobrej nápad!!! Samolepky jsou připraveny, ale klidně nějakou dát do barvy třeba na postraní zadní okénka, taky dobré. Dík za rady, ještě to nějak pokoumám, času mám dost. Citovat
Jacobsoon Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 neni zač, aspoň máš přes zimu co dělat, já na konci měsíce jedu na celou zimu pracovně do špindlu a cábro uvidim až na jaře.. se mi bude stejskat:D Citovat
Grlik Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 No mi osobně se nejvíce libí ta modrá Citovat
Frozz Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Mám problém se zamykáním auta :-/. Někdy (většinou dveře u spolujezdce), když chci otočit klíčkem a odemknout (zamknout), tak to jde ztuha, a když se to tak nějak povede, vytáhnu klíček, a zvuk \"zacvaknutí\" se ozve až třeba za 2-3sek. Někdy to jde normálně, někdy to blbne, a docela mě to jebe, JE TO KU*VA NOVÝ AUTO!!!! :bacha:bojim:bacha Já vím, že si mám nechat udělat dálkáč, ale u Peugeotu to určitě bude stát tak 2000Kč ne-li víc. Ale přemýšlím o tom. Citovat
Frozz Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 Takže tímto děkuji \"handovi\" za nainstalování zadních repro a pomoc při aktivování páčky pod volantem přes adaptér, funguje! Repro tyto Hertz, mám je i ve předu ve dveřích: http://www.ahifi.cz/reproduktory-hertz-dcx-690-4.html Hrajou moc pěkně a jsem rád :mrk:mrk:mrk:mrk [upravil dne 13/2/12 17:49 od Frozz] Citovat
309GT Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Paráda!Ty zelený by byli peckovní! Jinak jestli ty ovály máš úplně nový,tak počkej cca týden-14 dní a budou hrát líp (než se zahrajou) Citovat
čakom Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 zeleny jsou supr ale pokud bude auto nakopli tak to nevinikne jak na tech autech co si sem daval se zelenyma a modryma kolama. Citovat
Tom_206 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Za mě ty modrý ale musíš to fest hodit dolů ...jinak doporučuju pod to plato dát MDFku, bude to hrát ještě o něco líp. Tyhle ovály hrajou moc pěkně a je lepší, když se mají do čeho opřít Citovat
KingSpade Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Frozz: jen tak z nudy jsem se díval na tu kawasaki zelenou..co jsem našel je toho \"Lime Green Code 617\" ...ale je fakt že těch lime green je víc než jeden odstín...popřípadě namíchat by se asi dala takhle? Kawasaki Lime Green* .....................0Z..48..96 Thalo Green...0...24...0 yellow Oxid....0...16...1 Perm yellow...1...34...1 White............0...20...1 Citovat
Frozz Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 Všem díky za odpovědi. Ty kola teď nejsou aktuální a vůbec nevím, jestli do toho půjdu. Kdyby ano, tak to jsou finance na: nová kola barva snížení ..a na to teď nemám a asi mít nebudu, šetřím na jinou věc (cesta do USA). Citovat
Strejdakopec Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 hele já vždycky fandil bílé ale tady u tebe bych volikl kawasaki ale fakt tu obyč lesklou zelenou...žádnou metalickou a ty modrý jsem viděl na octavii od dotzu a to byla taky pecka...já mít bílý auto tak si tak pohraju ale ta zelená by asi vyhrála Citovat
Rejty Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 kup nejakej podvozek a sniz zadek...kola maš tak co vymyšlíš!!!!!!!!! Citovat
Cinicman Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Jasně Lukáši, daj to dole a nechaj Sparcá... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.