Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Tu mám světlejší zelenou a modrou:

- jinak hledám kod barvy pro Kawasaki zelenou, ta vypadá opravdu moc hezky.

Takže mě se osobně zatím líbí nejvíc červená (odstín by se vybral, a zelená kawasaki)

69799418.jpg

41825556.jpg

kawasaki_zx10r.jpg

30149827140660955123410.jpg

[upravil dne 13/11/11 14:35 od Frozz]

Odesláno

Za mě ty bílý kola, a na druhým místě ty zelený, ale musel bys k autu dodělat nějaký zelený díly stejně jako má ta mazda na fotce.

Takže raději bych dal bílý kola, abys to měl komplet v bílé, bude to takový uhlazený, decentní;)

Odesláno

ono ve finále k té bílé jde většina barev pak už jen záleží na každém konkrétním vkusu., a jak píše Šalda bylo by pak třeba udělat pár detailů do stejné barvy aby to bylo jako celek., můžeš mít taky každý jaro v jiné barvě ;)

jinak mě zaujala ta červená, ale v realu to mže vypadat jinak

ovšem ty kola z porsche sou brutálně libový

Odesláno
a jak píše Šalda bylo by pak třeba udělat pár detailů do stejné barvy aby to bylo jako celek.,

Díky zatím za názory. Zatím u mě osobně vede: červená, zelená a příp. bílá, ostatní jsem zavrhnul.

Jasobsoon: počítám s tím, dal bych do barvy kol zřejmě vršky zrcátek (nebo spíš to vyřešil 3m folii), a pak přední plastový nárazník poladit do barvy, viděl jsem to na fotce a vypadalo to úžasně. A pak taky barva brzdičů. Zatím mě víc nenapadá.

Odesláno

folie bude dobrá jelikož se ti to pak může nelíbit nebo okoukat a jednoduše to pujde dolu., ve stejné barvě možná dal nějakou stickerku nebo zkus ve virtualu třeba ty výdechy na kapotě a vzadu oko na lano

Odesláno
folie bude dobrá jelikož se ti to pak může nelíbit nebo okoukat a jednoduše to pujde dolu., ve stejné barvě možná dal nějakou stickerku nebo zkus ve virtualu třeba ty výdechy na kapotě a vzadu oko na lano

Oko dobrej nápad!!! Samolepky jsou připraveny, ale klidně nějakou dát do barvy třeba na postraní zadní okénka, taky dobré.

Dík za rady, ještě to nějak pokoumám, času mám dost.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám problém se zamykáním auta :-/. Někdy (většinou dveře u spolujezdce), když chci otočit klíčkem a odemknout (zamknout), tak to jde ztuha, a když se to tak nějak povede, vytáhnu klíček, a zvuk \"zacvaknutí\" se ozve až třeba za 2-3sek.

Někdy to jde normálně, někdy to blbne, a docela mě to jebe, JE TO KU*VA NOVÝ AUTO!!!! :bojim:bacha:bojim:bacha

Já vím, že si mám nechat udělat dálkáč, ale u Peugeotu to určitě bude stát tak 2000Kč ne-li víc. Ale přemýšlím o tom.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Paráda!Ty zelený by byli peckovní!

Jinak jestli ty ovály máš úplně nový,tak počkej cca týden-14 dní a budou hrát líp (než se zahrajou)

Odesláno

Za mě ty modrý :super ale musíš to fest hodit dolů :) ...jinak doporučuju pod to plato dát MDFku, bude to hrát ještě o něco líp. Tyhle ovály hrajou moc pěkně a je lepší, když se mají do čeho opřít :)

Odesláno

Frozz: jen tak z nudy jsem se díval na tu kawasaki zelenou..co jsem našel je toho \"Lime Green Code 617\" ...ale je fakt že těch lime green je víc než jeden odstín...popřípadě namíchat by se asi dala takhle?

Kawasaki Lime Green*

.....................0Z..48..96

Thalo Green...0...24...0

yellow Oxid....0...16...1

Perm yellow...1...34...1

White............0...20...1

Odesláno

Všem díky za odpovědi.

Ty kola teď nejsou aktuální a vůbec nevím, jestli do toho půjdu.

Kdyby ano, tak to jsou finance na:

nová kola

barva

snížení

..a na to teď nemám a asi mít nebudu, šetřím na jinou věc (cesta do USA).

Odesláno

hele já vždycky fandil bílé ale tady u tebe bych volikl kawasaki ale fakt tu obyč lesklou zelenou...žádnou metalickou a ty modrý jsem viděl na octavii od dotzu a to byla taky pecka...já mít bílý auto tak si tak pohraju ale ta zelená by asi vyhrála

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...