Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Taky se mi nelibi kdyz jsou zadni oproti prednim vyrazne tmavsi.. proto jsem nechtel cerny.. chtel jsem aby nebylo videt dovnitr nebo jen minimalne a zaroven aby bylo dobre videt ven takze jsem nebral ty cerny folie ale zrcadlovy.. mam je sice taky odstupnovany od nejsvetlejsi vpredu po nejtmavsi vzadu ale ten rozdil na venek neni tak velkej a nikdy ani na STK se nad tim nepozastavovali..

IMG_5686.jpg

IMG_5702.jpg

IMG_5699.jpg

Odesláno
\"Dal jsem si vloni tu práci a obeslal šest největších českých pojišťoven poskytujicích povinné ručení s tímto dotazem. Odpovídali postupně jejich jednotliví likvidátoři - právníci - s víceméně jednoznačným závěrem. ŽÁDNÉ folie na předních bočních sklech nejsou vyhláškou povoleny, a to ANI \"ATESTOVANÉ\". Řidič musí mít v zorném poli v úhlu 180° ve směru jízdy zajištěn výhled bez jakýchkoli zásahů do úprav skel. Jedinou výjimkou jsou lehce tónovaná skla přímo z výroby. Boční zadní a zadní skla můžete mít zatemněna klidně třeba 100% tmavou folií, tam je to jedno. Bude-li v případě (A TO I VÁMI NEZAVINĚNÉ) nehody prokázána příčinná souvislost s aplikovanými foliemi na bočních předních sklech (a to si pište, že bude, nedělám si iluze o praktikách protřelých pojišťováckých právníků), zprostí se pojišťovna povinnosti pojistného plnění a veškerou škodu bude vymáhat na vás. Takže pozor na to, rozhodně to riziko za to nestojí. Sám jsem před časem koupil auto s takto zatmavenými skly (přední prostup světla 50%, boční zadní a zadní skoro úplně černé) a ty přední boční folie jsem si nechal sundat.\"

ups tak to se nemuzu zajet podivat do ceska se svym autem :( no budu to muset nachat na easyjet jako obvykle.:blicismajlik

Odesláno
Hezky jsi si vyhrál... :) Na to bych neměl nerv a tak po pěti minutách bych to rozšlapal i se znáčkem ... :D

sem lepil já:aut

Odesláno

Dnes jsem přijel z Mimoňských válek. Dojmy a pocity:

- hooooodně aut, hoooooodně lidí

- zácpy, dlouhé popojíždění při vjezdu/odjezdu

- málo TOI-TOI, málo stánků s jídlem (tvořily se fronty)

- zdálo se mi, že tam jsou samý nařachaný káry :D a snad žádná 1.4 a 1.6 (podle těch zvuků :o)

- potkal jsem tam pár aut z peugeot klubu

- fronty na sprinty - ani jsem si nezajezdil

Nebylo to až tak špatné, ale asi se mi víc líbí menší srazy, tohle bylo opravdu brutálně velký, takže příště na Mimoň nejedu, ale podívám se spíš do Týnce, prý je to daleko menší sraz.

dscf3860f.jpg

dscf3891z.jpg

dscf3897o.jpg

dscf3905v.jpg

dscf3909u.jpg

dscf3927o.jpg

dscf3940p.jpg

dscf3951i.jpg

dscf3955y.jpg

dscf3962m.jpg

dscf3969q.jpg

[upravil dne 27/8/11 20:13 od Frozz]

Odesláno
máme podobný dojmy, jel jsem tam ze zvědavosti,nikdy jsem tam nebyl a už se tam nepoženu:D, mám radši malý srazy:super

Jojo. A že na té 3 fotce si ty? :aut Nebo to je Stibto? Si vás nějak pletu ...

Odesláno

Tie army káry sú fakt luxusné ale fakt len takto na vystavenie.. Inak matnú moc nemusím.. U nás na ulici zvykne stáť čierna matná Toyota taký jeep a je to dosť nevkusné.. Ale dozvedel som sa že to patrí asi nejakému mafošovi takže to všetko vysvetluje :D

Odesláno

Už je to delší doba, ale všimnul jsem si, že když jedu třeba 130km/h a víc, začne mi klepat volant, docela dost. Silnice je OK.

Nevíte, čím by to mohlo být? Mě je právě divné, že u nového auta by už mohlo být něco poškozeného. Asi o tom řeknu na první prohlídce v Peugeotu, aby se na to podívali.

Odesláno

Nejčatější problém je ten nejjednodušší - vyvážení kol. Buď upadnuté závaží nebo nalepený bordel z vnitřní strany ráfku. Další možnost je kopnutej ráfek od nějaký díry, nebo třeba přebržděná pneu po prudkém brždění. Samozřejmě předpokládám, že máš spravně vystředěná kola na dobře očistěném náboji.

Odesláno

tento problém i když trošku jinak se mi projevuje na obou 306.. na cábru to bylo lehce bouchlym elektronem, zatim sem ho dal na zadek a už je to skoro v poho, přez zimu nechám všechny kola vyvážit srovnat.. a na druhý se mi to děje když brzdim. uvidim až dám zimáky. pokud to nezmizi tak asi kotouče srovnat

Odesláno

Díky za reakce, nejspíš to bude tím, že jsem asi 2x omylem najel do ďoury, takže nejlepší bude všechny kola vyvážit.

Slipknot - příště pojedu na Peugeot sraz, na Mimoň už nikdy :). A taky se koukám po nějakém okruhu, trochu toho prcka prohnat a naučit se, jak se jezdí po okruhu, hrozně mě to láká!

Jinak se rozhoduju pro matnou černou střechu, dost lidí mi říkalo ať to udělám, tak se ptám vás, jaký máte názor? Já smíšený :D

strecha.jpg

[upravil dne 28/8/11 22:18 od Frozz]

Odesláno

S tou čiernou strechou to nevyzerá zle, len či sa potom interiér nebude viac prehrievať.

[upravil dne 28/8/11 22:26 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...