pipistrel Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 mega to snad nemyslis vazne mas sukromnu spravu edit: inak tam mas nespravne vin napisane [upravil dne 5/4/13 15:33 od pipistrel] Citovat
wojtěch Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 zkuste to vin zadat do service boxu mi to nechce vzít.. Citovat
pipistrel Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 spravne mi naslo toto VF3WCKFVC33967970 Citovat
Mega Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 vin je spravne, uz som sa zlakol ze som ho zle opisal ale tak to VIN mam zapisane v TP Citovat
pipistrel Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 no ale to co mas na papieri neexistuje v sb Citovat
MilanF1 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Mega: Ale Service Box tvoje auto nezná: \"Vozidlo není známo\" Abys to neměl překlepnutý Citovat
Mega Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Mega: Ale Service Box tvoje auto nezná: \"Vozidlo není známo\" Abys to neměl překlepnutý No hned ako som toto precital som samozrejme potreboval odbehnut mimo mesto dosiel som az teraz a samozrejme som kontroloval VIN za sklom a vazne je tam preklep, v TP papierovom aj karticka, STK aj EK, dokonca aj na poistke. Prisiel som na to ze v TP nastala chyba uz pri predaji auta z peugeotu, na leasingovej zmluve je dobre VIN. Takze radost nehorazna zajtra sa idem poinformovat do peugotu co s tym mam robit. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 15 16 a 17 ? EPIC WIN ! edit : Ale to s tim VINkem teda fakt nepotesi [upravil dne 7/4/13 03:04 od StibTo] Citovat
Mega Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 15 16 a 17 ? EPIC WIN ! edit : Ale to s tim VINkem teda fakt nepotesi [upravil dne 7/4/13 03:04 od StibTo] tak veru ako hovoris, v Peugote mi povedali ze chybu urobil ich skvely zamestnanec ktory neskontroloval VIN pri odovzdavani TP takze sa to bude riesit hned v pondelok cez Bratislavu. Akurat ze budu pozadovat zdovodnenie kde sme boli 5 a pol roka. Fakt to je skvele Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 To je úplně běžný problém. Zajeď na evidenčku, tam ti vystaví protokol a to ti bude stačit... Citovat
pipistrel Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 a inak uz to mas aj zapisane tie kolesa ci este nie? Citovat
Mega Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 a inak uz to mas aj zapisane tie kolesa ci este nie? este nie bol vykend ale napisal som im znovu ziadost o potvrdenie na prave VINko aj ked som rozmyslal si to nechat tak zapisat a potom len pozmenit VIN Citovat
Mega Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 ja som zvedavy co odpisu mne hm mne doslo dnes nove potvrdenie na spravne VIN cislo Citovat
ChouLu Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Já kontaktoval českou pobočku... a nic... ani mě neposlali do pr... nic Citovat
Mega Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 mne nic. ani mail ani posta. mail mi neprisiel ziaden pride ti len posta este pockaj ale novu ziadost som pisal v ten den ako som zistil ze je zle VIN cislo takze myslim si ze ti pride najneskor zajtra to potvrdenie ChouLu: musis kontaktovat priamo importera nie dealera Podarilo sa mi to asi takto: - zadal som www.peugeot.sk - uplne na dolnej casti stranky je KONTAKTUJTE NAS - a potom som odklikol v strede Potvrdenia od importéra > klik na odoslat e-mail - vyplnil som cely formular a do Vasho odkazu som ich poprosil o zaslanie potvrdenia o alternativnom pouzití pneumatik a diskov. [upravil dne 10/4/13 19:40 od Mega] Citovat
pipistrel Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 no a este potom aky je postup? kam s tym papierom? rovno k zelenym? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.