Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Důvod zapsání, že jsou levnější, nikoho zajímat nebude.

Nemyslím, že by byl schválený rozměr o stejné šíři, ale s nižším profilem :myslim Bohužel nemám k dispozici tabulky, kde jsou rozměry schválené pro 807, na konfigurátoru Ronalu jsou nyní jenom 15\" a 17\" :(

Odesláno
já mám ale chtěl bych místo 215/60 r16 dopsat 215/55 r16 jsou třeba levnější.dá se to nebo ne.

Budu se asi trochu opakovat, ale přesto napíšu: Takhle to nefunguje :papa

Přeloženo: NE

Odesláno
já mám ale chtěl bych místo 215/60 r16 dopsat 215/55 r16 jsou třeba levnější.dá se to nebo ne.

Budu se asi trochu opakovat, ale přesto napíšu: Takhle to nefunguje :papa

Přeloženo: NE

Tak jak to funguje při stavajicím plech.disku abych si mohl nechat zapsat jiný pneu na ten disk pro mé auto.

Odesláno

Koukám že jsi vytrvalý, ale to ti bohužel nepomůže. Proč si to tady nepřečteš? Místo dotazů bys věděl, že pokud nemáš typový list nebo vyjádření z Pežo máš smůlu. Jedno ani druhé na pneu tohohle rozměru nesdostaneš takže si kup správný rozměr pneu a zpomeň na tyhle pokusy.

Odesláno
Koukám že jsi vytrvalý, ale to ti bohužel nepomůže. Proč si to tady nepřečteš? Místo dotazů bys věděl, že pokud nemáš typový list nebo vyjádření z Pežo máš smůlu. Jedno ani druhé na pneu tohohle rozměru nesdostaneš takže si kup správný rozměr pneu a zpomeň na tyhle pokusy.

Mám správné pneu 215/60 r16 (zvlášť pro tebe)alechtěl bych jiné ať mám možnost volby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...