Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to ako ja? ci zakladatel tejto temy :aut

Ty urco ne.:o

Ten novy mechanik co chce menit hydrostely,a jak potom bude psat\"upadl mi mezikus VT cerpadla do motoru-jak s nim ven?\":aut

[upravil dne 18/3/11 12:41 straki007]

Odesláno

Odvážnému štěstí přeje, ale nejsem si jist, jestli zde je odvaha na místě :myslim

Hlavně, u rozebrané hydroštely a na vačce nic nevykoukáš. To se projeví jen za chodu motoru a pozná to jen zkušené ucho.

Odesláno

Chlapci...zdá sa mi ako keby som urazil Vaše odborné Ego tak ste sa do mňa pustili...tiež robím na technike aj keď nie na autách a trošku aj viac zodpovednosti mám za moju prácu, a Vaše know-how:a:aut hlavne straki, ktorého sem pozývam, nech sa mi na to pozrie a teraz ma sprdol, tak nebojte, nejdem do toho, dnes som použil jeden tec na vstreky, ja tiež neverím týmto prostriedkom komerčným, ale zdá sa mi, že to dosť pomohlo, zvrchu motora štrkanie prestalo, ale stále čosi počuť hlavne z poza Ľ predného kolesa a to aj vtedy, keď pustím plyn...čo predpokladám, že vtedy by vstreky nemali pracovať tak myslím že dvojhmoťák, aj keď zas keď vypnem motor, tak vtedy nezazvoní:papa

Odesláno

Upřímně nesmíš tolik poslouchat a chodit kolem auta s nataženým uchem kde se co šustne...... v autě jezdi se zaplým rádiem a startuj až budeš uvnitř......víš kolik ušetříš nervů a peněz....:D:D:D:D:papa

Odesláno

No presne to robím, len mám syna ktorý je pedant a ten ma na to upozornil že zvonku to nejako hučí, a ja to chcem dať na úroveň tých naších konkurentov oktáviek a pasatov, ktoré s 250000km si potichučky pradú

Odesláno

fifi, Octávky a pasati potichoučku předů?:o Vždyť klepou jako traktor a přes to nejde nic slyšet.

[upravil dne 18/3/11 20:10 elton]

[upravil dne 18/3/11 20:10 elton]

Odesláno

No neviem, tak ja mám kombajn fortschrift E 512 asi...a to zas mi netrieska až tak..ale moderné diesle už len tak bublú...a mne stále klepe ako staré diesely a určite aj Vám, len to nechcete počuť....chlapi tie TDI sú asi fakt lepšie...darmo TDi versus HDi...sú dosť nemci popredu....ináč na ich fóre som sa dočítal....domáca skúška vstrekov...odpojiť od nich el. konektory, na prepady napichnúť cca 10 cm priesvitné trubky natočené dohora a štartovať...a uvidíš, či niektorý púšťa cez prepad viac ako ostatné

Odesláno

teda clovece mas ty vubec 407? ja jsem mel vw a to byl traktor kolega ma octavii 1 to je trochu mensi traktor a doma mame octavii 2 o to je silenost hlavne kdyz je studenej oproti memu staremu HDI o dost hlucnejsi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...