Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

keď dám dole kryt hlavy valcov a potom aj vrchnú časť hlavy valcov, a v neposlednom rade vymontujem vačky, pri spätnej montáži potrebujem momentový kľúč, a nové sady tesnení...v serviceboxe pri hlave valcov balíčky tesnení 15 a 17?? a okrem toho ešte niečo? nejaké zaisťovacie jednorázové podložky a pod? ide mi o to, že keď chcem skontrolovať vahadlá, hydroštely a vačky a rozoberiem to, aby som mal všetko už kúpené aby som to mohol zložiť...a treba momenťák aj na vstreky? Ď za odpoveď

Odesláno

Nic proti ale si sebevrah.....dělat to poprvé a nic o tom nevědět.......jen proto že ti něco klepe...je to diesel...tam bude furt něco klepat......

[upravil dne 17-3-11 22:15 Přema]

Odesláno

zatiaľ nič....ešte som ich ani neskontroloval....ani ešte neviem kde sú....či medzi vačkou a vahadlom, či medzi vahadlom a ventilom:) predpokladám, že je to položka č. 1...či? aj keď teraz mi došlo, že demontovať vačky zn. rozobrať rozvody...a to časovanie...ako to zložiť to fakt neviem

[upravil dne 17/3/11 22:43 fifi]

post-19848-14109616168275_thumb.jpg

[upravil dne 17/3/11 22:51 fifi]

Odesláno

iné som na service-boxe nenašiel, ale keďže podľa obrázku to nie je medzi vahadlom a ventilom, tak to musí byť ono

[upravil dne 17/3/11 23:22 fifi]

Odesláno

sialenstvo... ked to tu tak citam do coho sa ten clovek pusta a hlavne ake otazky nasledne na to kladie. keby si zacal tym ze preco riesis hydrostely....

mimochodom hydrostely maju svoju predpisanu volu, salky, vlaceky a podobne. pokial tieto hodnoty nevies, robis to uplne zbytocne. aspon u toyoty to tak bolo.

vela stastia...

casy sparometrov ako to byvalo uz skodovienkach ze ventily si nastavil na parkovisku pri kavicke uz davno skoncili... :roker

[upravil dne 18/3/11 09:44 Marcel00]

Odesláno

Tak toto se nestacim divit.

Ja ani nemam slov a nevim co napsat.

Opravdu chces do toho skocit??

Nechces si nasetrit radeji cca 1500,- a dat to nekomu kdo to umi nez setrit potom 15000,-??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...