Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dostal sa ku mne manual pre motor 2.0HDi. Nevyhoda je ze je po polsky. Je tam ale spusta dobrych veci ako zoznam a kody chyb, postupy pri vymene a demontazi veci ako napr vstrekov, tabulky s hodnotami ktore zodpovedaju roznym zatazeniam motora a pod. Myslim ze tym sikovnejsim co si sem tam nieco robia sami sa to moze hodit. Je to v .pdf formate a davam tu ukazku jednej strany. Ak ma niekto zauje mozem poslat mailom. :papa

post-21542-14109616163396_thumb.jpg

Odesláno
Po Poľsky síce neviem ale až by sa ti chcelo mohol by si mi to poslať, aspoň sa na to pozriem.

Vopred ti Ďakujem. :papa

V pohode Judes, posli mi tvoj email a poslem ti to. Keby si dacomu co budes potrebovat nerozumel, daj vediet.

Odesláno
Ahoj měl bych taky zájem a prosím kam chceš adresu poslat děkuju moc docela jsem zvědají cotam vše je

no posli mi tvoju emailovu adresu na SZ a ja ti to poslem mailom :myslim

Odesláno
Díky moc Vlado, síce je to len palivovej ceste Siemens, ale aj tak pomôže a poteší...

ja sam som to este nepresiel cele ale nasiel som tam dost zaujimavych veci. napr tabulky ake maju byt otacky, teplota, tlaky atd pri roznych rezimoch prace motora napr. volnobeh studeny, volnobeh teply, 1. rych. stupen 2000ot atd. Takisto ako demontovat vstreky apod. jasne ze to neni full servis. ale myslim ze vcelku uzitocna vec. :)

Odesláno
Koho by to zaujímalo a nemá prístup do Servis Boxu tak tu je link na Servis Box 11/2010, mali by tam biť aj manuáli opráv atď... ešte nemám všetko stiahnuté tak neviem potvrdiť. :papa

http://www.filestube.com/egltAkrLqdNQpSLrFVeQPJ/Peugeot-Service-Box-with-Sedre-11-2010.html

Ja som to uz stiahol ale riesim instalaciu. Je to trochu komplikovanejsie. Z toho co viem, treba zmenit MAC pred instalaciou, potom vpisat dva kody. V pripade tej verzie 11/2010 len jeden.

Je to vraj to co service box ale je tam pristup ku vsetkemu a vsetkym typom. Obrazky, postupy montaze demontaze. Skratka, vraj servicebox s vsetkymi funkciami uz dostupnymi. :super

Odesláno

Nemáte niekto vlastné FTP alebo dáky server na upload, že by ste to tam dali? Aj ja by som to chcel, ale 8,66Gb cez hotlink bez premium accountu, to je celá večnosť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...