Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ty samolepky se mi líbí, jen bych to lepil jakoze do stracena a ne presne zarovnane jestli vis jak to myslim..proste ne uplne rovne pouze po blatniku. mohly by kousek precuhovat u dveri i na kapote nad svetlem

Odesláno

jj nad tim stale uvazuju, dnes jsem sehnal s tochou stesti dalsi samolepky,tak se snad neco vymysli..

Odesláno
Je to paráda!!!:potlesk

Nejel jsi náhodou tak cca 3týdny zpět přez Ždírec nad Doubravou?Jestli ne máš dvojče :D

To byl asi já :)

Tak přeci jen jsem to auto znal:D

Neber mě doslova... auto to je moje, ale určitě jsem ho neřídil... užívá ho brácha... Já mám zelenáče od VW

Odesláno

tak toto neni o navysovani koni.. u me to ani nema cenu. ale zacal jssem se o to vic zajimat a nahodou, je to docela rozsirene... jinak dekuju za vsechny nazory...

Stickerbomb01.jpg

StickerBombing-VW.jpg

Odesláno

nikdy jsem nebyl pro to lepit na auto nějaký samolepky a hlavně chci je vidět za půl roku co to na sluníčku s nima udělá ....

Odesláno

jj, koukal jsem ze prodavaj cely folie, ktery se teplem natahujou, ty pak vydrzej hodne. to ma napr. lada na svy 306. tyhle obyc samolepky asi moc ne. jenze zase to postrada smysl toho stickerbombinku. no nic, uvidime, co se tim da delat.

Odesláno

jj taky me to napadlo covece. a asi to udelam. tim bych nemel nic zkazit. pak me napadlo jeste to hodne navoskovat. ono i takhle to skoro nedrzi na sobe vodu,ale ten lak bude asi lepsi. jenze si myslim,ze se bude zase koupat.

Odesláno

Loupat se asi nebude, jen ty samolepky asi nebudou mít zrovna nejideálnější podmínky pod tím lakem a asi to bude rychleji žloutnout. :myslim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...