Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, řeším to samé, plus ještě špatnou lambdu, můžu se zeptat, co je to za katík? někde jsi tu psal že druhovýroba, tohle vypadá na čistej universál? když napíšeš přesně jakej půjdu po něm taky :) díky

Odesláno

to juke: takze katik je univerzal z auttokelly. sel jsem tam pro starline,ale nakonec to bylu uplne jina znacka. tu si ted uz nevybavim, vim, ze to zacina na A.....

to Stuchy: nemas se ceho bat, strcis do trouby a je to. clen andreww v tom ma praxi. jinak diky.

dnes navrat domu a na 60 litru najezd neco malinko pres 1000 km, ted mam 980 a jeste pojezdim urcite. ted jen do jake miry je to tim katikem nebo tou cestou na dalku.

Odesláno

to 309gt: diky chlape a covece nejel,takze asi dvojce... :D

jinak konecne jsem udelal ten ulet na aute, plno zvas to asi nepochopi,ale me se to libi.... :D

sam1.JPG

sam2.JPG

sam3.JPG

sam4.JPG

Odesláno

oni: Nechápu... :D Ale pokud se ti to líbí, tak je to naprosto v pořádku. ;)

Edit: Dejte to dohromady s čakomem. :D

[upravil dne 11/6/11 22:19 Stifler]

Odesláno

nn je to hodne nalepek, schanel jsem je pres celou zimu. par jich budu muset vymenit, vybiral jsem takove vodeodolne,ale asi tri nejsou. jinak diky moc chlapi.. jinak lada, pochlub se..

Odesláno

tak to jsem rad ze se libi. no aky neco to dalo. ono se to nezda,ale je to docela velka plocha a tech samolepek bylo treba docela dost. ted jsem jen zvedavej,jak to dlouho vydrzi. premyslel jem,ze je navoskuju,aby se na nich co nejmene drzela voda.

Odesláno

to je prave blatnik, co mel vuci zbytku auta jinej odstin. ale na pude mam schovanej jinej, ve stejne barve,jen potrebuje poradne rozlestit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...