Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Máš nějakou stoletou verzi - vřele doporučuji update na 4.xxx ať nespláčeš nad rozlitou tekutinou (druh si zvol podle chuti).:D

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno
Radku, mě tam ESET NOD32 2.7 pustil ... jenom nemám ten ksichtovník, taky nic nevidím.

Máš nějakou stoletou verzi - vřele doporučuji update na 4.xxx ať nespláčeš nad rozlitou tekutinou (druh si zvol podle chuti).:D

Ano, mám starou, ale fugnuje, včetně stahování nových virových databází. S novějšíma verzema nemám dobré zkušenosti, nestahujou se aktualizace (ač mi běží free licence - takže mi je k ničemu) a jednou se mi i kousnul počítač, když jsem nahrál novýho NODa ... takže jsem vrátil k historické verzi, kterou vždy každý měsíc přeinstaluju a pořád mám free licenci :)

[upravil dne 15/3/11 19:47 MilanF1]

Odesláno

Něco to tahá (několikrát denně) a na různé stránky mě to nepustí ... i na nějaké topicy zde kvůli jednomu uživateli (asi kvůli nějakému obrázku z jiného webu).

Nikdy jsem s NODem neměl problém, tedy tou mojí verzí ... asi proto, že nelezu na všechny možný stránky.

Odesláno

No jedna věc je stažení čestvé databáze a druhá věc je schopnost jádra jí použít v plném rozsahu. Ale to je Tvoje věc a do tohoto vlákna to moc nepatří.

Odesláno

ano, do tohoto vlákna to nepatří ... ale na wiki jsem našel, že poslední faktická aktualizace proběhla v roce 2009, pak je schopnost detekovat nové viry 60% (dle vyjádření výrobce), takže jdu vyzkoušet ten, co doporučil Radek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...