Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kola na 406 break... 17" nebo 18" ???? :/

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, příští měsíc si chci pořídit nová kola jen nevím zda znovu 17\" nebo mám jít do 18\" chtěl bych vědět co by nejčastěji a jak často odcházelo a přibližné ceny těchto dílů... zase bych nechtěl každej čvtr rok něco měnit :/ děkuju za pomoc ahoj ;)

Odesláno

ahoj při dobrých silnicích proč ne,ale u nás bych nešel víc,jak do 16 jinak ti bude odcházet vše na podvozku.A při ceně benzínu neni zanedbatelná ani spotřeba.Vzhledově by to bylo krásné,ale vše ostatní je proti a další věc jestli ti to někdo legálně zapíše do TP

Odesláno

Pokud dáš 18\" sežen si bremba, origo brzdy na to pak nestačí, i 17 jsou na origo brzdy dost zátež.... :bojim Každopádně za mě mohu doporučit 17ky, podle mě rozumná volba, pak už to nebude moc na naše silnice... :papa

Odesláno

přítelkyně ná A4 na 16 215/55 a na těch našich silnicích je to děs.Za sebe bych ti poradil profil né mín jak 50 a šířku 205max.Uvidíš jak to auto bude trpět ze 17

Odesláno

bartch: Jde o zvyk, jezdím na 205/50 R17 v zimě a 215/45 R17 v létě, krom malinko vyšší spotřeby si na nic nestěžuju, spíš naopak, jezdí se mi s tím mnohem lépe :papa

Odesláno

Ahoj mam na autě 255/35 r18 a vloni jsem měnil tyčku stabilizační přední za 1190 a zadní klopnou za 2850.

Letos mě to bude čekat asi zas hold za krásu se musí platit:)

Odesláno

Tak když budou ty 18cky s typovým listem tak to do techničáku legálně zapíšou.

Proč by měli bejt na 18cky bremba? Dyt když dám 215/40 R18 tak je to velikostně to samý jeko 215/55 R16.

Já mám už dva roky na coupe 225/40 R18 a zatí mi nic neodešlo a když netrefíš nákou extra díru tak se ti s nima nic nestane. Nevim co tady všichni strašej.

Docela by mě zajímalo jak na autě vypadaj ty 255/35 R18 :) , kor vepředu a v plnym rejdu...

Odesláno

nezlobte se na mě,ale ty auta na takové šířky nejsou stavjené.A ti co říkají,že pohoda bych chtěl vidět kde a kolik najezdí.K čemu to je,tak široké gumy to auto nemá 400koní.Za první spotřeba nahoru a dost a neříkejte,že ne.A akcelerace zase dolu a to dost,jediné možmé plus je vzhled

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...