Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Par clenov ho tu ma, dokonca aj tento isty bol nedavno v pokeci, uz neviem kto to sem daval :myslim

Edit: a, tak tu to bolo -->

[upravil dne 12/3/11 10:09 Qcko]

Odesláno

A co nechat nově potáhnout odborníkem, zrovna dneska sem nasazoval novej volant potaženej černou hladkou kůží v koumbinací s perforovanou. Včetně poštovného 1400,- a vypadá to fakt hoooodně profi.

Odesláno
A co nechat nově potáhnout odborníkem, zrovna dneska sem nasazoval novej volant potaženej černou hladkou kůží v kombinaci s perforovanou kůží. Včetně poštovného 1400,- a vypadá to fakt hoooodně profi.

post-20058-14109616085001_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Být tebou, nekupoval bych potah, ale nechal bych si to profesionálně udělat od odborníků, kteří ví jak na to, udělají ti to na přání, kvalitou a výdrží to bude taky jinde. Já zaplatil cca 1850Kč, ale měl jsem tam bílý proužek a bicepsy + perforov. kůži.

dscf3741z.jpg

Odesláno

Jooo Volantech.cz :super Mám od nich udělaný jeden a po sezóně budu dávat dělat další. Je fakt skvělý :mrk Navíc jsem si nechal zesílit věnec, takže teď skvěle padne do ruky.

Odesláno

Já mám to samé co frozz (béžovo-černý) a jsem maximálně spokojená. Podle mě to vypadá a drží se to daleko lépe než nějaká šprcka:D

post-29902-14109624356743_thumb.jpg

[upravil dne 15/5/12 22:54 od Nanjua]

Odesláno
Být tebou, nekupoval bych potah, ale nechal bych si to profesionálně udělat od odborníků, kteří ví jak na to, udělají ti to na přání, kvalitou a výdrží to bude taky jinde. Já zaplatil cca 1850Kč, ale měl jsem tam bílý proužek a bicepsy + perforov. kůži.

Ten bílej proužek tam máš proto aby jsi poznal že jedeš rovně?:D:D

Jinak pěkná práce:super

Odesláno

Ja mam Maria Cavallo. Svojho casu v akcii som dal za neho nejakych 500Sk. Montaz podla navodu. Navlhcit, spravne nasadit a prilozenou snurkou prevliekat a dotahovat. Co si pamatam tak asi hodinka roboty. Mam ho uz par rokov (platil som korunami :D ) a udrzba iba 2x do roka (ked cistim interier) utriet vlhkou utierkou... Inak spokojnost. Za malo penazi, vela muziky. Po instalacii volant sedi lepsie, je hrubsi a pohodlny do ruky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...