Mirecxxx Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Ahojte pani, uz dlhci cas ma trapi predna naprava, konkretne silne udery pri prejazde nerovnostiami. Auto bolo na dvihaku vymenene capy riadenia ale robi to stale:(. Jazdne vlastnosti sa nemenia. Tlmice ramena su v poriadku, ramena ziadna vola len prasknuta guma na ramene neviemci by to mohlo byt tym. Robi to dost ked idem po trochu hrbolatej ceste tak je pocut aj pukanie a jemne vrzganie:( A hlavne silne tupe udery akoby tam tlmice ani neboli. Citovat
Qcko Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Stabilizacne tycky vymenit a samozrejme ak je silentblok na ramene prasknuty, tak urcite vymenit aj ramena, to ti moze na karoseriu prenasat nehorazne udery. Citovat
lubokpz Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 skontroluj aj silentbloky uchytenia stabylizátora Citovat
MilanF1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 U mě klepe řízení, je tam malá vůle. Technik na STK na to nepřišel. Doma na jámě jsem lehce točil volantem (jako na vůli) a bylo slyšet klepání, druhá osoba v jámě hlásila, že je malá vůle na řízení. Ale určitě vyměň ten silentblok na rameni, mohou to dělat i stabilizační tyčky. Citovat
Mirecxxx Odesláno 9. březen 2011 Autor Odesláno 9. březen 2011 ..........kamarat mechanik povedal ze sa na to pozre tak dufam ze sa na to pride:) ale uz som z toho riadne znechuteny Ked sa so mnou previezol tak sam nechapal, a to som previezol cez vasci vytlk skoro som mal strechovy tuning:D:D [upravil dne 9/3/11 20:12 Mirecxxx] Citovat
godzila.01 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 U mě klepe řízení, je tam malá vůle. Technik na STK na to nepřišel. Doma na jámě jsem lehce točil volantem (jako na vůli) a bylo slyšet klepání, druhá osoba v jámě hlásila, že je malá vůle na řízení. Ale určitě vyměň ten silentblok na rameni, mohou to dělat i stabilizační tyčky. A já to říkám celou dobu a stejně se mi nevěří .... Citovat
Mirecxxx Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Takze zahada vyriesena dnes som bol testoch tlmicov a zistilo sa ze ma zatuhnute tlmice. Po poriadnom rozkyvani strojovo to nakoniec povolilo Inak velmi pekne dakujem za vase rady [upravil dne 11/3/11 14:30 Mirecxxx] Citovat
Bjukemen Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 ..mne tiež klepalo tak som vymenil,čapy riadenia,tyčky stabika,mam ešte nezaložene uloženie stab. tyče a stale kusok tukalo,až potom som zistil že su vymlete aj tyčky riadenia a to malo kto mení vôla na riadení v nich vznikne raz dva..a ked som to všetko vymenil na geo. som ešte nepol pri otáčaní volantom mi strašne praskne v uložení, ..stačí vymeniť to ložisko..??..alebo cele uloženie uloženie vyzera byť ok guma nepotrhana Citovat
godzila.01 Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 To poznáš až to rozebereš v jakém stavu je ta guma .... Většinou stačí vyměnit jen ložiska, i když já dávám raději celý uložení, člověk pak ví že to má v pořádku ... :papa Citovat
Bjukemen Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 ..aha no fajne nemam stahovák na pružinu najskor musim niečo vyrobiť a pohladať nákres...no ono je to pravda vymeniť len je to palka v celku ako som kukal toto je asi najdrahšie uloženie čo som kedy videl ani na BMW otcove nieje take drahé... [upravil dne 12/3/11 17:34 Bjukemen] Citovat
ozzy56 Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 škoda je vyrábět, myslím http://www.azvercajk.cz/12835-stahovaky/27499-stahovak-pruzin-automobilu/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.