1bugsy1 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Zdravím všechny. Chci se zeptat kolik patří do motoru 2,0 HDi motorového oleje? Čeká mě výměna a nechce se mi to dávat za těžký prachy do servisu. Díky. Citovat
1bugsy1 Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 Já budu brát stáčenej mogul do obou aut, tak abych ho nebral zbytečně moc. Citovat
parolla Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Ja si bežne mením olej aj filtre sám.Teraz po dlhom čase mi ho menili v servise,a čuduj sa svete,ako kontrolujem mierku,tak kontrolujem, a oleja bolo asi 7mm nad maximom.Takže čo si neurobíš sám...Ináč som bol ale s prácou servisu spokojný. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Já budu brát stáčenej mogul do obou aut, tak abych ho nebral zbytečně moc. vleze tam něco přes 4 litry, takže kup 5, abys moh taky dolívat Citovat
1bugsy1 Odesláno 9. březen 2011 Autor Odesláno 9. březen 2011 A ještě se zeptám: nevíte někdo tu kombinaci abych nastavil ten servisní interval na displeji. Citovat
t.rozhon Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 stiskni a drž tlačítko denních km, zapni klíček. začne nulování a odpočítávání. pak možná budeš mít možnost nastavit interval. Citovat
1bugsy1 Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 udělal jsem to přesně tak, odpočítalo to do nuly a pak se nastavil interval na 19600 km, což je divný ale nic jinýho jsem nevymyslel:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.