Pe.Tr Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Tak jsme se v noci vrátily z Ženevy a musím říct že výlet na tento megavelký autosalon se vyplatil. Ošahat si novinky, mrknout na studie live, např Peugeot HR1 a další a to nemluvím o spoustě dalších doprovodných akcích a koutku pro auto a pneu servisy. Bylo tam i dost tuningových úpravců vozů jako Brabus a nebo Carlsone. Na můj vkus tam ale bylo přehybrydováno a přeelektrizováno ale dnešní doba o tom je že. Ženské okolo silný podprůměr ale oto víc jsem měl čas prohlížet auta. Vstupné 16 švýcarských franků je v normě , parking za 20 taky , ale žrádlo vevnitř - kvalitou tak nějak v pruměru ale cenově brutálně nad průměr, např bageta v přepočtu za 200,- aspon že pití kdekdo rozdával grátis . Jinak cesta 990km tam a 990 km zpátky tedy 9 a 9 hodin , byla aspon v nasem složení v autě bída V 407 SW (ne Přemova) jsme jeli s Přemou, PP205 a Schreekem , a ś Přemou s kterým jsme sedeli vzadu jsme se shodli ža naposledy v zimní čepici a pod dekou jsme jeli snad jen ve škodě 120. PP205 se Schreekem hulily jedno cigo za druhym(okna otevřene) a vzadu bylo jak na sibiři .brrrrrrr, už že jsem doma v teple. Až bude chvilka nahraju někam fotky a hodím je sem , věřím že tak udělaj i kluci. JInak na zpáteční cestě jsme si ještě zajeli pro kleknuté auto Honzy z Nera na druhou stranu Prahy , takže ještě cesta na laně , no ja byl uplně ko a ve tři už otevíral dveře od bytu s takovou radostí jako bych dostal v sedmi letech poprve stavebnici Lego. Každopádně všem doporučuji, není nad osobní návštěvu této události. [upravil dne 8/3/11 11:04 Pe.Tr] Citovat
.mycTD Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 ja strategicky vypustil vikend a chystam se zitra. tak uvidime Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 my samo také , vyrazily jsme v neděli večer , takže salonem jsme brouzdaly v pondělí ale i tak tak bylo dost lidi , byl problem si vyfotit cele auto bez pricumujicich , zacinalo to od 10.00 a už tam byla kvanta lidí. a berte si žradlo sebou , pití tam rozdava k dejaka automobilka ale žrádlo je za mega prachy. Citovat
pipistrel Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 ja som zenevu absolvoval este v 98mom ale aj vtedy to stalo za to. je to asi naj vystava v europe. Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Já tam byl ve 2003. A byla to taky paráda. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 slíbené foto bez cenzury, víc nemám , došli baterky i v telefonu http://travna81.rajce.idnes.cz/Autosalon_zeneva_2011/ Citovat
OK406 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Tak to jste měli pěkný výlet. Fotky jsou pěkné. Je ty kuřáci v autě ............... Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. březen 2011 Autor Odesláno 10. březen 2011 ...pp205 maskován za volantem... Citovat
Guest Alpinka Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 nádhera, některé ty autka jsou hodně sci-fi příští rok se tam asi zajedu taky juknout Citovat
pp205 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 http://pp205.rajce.idnes.cz/100OLYMP/ moje fotky Citovat
.mycTD Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 tak nakonec jsem byl az v patek. lidi jako sracek (podle fotek mi prijde, ze vic nez v pondeli), ale bez nich by to holt neslo. ja se na vylety na otocku uz nejak necitim, takze jsme zvolili ubytko v nejblizsi francouzske F1 kazdopadne zeneva ma furt uroven a za videni to rozhodne stoji. moje photos hyr: http://geneve2011.ch/fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.