Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme se v noci vrátily z Ženevy a musím říct že výlet na tento megavelký autosalon se vyplatil. Ošahat si novinky, mrknout na studie live, např Peugeot HR1 a další a to nemluvím o spoustě dalších doprovodných akcích a koutku pro auto a pneu servisy. Bylo tam i dost tuningových úpravců vozů jako Brabus a nebo Carlsone. Na můj vkus tam ale bylo přehybrydováno a přeelektrizováno :D ale dnešní doba o tom je že. Ženské okolo silný podprůměr ale oto víc jsem měl čas prohlížet auta. Vstupné 16 švýcarských franků je v normě , parking za 20 taky , ale žrádlo vevnitř - kvalitou tak nějak v pruměru ale cenově brutálně nad průměr, např bageta v přepočtu za 200,- aspon že pití kdekdo rozdával grátis :D .

Jinak cesta 990km tam a 990 km zpátky tedy 9 a 9 hodin , byla aspon v nasem složení v autě bída :D

V 407 SW (ne Přemova) jsme jeli s Přemou, PP205 a Schreekem , a ś Přemou s kterým jsme sedeli vzadu jsme se shodli ža naposledy v zimní čepici a pod dekou jsme jeli snad jen ve škodě 120. PP205 se Schreekem hulily jedno cigo za druhym(okna otevřene) a vzadu bylo jak na sibiři .brrrrrrr, už že jsem doma v teple.

Až bude chvilka nahraju někam fotky a hodím je sem , věřím že tak udělaj i kluci.

JInak na zpáteční cestě jsme si ještě zajeli pro kleknuté auto Honzy z Nera na druhou stranu Prahy , takže ještě cesta na laně , no ja byl uplně ko a ve tři už otevíral dveře od bytu s takovou radostí jako bych dostal v sedmi letech poprve stavebnici Lego.

Každopádně všem doporučuji, není nad osobní návštěvu této události.

[upravil dne 8/3/11 11:04 Pe.Tr]

Odesláno

my samo také , vyrazily jsme v neděli večer , takže salonem jsme brouzdaly v pondělí ale i tak tak bylo dost lidi , byl problem si vyfotit cele auto bez pricumujicich , zacinalo to od 10.00 a už tam byla kvanta lidí. a berte si žradlo sebou , pití tam rozdava k dejaka automobilka ale žrádlo je za mega prachy.

Odesláno

nádhera, některé ty autka jsou hodně sci-fi :) příští rok se tam asi zajedu taky juknout :)

Odesláno

tak nakonec jsem byl az v patek. lidi jako sracek (podle fotek mi prijde, ze vic nez v pondeli), ale bez nich by to holt neslo.

ja se na vylety na otocku uz nejak necitim, takze jsme zvolili ubytko v nejblizsi francouzske F1

kazdopadne zeneva ma furt uroven a za videni to rozhodne stoji.

moje photos hyr: http://geneve2011.ch/fotky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...