švícko87 Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Zdar peugeoťáci. Delší dobu se potýkám s tím,že mi padá nafta. Všechny spoje mám zkontrolované,vše očištiněné. Dnes po jízdě jsem opět koukal,jestli se mi to někde nerosí...a rosí. Je možné,že vstřikovač \"rosí\" skrze červeně označené místo? Eventuelně dá se dotáhnout v místě zelené šipky?Protože přepadové hadičky se zdají být suché ( 2x preventivně měněny). Tento vstřik (mám 2 jako náhradní ) bych eventuelně vyměnil za ten můj \"vadný\". Je to možné,když mám ten svůj na autě - 3. s kabelem?? Nebude to vadit,kdybych ho nahradil jiným \"bez kabelu\"? Děkuju za každý tip. Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 1. je to možné. 2. nedá, ničemu to nepomůže, musel by se rozebrat a zaleštit. 3. bude to vadit a navíc ti to nepomůže, ta nafta ti padá kvůli nádobce filtru. Citovat
Benžík Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Mě to taky teklo, zaleštění nepomohlo, v servisu to udělali celkem 4x a stejně to teklo. Nakonec jsem vstřik vyměnil za jiný. Citovat
švícko87 Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 to oddie : jak to myslíš,že padá kvůli nádobce filtru? Filtr i to gumové tesnění mám nové... Po cca 1-2 dnech to ještě \"chytne\",po delším odstavení však musím pumpovat. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 pojem ,,padá nafta\'\' je vždy spojen s úsekem nádrž--vstřikovací čerpadlo, nikdy s úsekem vstřikovací čerpadlo--vstřikovače, tzn.,že rosící vstřikovače nemají na padání nafty žádný vliv..., bere ti to vzduch někde přes nádobku paliv. filtru, nedrží ventilky v pumpovacím balonku,netěsný spoj potrubí... Citovat
švícko87 Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 děkuju ozzy56 za upřesnění úseku. Opět jsem o něco chytřejší O tom pumpovacím balonku už mi někdo říkal...a já tomu hlupák moc nechtěl věřit. A musím říct, že právě až od něj, jsem všechny hadičky a spoje povymněnoval. Tak přijde na řadu i on. Citovat
švícko87 Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 Zdravim klubáci.Tak mi to nedalo a sehnal jsem jiný vsrřikovač.A ouha,najednou auto chytá na drc a nemusím před každým startem pumpovat.... Možná mě za to někdo ukamenuje,ale závada byla v úseku čerpadlo - vstřiky. Citovat
conti Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Nikdo tě kamenovat nebude. A neměl bys všemu věřit, co kdo kde napíše. Vstřikovač neni s čerpadlem spojenej jen vstřikovací trubkou, ale právě taky s tou slabou přepadovou hadičkou. Hadička ústí do hlavní přepadové trubky a ta do čerpadla. Citovat
Toxi5 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 když tu vidim fotku vštřiku..nmohl by mi někdo říct jak má vypadat tvar rozprášeného paliva? při zkoušce je to uzce kuželovité,je to tak správně? a hodnotu jsem naměřil cca 200baru..na vstřiku je 175..bude to něčemu vadit?diky Citovat
masterjj Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Ten vstřik stačí pořádně dorvat... dostával se tam vzduch. stačí aby vracečka od těch vstřiků byla zpuchřená a přesně to takle nechytá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.