Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar peugeoťáci. Delší dobu se potýkám s tím,že mi padá nafta. Všechny spoje mám zkontrolované,vše očištiněné. Dnes po jízdě jsem opět koukal,jestli se mi to někde nerosí...a rosí. Je možné,že vstřikovač \"rosí\" skrze červeně označené místo? Eventuelně dá se dotáhnout v místě zelené šipky?Protože přepadové hadičky se zdají být suché ( 2x preventivně měněny). Tento vstřik (mám 2 jako náhradní ) bych eventuelně vyměnil za ten můj \"vadný\". Je to možné,když mám ten svůj na autě - 3. s kabelem?? Nebude to vadit,kdybych ho nahradil jiným \"bez kabelu\"? Děkuju za každý tip.

post-25723-14109615934577_thumb.jpg

Odesláno

1. je to možné.

2. nedá, ničemu to nepomůže, musel by se rozebrat a zaleštit.

3. bude to vadit a navíc ti to nepomůže, ta nafta ti padá kvůli nádobce filtru.

Odesláno

to oddie : jak to myslíš,že padá kvůli nádobce filtru? Filtr i to gumové tesnění mám nové... Po cca 1-2 dnech to ještě \"chytne\",po delším odstavení však musím pumpovat.

Odesláno

pojem ,,padá nafta\'\' je vždy spojen s úsekem nádrž--vstřikovací čerpadlo, nikdy s úsekem vstřikovací čerpadlo--vstřikovače, tzn.,že rosící vstřikovače nemají na padání nafty žádný vliv..., bere ti to vzduch někde přes nádobku paliv. filtru, nedrží ventilky v pumpovacím balonku,netěsný spoj potrubí...

Odesláno

děkuju ozzy56 za upřesnění úseku. Opět jsem o něco chytřejší :) O tom pumpovacím balonku už mi někdo říkal...a já tomu hlupák moc nechtěl věřit. A musím říct, že právě až od něj, jsem všechny hadičky a spoje povymněnoval. Tak přijde na řadu i on.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdravim klubáci.Tak mi to nedalo a sehnal jsem jiný vsrřikovač.A ouha,najednou auto chytá na drc a nemusím před každým startem pumpovat.... :) Možná mě za to někdo ukamenuje,ale závada byla v úseku čerpadlo - vstřiky. :papa

Odesláno

Nikdo tě kamenovat nebude. A neměl bys všemu věřit, co kdo kde napíše. Vstřikovač neni s čerpadlem spojenej jen vstřikovací trubkou, ale právě taky s tou slabou přepadovou hadičkou. Hadička ústí do hlavní přepadové trubky a ta do čerpadla.:)

• O 1 rok později...
Odesláno

když tu vidim fotku vštřiku..nmohl by mi někdo říct jak má vypadat tvar rozprášeného paliva? při zkoušce je to uzce kuželovité,je to tak správně? a hodnotu jsem naměřil cca 200baru..na vstřiku je 175..bude to něčemu vadit?diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...