Fusion Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 potřeboval bych kód v html k linku, tak aby se po kliknutí otevřelo nový okno s určitou velikostí vím že to bylo něco height=300, width=300 ale zbytek si nemůžu vzpomenou Citovat
Petr605 Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Já bych to řešil asi nějak takhle: <a href=\"jmeno_souboru_ve_kterem_ten_link_ma_byt\" ONCLICK=\"window.open(\'jmeno_souboru_ktery_chces_otevrit_v_novem_okne\', \'NewWindow\',\'toolbar=no,location=no,directories=n,status=no,menubar=yes,scrollbars=yes,resizable=no,copyhistory=no,width=755,height=600\')\">blabla</a> Ty další atributy kromě výšky a šířky si kdyžtak najdi v nějaký referenční příručce javascriptu... A nekamenujte mě, já chci jenom pomoct.... [Editován dne 21/1/05 Petr605] [Editován dne 21/1/05 Petr605] Citovat
Petr605 Odesláno 21. leden 2005 Odesláno 21. leden 2005 Ono to řešení není dokonalé (například když na to klikneš, tak se vrátíš na té původní stránce nahoru, protože se ta stránka znovu načte), ale pro začátek to může stačit. Řešení existují, ale jsou nad rámec této debaty... Kdyžtak mailni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.