Qcko Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Mirelonom, pripadne filcom nesetri, rosenie trubiek nie je sranda ... ale budes to mat pekne, len bacha na technologie, kupelna nie je sranda, permanentne vlhke prostredie Citovat
Durko Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 a instalatér asi nejsi, že? no to niesom, ja som prosím chemik analitik :D:D Citovat
Šalda Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Tak na chemika ta koupelna zatím vypadá celkem slušně:D Citovat
jofo Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 A treba izolovat aj tie plastove? Kurna ja som neizoloval. Ale zas nie su dlhsie ako 90 cm. No uvidim casom. Ja som tiez komplet prerabal jadro sam. Ale vysledom myslim ze je prijatelny. Najdem foto. Citovat
Šalda Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Jofo, dnes se už ani jiný než plastový nedávají, takže plastový taky;) Durko, nemáš zač, jsem zvědav na další foto:papa Citovat
Dave_k Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 2jofo.: pokud je zazdíváš tak obzvlášť. Už jen kvůli dilataci. Ty plastový dost pracujou a pokud se nemají kam hnout tak máš na malér vyděláno. Ta izolace je to nejlacinější na tom všem a šetřit se v tomhle směru nevyplácí. Ale což. Takhle to dopadá když si někdo myslí, že dát ty trubky do sebe umí každej ...... co si umí půjčit svářečku na plasty. Každá práce má svoje. EDIT: Já vím, že se najdou lidi co si říkají instalatér (a nejen toto řemeslo) a není nic pro ně problém. Ve výučním listu (pokud nějaký vůbec mají) mají elektrikář apod. a jelikož je jejich obor nebavil nebo jim nešel tak to zkoušejí jinde. A když člověk narazí na práci těchhle \"odborníků\" tak jeden kbelík () nestačí. A pak slyšíš a čteš zkušenosti s řemeslníkama jako tady psal např. Medvěd. No a pokud si to děláš doma na svým tak holt můžeš nadávat potom jen sám na sebe. [upravil dne 6/3/11 22:04 Dave_k] Citovat
Šalda Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Dave_K: jj, přesně tak;) Líp bych to sám nenapsal:) Citovat
Durko Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 teraz neviem čo je horšie či to že si to robím sám alebo že neverím bande profesionálov ktorý sa schovávaju za vyučný list,zoberú kopec prachov a ich robota stojí za hovno. vidím to u susedy ktorej všetko robia profíci a ked má problém volá mna. potreboval som zmeniť trasu plynovej trubky:zavolal som plynára pytal 300€, poslal som ho preč kupil material a zavolal som plynara na dôchodku ktory si vypýtal 20€.dal som mu 30€. a tak si radšej spravím sám myslím že je tu na fore dosť príkladov o profesionalite za ktoru by som sa hanbil [upravil dne 6/3/11 22:23 Durko] Citovat
Šalda Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Taky si raději všechno dělám doma sám, řemeslník mě nesmí přes práh:) Takových řemeslníků je totiž hromada a ale jeden jeden za sta je odborník;) Citovat
jofo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Diky chlapci. No budem dufat ze sa nic nestane s tym potrubym. Uz je za obkladom nieco cez rok a zatial klud. A dufam ze to aj tak zostane. Budem vediet nabuduce. Citovat
Durko Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 nič si z toho nerob ja tiež neplatím tomu čo my to robí lebo vždy niečo posere, ale zas kto nič nerobí nič nepokazí Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Nemám nic proti kutilu domácímu, ale je fakt dobrý než se pustím do něčoho o čem vím kulový se alespoň někoho zeptat kdo se v tom pohybuje co a jak. Citovat
Šalda Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Přesně tak, nemůžu něco dělat, aniž bych věděl jak, nejdřív si o tom zjistím co nejvíc, někde se podívám a je to:aut Ale hlavně to chce taky notnou dávku šikovnosti:D Citovat
Durko Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 verte mi chlapci že keby som sa nepýtal tak mi to padne na hlavu, nekúrim,neteče mi voda a chodím na latrínu. tento barák mi pije krv už desať rokov a furt to nemá konec Citovat
Šalda Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Holt v baráku je pořád co dělat:D Taky tam už 7 let cpu peníze a čas a není to pořád vidět:grr Ale není nadto, si něco udělat sám, a potom si říct: teda Ty seš pašák, máš to fakt pěkný:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 tohle musim dat precist ženě at mi da pokoj že chce do baraku Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Pe.Tře, barák je barák, do bytu bych nikdy nešel, a navíc doma je práce zábavou, takže si vlastně pořád jen hraju:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.