Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Facelift volantu  

1. 1. Facelift volantu

• Líbí se......
      34
    • Nelíbí se......
      6
    • Nevím........
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jaká nižší výbava??????? Platinum je jako nižší jo???? chci vidět tu tvoji FULL.......Od kdy se výbava odvíjí od volantu?????? Napiš mi co nemám ve výbavě jo???????

Odesláno
Jaká nižší výbava??????? Platinum je jako nižší jo???? chci vidět tu tvoji FULL.......Od kdy se výbava odvíjí od volantu?????? Napiš mi co nemám ve výbavě jo???????

...no veď práve asi len ten volant:mrk

Odesláno

Displej........origo to je Platinum......:D:D:D:D:P:P:P:P

A je to spíš bílo modré.....kdybych to vyfotil z příma tak je barva jiná....a ručičky a podsvětlení budíků bílé....středový panel komplet taky v bílé.....a ovladače na dveřích modré......

[upravil dne 4-3-11 19:18 Přema]

Odesláno
............... chci vidět tu tvoji FULL.............. Napiš mi co nemám ve výbavě jo???????

...ja tam zatiaľ nemám nič dorábané a chýba mi akurát elektrické nastavovanie výšky volantu a pamäť na sedadlo vodiča, ale to myslím nemáš ani ty...či?:myslim

Odesláno
čierne budíky to vidím teda na 407 prvý krát... ale platinum som videl zatiaľ len so 4 ramenným koženým

Představíš si v té béžové a černé barvě ještě bílé budíky???? Já radši ne......ty černé budíky aspon splinou se zbylou černou a moc pěkně vynikne bílé podsvícení......

Odesláno
............... chci vidět tu tvoji FULL.............. Napiš mi co nemám ve výbavě jo???????

...ja tam zatiaľ nemám nič dorábané a chýba mi akurát elektrické nastavovanie výšky volantu a pamäť na sedadlo vodiča, ale to myslím nemáš ani ty...či?:myslim

No to je asi jediné co oba 2 nemáme.....:papa:papa

Odesláno
tid=88375&author=S

No to je asi jediné co oba 2 nemáme.....:papa:papa

....tak tak.:super ...ale tento týždeň som sedel v 508 SW a to je zasa o niečom inom, i keď to nebolo GT - čko....je to...:super

Odesláno

2Přema. Teď ještě rozeber ten modýlek 407 na palubce a přemaluj v ní ten volant. :D:D:D

Jinak :super. Mám taky 2barevnej v kupé a to origo. Někomu se to možná nelíbí, ale to mi je šumák. :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...