Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo jestli se dá sehnat na zadní díl výfuku objímka,uhnila mi a zadní díl je ještě dobrý.Je to taková spona z plechu.Nebo jestli to někdo nějak neřešil.Díky za tipy

Odesláno

Kupoval jsem ji v prodejně s náhradními díly. měli různé průměry a zakončení. Stála tenkrát což je asi před 5 lety něco okolo 50,-Kč.

Odesláno

já jsem měl stejný problém dvakrát jsem byl v prodejně s dílama a pokaždý mi dali jinou,špatný rozměr, tak sem se na to vykašlal a na ten držák co je do gumy jsem navařil dva kousky plechu potřebný dýlky konce zahnul a vyvrtal díry,zadělal a jezdím dál,práce na deset minut i se sundáním

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Neví někdo průměr té spony? Objednal jsem výfuk tak spona na autě je uhnila takže to půjde komplet pryč, a na stránce nabízeli něco k tomu, ale stála 76Kč podle mě to je celkem dost, stačí mi jeslti někdo neví průmět, abych se tím nezdržoval;)

Aha omlouvám se, myslel jsem že to je pro 406. Ale pokud někdo ví, sem vděčný za každou radu

[upravil dne 9/8/11 od liza6]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...