llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 jjjjjj tak sem to yslel že pokud jsou sedadla v elektrice jestli mají vždy pamět?? Citovat
llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 Já ale nemluvil o elektronice co řídí motor, ale o audio systému navigaci, telefonu a podobně. Doma když ti odejde elektronika v kotli tak jsi taky nahraný, prostě to řeší servis. A s autem to samé. Možná že si chceš udělat spousty věcí na autě sám a proto ti vadí elektronika, ale já bych neopravil ani trabanta, takže mi to je fuk. O kotli mi ani nemluv, cca před rokem v zimě mi odešla elektronika u kotle Junkers, bohužel se to stalo v pátek a já celej víkend mrznul, než v pondělí přijel technik co to opravil Zlatý Petry. Taky řeším záložní zdroj. dělám vodo topo. a co takhle solár!? samozřejmě pokud otevřou dotace jinak je to utopie co se návratnosti týče Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 To by šlo, dalo by se to využít i na autě? Mám tři střešní okna, že by jsme je prohodily za soláry? Jinak k domu bych se rozmýšlel, jestli soláry, nebo tepelný čerpadlo. Zatím jsem se rozhodl pro litinovou krbovou vložku s výměníkem. [upravil dne 3/3/11 16:38 JirkaMTPO] Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 No nevím zda by ti solár přes noc ohřál auto? Citovat
llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 musiš mit vedle cisternu na akumulaci tepla. Citovat
llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 To by šlo, dalo by se to využít i na autě? Mám tři střešní okna, že by jsme je prohodily za soláry? Jinak k domu bych se rozmýšlel, jestli soláry, nebo tepelný čerpadlo. Zatím jsem se rozhodl pro litinovou krbovou vložku s výměníkem. [upravil dne 3/3/11 16:38 JirkaMTPO] krb je dobrý ale ten bordel po baráku:bojim a stepelnym čerpadlem je návratnost taky na štíru Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Krb je fajn k poležení u něj na kožešině se sklenkou červeného a né sám. Proč bordel po baráku, když je kvalitní dřevo tak nedehtuje a je vše čisté i popelu je málo. Citovat
llug Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 Na sklenku červeného jsou lepší kamarádi ve sklepě to mě věř!!! Bordel ze dřeva je když ho tam třeba neseš taky osobní zkušenost. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Počítám stím, že je vždy a u všeho, něco za něco. Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 No to asi jo, teda ten bordel, ale když ho nosím v koši na dřevo tak to celkem jde. Ale dostali jsem se někam jinam. Citovat
filas1 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Bordel je mimimální, ale jak sousedi záviděj, když vidí můj a jejich plynoměr ! Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 A otom to je. Né o sousedech:), ale o tom plynoměru. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Ještě vymyslet, aby se dalo jezdit taky na něco levnějšího. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Když už tak píšeme k dannému tématu, nefouká vám na nohy v oblasti kolene trochu studený vzduch od klimatizované přihrádky? Zkoušel jsem izolaci do oken, ale v té zimě mě to na tom plastu nedrží. [upravil dne 3/3/11 20:12 JirkaMTPO] Citovat
jarmyl Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 A zkoušel jsi zavřít tu klapku vevnitř schránky? Je tam takovej posuvnej bazmek. Citovat
Wensdy Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Taky mi foukalo na koleno než mi tady někdo poradil zavřít tu klapku o které jsem nevěděl Citovat
JirkaMTPO Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 A zkoušel jsi zavřít tu klapku vevnitř schránky? Je tam takovej posuvnej bazmek. Tak to jsem nezkoušel, ani nevím, že tam nějaká je. Jdu se mrknout. Díky za radu. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Tak jsem to asi našel. Je to ta bílá zdířka, jak vypadá, jako na žárovku. Posunul jsem jí směrem k podlaze dolu a otvor se zakryl, tak to snad bude ono. Díky. Citovat
MotoMoto Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 jj, každý tu někdy od hodných lidí dostal dobrou radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.