Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Já ale nemluvil o elektronice co řídí motor, ale o audio systému navigaci, telefonu a podobně. Doma když ti odejde elektronika v kotli tak jsi taky nahraný, prostě to řeší servis. A s autem to samé. Možná že si chceš udělat spousty věcí na autě sám a proto ti vadí elektronika, ale já bych neopravil ani trabanta, takže mi to je fuk.

O kotli mi ani nemluv, cca před rokem v zimě mi odešla elektronika u kotle Junkers, bohužel se to stalo v pátek a já celej víkend mrznul, než v pondělí přijel technik co to opravil :(

Zlatý Petry. :D Taky řeším záložní zdroj.

dělám vodo topo. a co takhle solár!? samozřejmě pokud otevřou dotace jinak je to utopie co se návratnosti týče
Odesláno

To by šlo, dalo by se to využít i na autě? Mám tři střešní okna, že by jsme je prohodily za soláry?:D Jinak k domu bych se rozmýšlel, jestli soláry, nebo tepelný čerpadlo. Zatím jsem se rozhodl pro litinovou krbovou vložku s výměníkem.

[upravil dne 3/3/11 16:38 JirkaMTPO]

Odesláno
To by šlo, dalo by se to využít i na autě? Mám tři střešní okna, že by jsme je prohodily za soláry?:D Jinak k domu bych se rozmýšlel, jestli soláry, nebo tepelný čerpadlo. Zatím jsem se rozhodl pro litinovou krbovou vložku s výměníkem.

[upravil dne 3/3/11 16:38 JirkaMTPO]

krb je dobrý ale ten bordel po baráku:bojim a stepelnym čerpadlem je návratnost taky na štíru
Odesláno

Krb je fajn k poležení u něj na kožešině se sklenkou červeného a né sám.

Proč bordel po baráku, když je kvalitní dřevo tak nedehtuje a je vše čisté i popelu je málo.

Odesláno

Na sklenku červeného jsou lepší kamarádi ve sklepě to mě věř!!! Bordel ze dřeva je když ho tam třeba neseš taky osobní zkušenost.

Odesláno

No to asi jo, teda ten bordel, ale když ho nosím v koši na dřevo tak to celkem jde. Ale dostali jsem se někam jinam.

Odesláno

Když už tak píšeme k dannému tématu, nefouká vám na nohy v oblasti kolene trochu studený vzduch od klimatizované přihrádky? Zkoušel jsem izolaci do oken, ale v té zimě mě to na tom plastu nedrží.

[upravil dne 3/3/11 20:12 JirkaMTPO]

Odesláno
A zkoušel jsi zavřít tu klapku vevnitř schránky?

Je tam takovej posuvnej bazmek.

Tak to jsem nezkoušel, ani nevím, že tam nějaká je. Jdu se mrknout. Díky za radu.:super

Odesláno

Tak jsem to asi našel. Je to ta bílá zdířka, jak vypadá, jako na žárovku. Posunul jsem jí směrem k podlaze dolu a otvor se zakryl, tak to snad bude ono. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...