Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec bublináři.Chci se zeptat. Proč mají některé eurovany na palubce takovuo\"jakkdyž slzu\" a některé ovládací\"knoflík\"proč slza a proč ten knoflík k čemu slouží a dá se podle toho nějak určit stupen výbavy?:roll

p.s. když to vyjde bude to 807

llug

Odesláno

Zdar:papa

Když tam je ovládání tak je v autě RT3 s navigací a telefonem

Navi může být i na monochrom displeji, tak to mám já.

Většina má barevný displej (pokud je navi)

Pokud je obyč rádio, je v tom místě otevírací škatule (asi druhý popelník)

Odesláno

Popelník to není i když by to hodně lidí svádělo. Spíš je to taková schránka na malé blbosti (osobně používám na kolečka do vozejků v supermarketech a jiné drobnosti) která vznikla právě absencí toho ovládání. Jinak asi žádné přesné určení nemá.

Odesláno

Díkec za odpovědi.pro tango. nene mám na mysli přesně tohle jen sem nevěděl jak to nazvat.Další (pro vás asi přiblblý dotaz) co to je to RT3? aještě jeden máte někdo kůži.? Nejsou stim v létě problémy ohledně pocení .a jestli jo jak to řešíte?

llug

Odesláno

RT3 Je radiotelefon s GPS navigací s malým nebo velkým LCD displejem. S možností připojit externí changer na CD a s externím Audio Video vstupem, s ovládáním pod volantem. Vyšší modely jsou pak RT4 a RT5

Odesláno

Tak já mám světlou kůži, ale auto mám od listopadu

takže letní zkušenosti teprve přijdou.

Zatím v zimě je lepší něco na to (vyhřívání u řidiče mi nejde)

Odesláno
Díkec za odpovědi.pro tango. nene mám na mysli přesně tohle jen sem nevěděl jak to nazvat.Další (pro vás asi přiblblý dotaz) co to je to RT3? aještě jeden máte někdo kůži.? Nejsou stim v létě problémy ohledně pocení .a jestli jo jak to řešíte?

llug

Joooo, tak je to jak píšou kolegové.:mad:

Odesláno

A na kůži se lépe nastupuje a vystupuje, jen člověk asi musí být trochu opatrný na protržení.

Odesláno

Hmmmm Tak to je super:mrk asi do toho pujdu.Z té kuže sem měl strach. že tam není navigace mě neva dám klasiku na sklo.¨Jinak jeto auto s pravidelnym servisem dáno do protihodnoty za nové(opět 807)a má to 200tis naběháno.jJeště to má v el. sedadla -posuv . S tím není problem?

llug

Odesláno

Noo, na jaře se chystám to pořádně vydrbat, ať to prokoukne.

Ale vypadá to dobře , světlá jsem myslel béžová. nevím jestli to dělali i v černé.

Drobet ošoupaný je ten lem z kraje, kde nastupuje řidič, ale tam maj problém asi všechny sedačky.(ta kůže aspoň drží tvar)

Odesláno

Já bych to bez toho RT3 nebral, moc jsem s tím spokojený. Ani ne tak navigace, tu mám také v PDA, ale celé s jizdním počítačem, hlavně telefonem a tak. A také mi vyhovuje velký LCD displ. Jak si na to člověk zvykne tak je to pak když sednu do jiného vozu nepřijemné.

Odesláno

Kazíš mě radost.(ještě o to nevim ale vnitřně sem přesvědčený to vzít)zkus to trošku rozvést telefon a tak .Co tam všechno je s tim RT? co to druhé nemá.:myslim

[upravil dne 3/3/11 09:32 llug]

Odesláno
Noo, na jaře se chystám to pořádně vydrbat, ať to prokoukne.

Ale vypadá to dobře , světlá jsem myslel béžová. nevím jestli to dělali i v černé.

Drobet ošoupaný je ten lem z kraje, kde nastupuje řidič, ale tam maj problém asi všechny sedačky.(ta kůže aspoň drží tvar)

Utohoto je šedá

Odesláno

No na jedné straně tam buď bude jen klasické rádio bez ovládáním na volantě a nebo RT3 a nebo vyšší model, kde máš ne rádio ale vlastně celý počítač (také má vlastní větrák), který obsahuje slušné rádio s ovládáním na volantě, MP3 přehrávač na CD, možnost changeru na 6 CD (bez MP3), telefon s hlasitým provozem HandsFree (zde bych rád řekl, že jsem vyzkoušl několik desítek různých řešení a toto ihned po pevném autotelefonu Mototrola co jsem měl v Renaultu, je nejlepší co jsem zažil), se špičkovou slyšitelností oproti různým HF sadám. Dále palubní počítač s dvěmi paměťmi a v poslední řadě navigace Navteq u RT3 bohužel jen s 2D zobrazení a mapy nic moc. Navíc v době navigace máš blokované CD s MP3, takže externí je lepší. Ale ty ostatní funkce a hlavně telefon si nemohu vynachválit. Při cestách totiž vyřizuji hodně telefonů.

Odesláno

Takže tady je ovládání rádia pod volantem samo že tam je i to radio;) a je tam měnič na cd.Já se domnívám že pokud s tím autem fakt hodně jezdíš (jako asi ty) a máš to spýše jako pojízdnou kancelář tak to fakt využiješ .S tímhle bude jezdit hlavně manželka a já jenom v \"civilu bez montérek\" ato je velmi zřídka.A pak nějaká ta štreka na dovču nebo jednodenka ližovačka na \"štulek\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...