Danoš306 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 cao, mam takovy problem s razenim na moji 306tce (1.4 xr 1995) tento problem uz je na aute asi dva nebo tri roky (jeste kdyz s nim jezdila mamka) akorad ted se to jeste zhorsilo :( , uz predtim mi za jizdy nesla zaradit jednicka, coz mi sice ze zacatku vadilo ale zvykl sem si a pri jednicce sem zdycky zastavil a zaradil takza mi to pak uz nevadilo ale posledni tyden mi nejde uz radit ani 2!! :( za jizdy musim jet maxx 10 km/h abych zaradil pritom ostatni rychlosti idou slusne, olej sem menil pred cca 40 tis ale nevim jak to vypada se spojkou pedal mam celkem dost vystreleny na horu, myslite ze by to mohla delat spojka?? to by ale delaly vsechny ostatni rychlosti ne?? je mi z toho nevolno doufam ze nebudu muset kupovat new prevodovku :( predem diky;) Citovat
milda67 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 to bych tak tipoval na sychrony v převodovce:( Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 nauč se řadit s dvojím sešlápnutím spojky a s meziplynem, kvůli tomu se převodovka na autě r.v. 1995 nemění... P.S. na nevolnost je dobrá Becherovka Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Jednička za jizdy nejde zařadit na žadnym autě, je to normalní. Dvojka pokud nejde muže být ztuhlým olejem v mrazu, po zahřátí by to mělo přestat až se rozlepí synchrony, pokud to nepřestane muže být synchron vadnej, nebo muže pomoct vyměna oleje v převodovce, tim bych asi začal, spojka by to teoreticky mohla dělat taky [upravil dne 1/3/11 20:22 Radek Hurvajz] Citovat
Danoš306 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 radit na prevodovce bez synchronu umim ale u mojeho auta mi to stejne nikdy nepomohlo vzdycky to hrklo, jinak to je najeke divne abych za jizdy nemohl dat jednicku ne?? nemyslim velkou rychlost treba 20km/h ale kdyz jdu treba kolem 5km/h tak uz jednicku snad dat muzu toto dela jen moje auto ze to nejde, olej je meneny driv dival sem se na stitek a pre 28 tis takze luxus ale snad to bude ta spojka (ta uz je doma pod stolem asi pul roku :d ) jinak diky za tip na bechera :d Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 No jednička má přímý zuby takže i při tech 5km/h to tam pujde ztuha. Ale jestli ji tam nedostaneš tak by to spojka být mohla Citovat
Danoš306 Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 tak dneska jsme zhodili prevodovku ze vymenime spojku a spojka jako nova :( takze je to prevodovkou :( nevite nekdo jestli je prevodovka z citroena ZX 1.4i stejna s moji 306tkou 1.4i ??? mam moznost ji koupit na vrakaci jen nez tam pojedu chcu aspon trochu vedet jakou mam sanci ze bude stejna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.