Guest mirdas2 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Ahoj,už někdo měnil axialní tyčku řízení?Něco mi trochu tluče někde u řízení a po kontrole s mechanikem se nám zdá že se to ozývá někde z pod té manžety na řízení,mohlo by být tou tyčkou,nebo máte někdo s tím nějakou zkušenost,díky za info. Citovat
SB113 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Menil som ich u na P-307a 406 takže Tvoje auto nebude výnimka - odchádzaju Citovat
Jarda5 Odesláno 9. září 2021 Odesláno 9. září 2021 Ahoj ve spolek, měnil prosím někdo axiální táhla hřebenového řízení na 807 2.2 94kw 2005? Potřeboval by vědět, jestli ty originál axiály mají vybranou tu kulatinu na nasazení montážního klíče a nebo jestli mám nejdřív sehnat přípravek než se do toho pustím. Nové už vybrání na nasazení klíče mají, ale u těch originálů nevím Díky za info... Citovat
vlkklx Odesláno 12. září 2021 Odesláno 12. září 2021 Originál zářezy na klíč nemají,radši se ujisti že to nemá vůli přimo v řízení,já takhle měnil táhla zbytečně. Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.