Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám 806 a přemýšlím o 807, sice se mi moc nelíbí ty budíky uprostřed, ale to je jiné téma. Potřeboval bych zase velké auto, ale chtěl bych 8 míst k sezeni jako mám v 806, ale nikde jsem se tu nedočetl jestli je možné mít ve třetí řadě 3 sedadla, nebo lavici pro 3 lidi jako je u 806. Nevíte někdo jak to je?

[upravil dne 27/2/11 07:55 aaamilan]

Odesláno

Já mám v mé 807 5 sedadel ale v techničáku je napsáno 5 - 8 míst. Takže když si dokoupím zadní trojlavici tak budu mít 8 míst.

To by musela mít ta tvá nová 807 v techničáku napsáno méně.

Odesláno

Krom toho že mi stojí od prosince na dílně jsem s ním spokojený :grr Dva roky jsem s ním jezdil celkem bez problémů.

Akorát mi zrovna mění motor protože skočil na rozvodech ale jinak nic zásadního.

Odesláno

Nějakou dobu se pokoušeli vyndat vstřiky aby se to případně opravilo, ale nevyndali a pak se scháněl motor.

Hlavně mi to dělá kámoš tak nějak když má zrovna na dílně volno takže taky zpoždění.

Odesláno

Také se to týká sedadel, nevíte někdo jak je přimontováno sedadlo řidiče, začalo se mi lehce na vnitřní straně kývat, sice pár milimetrů,ale chci to dotáhnout než se to vyžižlá.

Odesláno
můžeš mít buď sedm jednotlivých sedadel - tedy ve třetí řadě dvě, nebo lavici vzadu tedy osm míst

a viděl někdo z vas tu lavici do 807 ja teda ještě ne ani na fotkach...a asi k sehnani bud v de nebo franc. a to ještě za hodně divoke prachy:roker

Odesláno

Někde tady bylo vlákno s půjčováním sedaček a myslím, že tam byl někdo kdo byl ochotný půjčit i lavici.

Odesláno
Já ji sháněl asi rok a nakonec jsem ji sehnal na inzerát v Praze za 10.000,- Kč. Myslím, že nová stojí okolo 25.000,- Kč.
za 10? to je za lidovku na to že to je lavka..vždyt obyč sedadlo stoji kolem 8 všude...samo že se da koupit jako ja za 6 :mad:
Odesláno
Nějakou dobu se pokoušeli vyndat vstřiky aby se to případně opravilo, ale nevyndali a pak se scháněl motor.

Hlavně mi to dělá kámoš tak nějak když má zrovna na dílně volno takže taky zpoždění.

zdravím tě. co starý motor budeš ho prodávat ??

Odesláno
Landík:

Ještě nevím. Potřebuješ?

kamarád schání poškozenej, že chtěj zkoušet vyrábět přípravky na demontáž vstřiků a opravy po pošk. řemenu.

Odesláno

No nevim. Ty hydrauliky jsou a údajně tahají vstřiky silou 20tun. Takovej přípravek bude opravdu náročnej na zpracování, materiál atd. Navíc asi nebude univerzální protože každý typ motoru má jinou hlavu, to znamená jiný upínací místa, jiný opěrný místa atd.

Jsou tady určitě lidi co mají kontakty na ty co takové přípravky pučují. Osobně bych se s tím nemordoval a radši si to půjčil.

Ale jestli se s tím někdo chce mordovat tak budiž.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...