Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

mam taku komicku prosbu, len sa mi :mad:, mozno to niekomu nevadi, ale mna to trocha obtazuje. Da sa nejako zrusit to ze ked mi signalizuje rezervu vid obrazok tak mi to na 10 sekund zhasne, potom na 15 sekund rozsvieti a potom zas zhasne a takto dookola... Vzdy na to zabudnem sa opytat, lebo tankujem vzdy plnu a kym k tomu dojde znova tak sa aj zabudnem na to spytat. Teraz zase svieti rezerva a zas mi to blika. trocha mi to vadi, nemoze to ostat trvalo sviteit ?. Viem to nejako ako uzivatel zrusit/potvrdit? skusal som check, ist do warning log, ale prdi to na mna :) robi to aj Vam ?

[upravil dne 26/2/11 17:47 Marcel00]

post-31067-14109615783181_thumb.jpg

Odesláno
Mne to spociatku svietilo stale, ale ked bolo auto jeden cas v servise, zacalo to tiez blikat.....otravuje ma to viac, nez keby svietilo stale.....

Možno ti nahodili v servise aj nový software a bude to asi tým. Ja som išiel raz na rezervu (ručička v červenom poli) a vtedy mi signalizácia len svietila. Odvtedy už mám v aute nový soft. ale tankujem ešte pred tým ako by ručička klesla na rezervu. Raz v servise mi mi vravel technik aby som sa vyvaroval jazdenia na rezervu že sa môže vyskytnúť problém ale si nespomínam že o čo konkrétne išlo.

Odesláno

Já ani nevím jestli bliká nebo svítí tankuji vždy dřív. Jen jednou při jízdě po dálnici když byla ručička na začátku červeného tak auto ztratilo výkon, nic nesvítilo. Po natankování bylo vše OK. Když jsem se ptal v pežo tak mě řekli že to bylo kvůli tomu aby se nezavzdušnil palivový systém když je málo nafty.

Odesláno

tak dik za komenty, je to ok, som len myslel ze sa mu nieco nepaci.

V podstate ja tankujem hned plnu ako sa rozsvieti rezerva, takze v

tomto neni problem, len som si chcel byt isty ze ako to mate Vy.

Dikes a pekny vecer :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Opat sa vraciam k teme, nakolko som zase dosiahol stav ked mi zacala svietit rezerva... a cuduj sa svete, tento krat mi to svieti trvale. Proste to neblika. Tak podla mna to ma nejaky vyznam ked to blika alebo neblika. Minule mi to blikalo a teraz svieti trvale...

a vcul budte chytri :)

Odesláno

no to sa bojim aby nechytilo vzduch, idem dnes tankovat do rakuska ako vzdy...

ale minule mi to zacalo blikat hned, takze s mnozstvom rezervy to nesuvisi ani s

verziou softu v BSI ako bolo vyssie spomenute...

nejake dalsie tipy ? :mrk

Odesláno

Jen tak mě napadlo, jestli to nemůže mít souvislost s regenerací FAPu. Protože při nucené regeneraci FAP předepisuje výrobce v nádrži min. 20l paliva. Je to asi kvůli teplotě paliva vracejícího se zpět do nádrže.

Odesláno

Já jsem se zatím dostal na rezervu jen jednou a také mi to blikalo, stejně jako Marcelovi. Nemůže to být třeba tím, že nejdřív bliká a později, když klesna hladina ještě níž, už jen svítí? Mně totiž ukazoval počítač dojezd ještě 90km a to se mi na rezervu zdá docela dost. :myslim

Odesláno

Mě se rozsvítila rezerva před 14ti dny a jenom pípla, rozsvítila se na displeji na budíkách, napsalo to na displeji nad rádiem. Nakonec zůstala svítit jenom kontrolka na budíku paliva.

Odesláno
Já jsem se zatím dostal na rezervu jen jednou a také mi to blikalo, stejně jako Marcelovi. Nemůže to být třeba tím, že nejdřív bliká a později, když klesna hladina ještě níž, už jen svítí? Mně totiž ukazoval počítač dojezd ještě 90km a to se mi na rezervu zdá docela dost. :myslim

nie momentalne mi svieti trvalo stale hned od zaciatku, zacala mi svietit vcera na dialnici a svieti aj dnes cestou do prace... z prace idem natankova...

minule mi zacala blikat hned a blikalo az kym som nenatankoval...

skor sa priklanam tomu co hovori HonzaZ s tou regenraciou. pride mi to ako vysvetlitelna myslienka ktora by mohla mat svoje opodstatnenie.

Odesláno

mne zacala svietit rezerva az ked som bol v polovici \"cerveneho\" a dojazd mi klesol pod 100km, potom ale svietila kontinualne bez blikania.

Odesláno
mne zacala svietit rezerva az ked som bol v polovici \"cerveneho\" a dojazd mi klesol pod 100km, potom ale svietila kontinualne bez blikania.

preco vravis ze \"potom svietila\" ked ti svieti aj predtym ? ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...