Šalda Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Kdy už konečně pochopíte, že pokud chcete dosáhnout optimálního výsledku, že je potřeba holt koupit pořádný nářadí? Na smažení řízků si taky nekoupíte pánvičku z Tesca za 150.- Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Ja na jare pojedu sem http://www.porzelack-praha.cz/ videl jsem od nich udelane auto a jako fakt se mi jejich prace libila a ceny maji hodne hezke :-) Citovat
309GT Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Koukni se sem,já z toho čerpám furt.Na autě mám dva roky starý lak a myčku to nezná,tak to mám snažší,ale nechá se tam najít plno postupů a kontaktů http://www.detailing.cz/ Citovat
ZoSo Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 děkuju za rady. Sice to neni na moje auto, ale asi to stejně zbude na mě...na jaro koupim tu úhlovku a vlítnu na to...nebo když se umoudří počasí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Inak v BA sa tomu jeden manik venuje ... Znamy nad tym rozmyslal, ale neišiel tam. Cena bola 300 Eur, ale aspom co mi rozpraval, co si zapametal, tak to bolo na 3 dni Okrem brusenia pastou, ktoru vybera podla znehodnotenia laku, atd, to este pomerne specialne voskuju ... Dává 2 vrstvy vosku, jeden tvrdý, jeden mäkký... Prvá vrstva vosku sa nanesie, a necháva sa na auto 24 hodín, az potom sa leští. Následne tam dáva druhú vrstvu, a tá stojí 12 hodín, a potom sa leští. Myslím, že kvalitka sa 3000 kč asi nebude, lebo čítal som o tom mrte, a je to pomerne velmi náročné, ked to má byť kvalitne ... Citovat
Kloub Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 také byvh měl jednu otázečku;) na metalíze máme asi od slunka vypálenou barvu, je to takové celé flekáté a přijde mi jakoby se loupal bezbarvý lak. dá se s tím taky něco dělat? nebo už je pozdě? Citovat
Šalda Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Kloub: Zkus to nějak vyfotit, takhle je těžký radit;) Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 jestli se loupe jen lak,to snad poznáš,přejeď si prstem po vrchu laku a ucejtíš přechod v každym případě dej pokud možno lepší foto [upravil dne 10.2.2012 20:46 od vendelinek] Citovat
Kloub Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 no ted v zimě se to nedá fotit. auto špinavé, umývat to nechci a běhat v zimě se mě taky nechce:D jen se loupe ten vrchní lak.... Citovat
zanulinek Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 prosím Vás, když mám někde lehce škrklé auto, ale jen lehounce, šlo by to vyleštit klasickou leštičkou? Citovat
koblih69 Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Co je klasická leštička? Pokud taková ta volantová tak 100% ne, to máš větší šanci udělat rukou. Nicméně záleží to na moc věcech... je to matalíza nebo normální barva. Pokud metalíza je ten lak proškráblej na barvu? Pokud normální barva je to proškráblé na plnič? .... Citovat
zanulinek Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 je to šedá metalíza a je to jen lehounce, v autolakovně mě řekli, že to stačí vyleštit, ale ty prachy se mě dávat nechtějí, kdyby to šlo levněji Citovat
wojtěch Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 máte někdo zkušeností s http://odstranovac-skrabancov.weebly.com/postup-pri-odstra328ovaniacute-scaronkrabancov.html ?? dá se to sehnat za 70kč :myslim jde to opravdu jak na těch videích a fotkách?? jak dlouho to vydrží? Citovat
koblih69 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Takových leštících past jsou spousty Výborná je W5 z Lídlu, ale dobře funguje i Tempo. Nicméně je potřeba rozlišovat standardní barvu a metalízu. U standardní není potřeba příliš řešit úběr laku, aleu metalízy je ta horní vrstva tak tenká, že je potřeba opravdu hodně opatrnosti. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 ale pocitej ze kdyz pouzijes tempo tak ten lak potrebujes i nejak zavrit jinak se ti ten lak zacne vysusovat a zacne byt matnej Citovat
wojtěch Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 mám metalízu tak na tu jaký přípravek nejlépe nějak konkrétně... tempo je spíš na normální lak ne? Citovat
koblih69 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Nicméně to musíš po jakékoliv leštící pastě, takže nějakou vhodnou leštící polituru, tvrdý vosk a leštěnka.... ...můžeš s opatrností použít Tempo na metalické laky, je výrazně jemnější. Já používám tohle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-barvy/brusne-a-lestici-pasty/brusna-pasta-jemna-m100-oskar%27s-1-kg/detail_3872.html [upravil dne 13/6/12 19:40 od koblih69] Citovat
wojtěch Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 a stačí na to ruka? nebo to chce leštičku.. a vosk jaký? leštěnku mám od turtle wax. a ještě čím přeleštit lak metalízu modrou jsou na ní matné fleky Citovat
koblih69 Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 Škrábanec rukou asi rozleštíš, bude ti to trvat dlouho, ale půjde to. Pokud chceš rozleštit i ty matné fleky na laku tak to asi ručně dost dobře nepůjde. Nicméně pokud nemáš zkušenost tak není moc vhodný si někde půčovat leštičku, můžeš to snadno probrousit. Nechal bych to někomu kdo má zkušenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.