DVORY02 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Ahoj, při volnoběhu mi kolísají otáčky motoru...někdy to jde v pohodě a někdy to občas i chcípne...mám podezření na krokoví motorek takže bych ho chtěl vyměnit ale v peugeotu za něj chtějí 2500,- a to se mi zdá nějaký přehnaný teda... nevíte někdo o nějaké druhovýrobě ? jinak je to na motor 2.0i r.v.2000 typ motoru RFR (VIN:VF38ERFRE80966371) ... Díky Citovat
Misos Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Na Slovensku stojí krokový motorček na tvoj motor v orig. Peugeote okolo 100-110€. Svojpomocne môžeš skúsiť odmontovať teleso škrtiacej klapky a očistiť ho. Aj motorček môžeš skúsiť očistiť. Keď dáš dole teleso škrtiacej klapky možno budeš potrebovať nové tesnenie. Kúp si ho vopred originál alebo si urob svojpomocne keď to budeš mať dole. Inak krokové motorčeky v ČR predáva p. Hlubiňák, autodíly Hlubina, mail: autodily-hlubina@seznam.cz. Ceny budú určite lepšie ako v autorizovanom servise. Citovat
vildapl Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Zkus nejdřív vyčistit škrticí klapku a přívodní hadici. Těleso klapky nemusíš pro začátek sundavat. Mě tam v těchhle mrazech kondenzuje vlhkost a na stěnách se dělá ledový film. Začnou kolísat otáčky a když je ledu víc tak zůstanou viset nahoře. Citovat
DVORY02 Odesláno 24. únor 2011 Autor Odesláno 24. únor 2011 Misos : děkuju za info už jsem mu napsal a odepsal mi že stojí 1399,- hned je to lepší vildapl : škrtící klapka to nejspíš nebude...dělalo mi to už přes léto jen až teď mi to už začalo lézt krkem tak sem to začal řešit Citovat
MarineFox Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Nevím jestli to nějak pomůže.... Ale nedávno mi odešel kroužek imobilizéru.... Než mi odešel úplně, tak mi otáčky kolísaly. Někdy mi to taky chcíplo a někdy se třeba držely DOKONCE i na 2000/min. Pak přestal kroužek načítat data a po výměně to šlape jako hodiny.... Tak jen tak.... Citovat
DVORY02 Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 Nevím jestli to nějak pomůže.... Ale nedávno mi odešel kroužek imobilizéru.... Než mi odešel úplně, tak mi otáčky kolísaly. Někdy mi to taky chcíplo a někdy se třeba držely DOKONCE i na 2000/min. Pak přestal kroužek načítat data a po výměně to šlape jako hodiny.... Tak jen tak.... a na kolik tě ten kroužek vyšel ? raději teda budu počítat se vším Citovat
limar Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Nevím jestli to nějak pomůže.... Ale nedávno mi odešel kroužek imobilizéru.... Než mi odešel úplně, tak mi otáčky kolísaly. Někdy mi to taky chcíplo a někdy se třeba držely DOKONCE i na 2000/min. Pak přestal kroužek načítat data a po výměně to šlape jako hodiny.... Tak jen tak.... Môže kolísanie otáčok spôsobovať vadný krúžok imobilizéra aj na HDi? Čo je vlastne v tom krúžku? MikeC21 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.