Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar hosi tak když jsem delal spojku minulej tejden atak jsem vimel rovnou olej v prevodovce za ten co tam podle katalogu patri.ale tedka jak jsou velky mrazy tak je to desny když auto stoji v garazi tak je to vsecko ok ale jak ma auto stat venku pres noc v mrazu tak rano se rozjedu a dvojku tam jenom narvu silou dvema rukama a kldyz jednicku trochu vytocim tak jde dvojka lip ale taky musim silou zabrat. a jak mile se auto trochu zahreje cca po 4km tak uz jde dvojka lip ale nejni to porad ono jak kdyz je auto zahraty na provozni teplotu.nevite co s tim?nevim uz ani jakej olej jsem tam nalil....myslite ze ten olej hodne stuhne pres noc?:myslim

[upravil dne 24/2/2011 22:08 Béďa]

Odesláno

máme to tak všichni, co dáváme doporučený olej (75W80), olej prostě tak ztuhne,že ta dvojka jde hůře, ale dá se to...,mrazy nebudou furt:myslim

[upravil dne 23/2/11 19:55 ozzy56]

Odesláno

no hure hure jdou ostatni rychlosti na to si nestezuju to mi nevadi ale ta dvojka jde zaradit jen kdyz s plnych sil zatahnu za kvedlacku:myslim a narvu ji tam....treba sestra s tim jela vcera rano nekam a ani nazaradila dvojku az kdyz se to krapet ohralo...proste nedala tam dvojku protoze nema na to silu....zni to blbe ale je to tak....a nerad bych urval radici tycky za chvili...:D

Odesláno

dit to nejni normalni ze ta dvojka tam nejde....a nebo jeste jendo reseni vytocit jednicku a dat rovnou trojku.... :D tedka me tady zabijou.... :D ale delam se jenom prdel....

Odesláno

Tak napisem moju story.

Daval som menit olej v prevodovke dva roky dozadu. Preventivne 130.000 km. Tazke radenie pri minusovych teplotach, rano (2 ztuha, 3-ka cez zuby), po zohriati zlepsenie. Minuly tyzden praskla manzeta poloosi od prevodovky. Vymenil som teda uz aj olej za TOTAL 75w-80. Povodny olej trochu speneny, tmavsi ako novy. Vysledok? Zlepsenie radenia o 100%. Rano radenie uplne v pohode. Som normalne tomu neveril. Netusim co tam mechanik nalial, ale do prevodovky jedine TOTAL 75W-80.

Odesláno
me taky prijde ze trojka tam jde krapet pres zuby...tak zkusim asi vymenit ten olej nebo jinak s tim nic asi neudelam....

a cos tam vlastně nalil??, roztopenou vazelínu?? :D

Odesláno

tak ja musim s potesenim rict ze me vse funguje naprosto dokonale, jaky olej tam mam sice netusim, ale kdyz je jako treba ted -13°C tak mi staci zmacknout spojku, a z neutralu ji stouchnu uplne na max doprava (jakoby na 1 a 2) a pak na max doleva (5 a R) takhle to staci udelat jednou, max dvakrat a nemam zadny problem... vsechny rychlosti tam padaji jedna basen.. :-) jediny co mi vadi, tak ze na N i na jakekoliv rychlosti s tou pakou muzu hybat do stran jako kdyby tam ani zadna rychlost nebyla.. :D

Odesláno
tak ja musim s potesenim rict ze me vse funguje naprosto dokonale, jaky olej tam mam sice netusim, ale kdyz je jako treba ted -13°C tak mi staci zmacknout spojku, a z neutralu ji stouchnu uplne na max doprava (jakoby na 1 a 2) a pak na max doleva (5 a R) takhle to staci udelat jednou, max dvakrat a nemam zadny problem... vsechny rychlosti tam padaji jedna basen.. :-) jediny co mi vadi, tak ze na N i na jakekoliv rychlosti s tou pakou muzu hybat do stran jako kdyby tam ani zadna rychlost nebyla.. :D

nemáš přehozené strany??, jednička doprava? :o:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...