Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prestaaan.

Jsem si delal srandu.

Motor ti musi rachtat jak sekacka.

Vsechny ven a nastavit a vycistit.

Za mne firma TP spol Kladno.

Hrozi ze ti budou menit spicky a zpetne ventily.

V tom pripade cca 10 t za vsechno.

Pokud by slo o cisteni a nastaveni tak do 3000,-komplet

Odesláno

straki007: když jsem si přečet tvůj poslední příspěvek na předchozí stránce tak jsem si rozklik ten obrázek z PP2000 a ty hodnoty se mi nějako nezdály, ale já tomu tak nehovim tak sem radši mlčel:D ale vidim že sem myslel správně:mrk

Odesláno

no a najhorsie na tom celom je ze pan s nickom: Carlos81 a 2 prispevkami sa sem uz nahodou nevrati,

ale hlavne je ze bude cely spokojny ze ma vstreky v poriadku :roll

...verim ze pan sa sem do vlakna este vrati ;)

som za obcasny forik, ale novacika treba najprv vyskolit :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Možná blbá otázka.Na začátku vlákna jsem se dočetl vyčistit ultrazvukem.Mám li možnost ultrazvukové čističky dá se takováto činnost udělat i bez odborné pomoci? nebo je na tom něco těškého?

Odesláno

no cistenie je jedna vec ale dolezite je ze ti to daju na tester kde sa dozvies vysledok...

dia povie dost vela, ale za klavesnicou musi sediet skuseny mechanik...

a to je dost podstatna informacia :myslim

v servise hned pripadny vadny vstrik alebo iny komponent vymenia.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám v pořádku vystřiky.Myslel sem preventivně očistit když je možnost ultrazvuku.Ale asi to nebude taková sranda jak to vypadá (nemyslím tim zapnut a vypnut ultrazvuk)

Odesláno

To je dobře ,že máš v pořádku vystřiky:D Ale když už je budeš mít venku,tak si myslím,že by bylo lepší je dát prohlídnout celkově v nějakém servisu který se tím zabývá,než doma s nima něco dělat s nejasným výsledkem.

Odesláno
Vítek1: lebo tym prichadzaju o pracu :D

tim myslis jako presne co? Kdyz zavolam do servisu kde cisti vstriky a v zivote jsem u nich nebyl tak me reknou ze to zbytecne pokud nejsou velke korekce- tak o tu praci prece prijdou

Odesláno

To je rozumný. Zjisti si ceny a zkus je porovnat s TP Kladno,kam to spousta členů z fora posílá a to i ze SK. Je tu toho napsáno dost o čištění vstřiků tak si to projdi,at si uděláš vlastní názor co pro tebe bude nejlepší:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...