Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MilanF1: Naši mají na druhém autě letní Bravuris, najeto 20 tisíc, vzorek 5-6 mm, což je slušný. Já na tom mám najeto zatím jen cca deset tisíc km, a neměřila jsem si je. Ale furt vypadaj jak nové. Jak říkám, stěžovat si (zatím) nemůžu :)

Odesláno

godzila.01 - tady mají taky zajímavý ceny a ty nankangy jsou za ty prachy dobrý měl jsem je a najezdil s nima 4 sezóny,teď jsem prodal kola i s těmadle gumama a nový majitel si liboval že ho ty gumy potěšily a jak říkám 4 sezóny a to jezdím jako prase:D

http://www.pneushop.cz/

[upravil dne 22/2/11 08:23 ygnor206]

Odesláno

Tak sis nechal poradit ... jak vidíš, tak vesměs většina Ti to rozmlouvá, ale je to na tobě. Klidně si je vezmi... a ušetříš - třeba se na nich bude dát jezdit. Já třeba koupil Čínu na zimu na jednu sezonu a na sněhu super, trošku hlučnější. Když je sucho, tak ucházející - jako klasika zimáky - prostě 100% v zatáčkách nesedí, jako letní, ale na mokru to je o hubu a musím s tím prostě počítat - takže proto bych příště bral raději něco prověřenýho.

A starý kolem 5-6mm se dají kolem 200 EUR sehnat třeba Pirellky a když vezmeš, že nový maj 8mm, tak na tom se ještě bude dát jezdit ... jsou jetý a jetý...

Ale to nic nemění na tom, že na limuzínu, jako je 607ma kupovat novej komplet za 4ku je poněkud divný ...

Odesláno

Dneska sem je odřekl.... :mrk Těžko ale říct jestli budou špatný nebo ne....

Ještě zjistuju nějaký jetý z BMW a když ani to nic tak asi ten BARUM nebo SEMPERIT.... no letos to asi zase bude sezona, chtěl jsem nový kola a nechtěl jsem barum.... :D Ale co stejně mám kola na jednu sezonu, tak bych to s nima případně nějak přežil no....

Ceny všeho jsou vesměs jen uměle hnány nahoru.... Zejména věci na novější, dražší a luxusnější auta jsou uměle ovlivnovány, někdy až do extrémů... Bohužel se s tím nedá prakticky nic dělat ....

Odesláno

Jedno byli micheliny, s těma se při víc jak 100km/h nedalo jet, strašně to hučelo a skákalo po silnici a druhý pirelli na kterých se objevili boule.... oboje pneumatiky z roku 2008 a pěkný vzorek..... Takže do toho se mi už znova nějak nechce .... :(

Odesláno

Navíc to, co jsem našel, je \"velký\" prodejce gum, takže to podezření je na místě. Kdyby to byl jen příležitostný, tak proč do toho nejít. Třeba ty moje jsou OK, ale v jedné gumě byl asi 5cm dlouhý hřebík :D Ale hříbek to vyřešil a guma drží. Samozřejmě moje cenová kategorie byla jiná.

Odesláno

Prosím, nepleťte si staré Barum Bravura - ty stály opravdu za ho*no.

Jezdil jsem jak na Bravuris 1, tak Bravuris 2.

Bravuris 1 - drzely vyborne, ale smetly se za 25 tkm

Bravuris 2 - drzi vyborne, po 15 tkm vzorek 70 %

Odesláno

Taky se musím přidat, Barumky jsou podle mě ideální volba kvalita vs cena, a jak píše Demo, Bravuris 1 jsem měl sjetý za cca 30tkm ale Bravurisky 2 to už jejíný kafe, je vidět že pokročili dál;)

A třeba zimní Polarisy taky vydrží docela dost, mám je třetí zimu, vzorek 4-5mm a najeto cca 35tkm:papa

Raději jdu do osvědčených značek, než do těch, o kterých jsem nikdy neslyšel:)

Odesláno

koukám, že nové barumky jsou OK. Hold my naposledy zkoušeli Brilant a ty opravdu stály za ***. Takže myslím, že godzila má dobrého favorita.

Odesláno

No mně vůbec nejde o výdrž pneumatiky, stačí když vydrží 20.000km a může jít do smetí, ale chci aby to sedělo, což ty barumky neseděli nikdy ani oproti čínskejm gumám. Jenom na mokru, to ty číny byly nesjízdný .... :D

Odesláno

Otazka, neni lahsie si kupit 205x55xR16 a hotovo ? Nevim jak se u vas kouka na rozmeri, ale i ja mam na svem aute prekrocene to co je v TP, na sirku o 10 vetsi ... STK sem s tym projel 2 krat uz bez problemu, a raz sem byl ucastnikem nehody kterou sem nezavinil, dokonce si poistovak i opsal pneu jake sem mnel na aute, a ani necekli ...

Podle mne te nikdo za taky rozdil pokutovat nebude ... Ale mozno to ma iny dovod ...

Odesláno

Kamarádovi se stalo že mu nevyplatili havarijní pojistku kvůli špatnému rozměru pneumatik... :-/ Od té doby se držím toho co je napsáno v TP a nemůže být s pojištovnou problém ...

Jinak bych tam ty široký válce ani nedával, strašně blbě se s tím jezdí....:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...