Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

chtěl jsem Vás poprosit o radu a informaci, zda nemáte někdo tip na nějaké autobazary poblíž německých hranic?

Kamarád si chce dovézt auto, ale nemá žádné vybrané, má pouze 9.000 EUR a chce si vybrat něco až na místě. Nejsem si jistý, jestli je dobré vyrazit pouze na blind a jestli se vůbec nechá narazit na nějaký větší bazar typu AAA, ESA atp.

Díky za každý tip :papa

Odesláno

Zná všechny auta - pozná slepeninu? Nedělej si o bazarech v DE iluze, zvlášť u hranic.

Otec kupoval auto z autosalonu mercedes a max spokojenost. Měl rok záruku, kterou využil jen z principu (závada se neprojevila, ale proč to nevyměnit, když je to v záruce:) ).

Odesláno

Co mna zaskocilo na nemeckych bazaroch ze su strasne drahe (v porovnani s nami), tie iste auta ako u nas boli o 1000€ drahsie v priemere, ale mozno som len blbo hladal :roll

Odesláno
Co mna zaskocilo na nemeckych bazaroch ze su strasne drahe (v porovnani s nami), tie iste auta ako u nas boli o 1000€ drahsie v priemere, ale mozno som len blbo hladal :roll

Problém je v tom, že to neboli tie isté autá... Schválně, v čem asi tak byl rozdíl? :P

Odesláno

ani nepises jake auto vlastne chce ??? kdyby peugeota, tak at zkusi autorizaky, bezne vykupuji od svych zakazniku ojetiny ... ale to asi kazda znacka

Odesláno

oddie: no porovnaval som samozrejme iba stupen vybavy, vykon motora a rok vyroby, pretoze na internete viac toho neporovnas a k tomu som hladal VW Golf, co som cakal ze bude v DE lacnejsie ako tu, ale ejha, boli vsetky omnoho drahsie... no a rozdiel bol isto v poctivosti servisnej historie a najazdenyhc km, mozno, ale aj tak ma tie vyssie ceny zaskocili... no a samozrejme aj v tom ze priemerne zarobi nemec 5x tolko co my (aj viac :D ), takze pre nich to je za hubicku :aut

Pechy: osobne v ziadnom, ale cez google som si vyhladal asi 15 nemeckych bazarov a hladal som auto podla potreby :)

[upravil dne 21/2/11 11:19 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...