Jarouš307 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Radek Hurvajz: Dík moc, ta věta mi to vlastně vše osvětlila. Zní to fakt senzačně a lákavě. Jak píšeš, může to bejt asi docela hlína, tak se už těším. Tak teď jdu přelouskat vaše zážitky z minulých OZ. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 musis mit kvalitni soplujezdce Neona, PetaV, Scratch (posledni dobou se dari) :DDDD Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 musis mit tak kvalitni spolujezdce Neona, PetaV, Scratch (posledni dobou se dari) :DDDD Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 ja jedu na sraz sam za sebe tak mi nekoho na Orientak prirknete ? nebo se mam pokusit s nekym domluvit ? MilanF1 bude mit predpokladam na Orientak pritulku jako posadku .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 se vzdycky s nekym dohodnes, obecne je lepsi jet ve dvou, kdyz jedes sam, tak toho muze byt moc, sledovat cestu, znacky, provoz, deti a jeste neco nekde hledat v itinerari Kdyz jsme jednou jeli ve 4 tak to bylo taky na prd, jsme celou cestu kecali a na pesim orientaku se ztratili a sli asi 8 km navic Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 nj tak bud se s nekym dohodnu nebo to pojedu sam a tim padem se pasuju do role nejvetsiho luzra no aspon se na muj ucet pak pobavite (jako uz parkrat tady na foru ) hehe Citovat
MilanF1 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Tak i sám to můžeš odjet slušně, záleží na náročnosti orientáku. Třeba lednicej by byl pro jednoho v pohodě, tedy až na jeden úkol, který se dělal ve dvou Jarní seč zase měla na můj vkus docela náročný itinerář ... více srazů jsem se neúčastnil, takže nemohu soudit. PS: Spolujezdce mi bude skutečně dělat drahá polovička. Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Hmmm ja se snazil na sraz vylakat Olaffa ale nereaguje By me zajimalo zda tu jeste vubec je aktivni Citovat
Lví-ček Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Taky se snažím navnadit kámoše, aby jel ale nemá čas. Orienťák bych si taky rád zkusil,ale jedu sám:( [upravil dne 19/4/11 03:12 Lví-ček] Citovat
MilanF1 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Tak si se Stibtem hodte mincí, s kterým autem pojedete Citovat
Jarouš307 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Lví-čku, uvidíš na místě. Třeba se někdo najde kdo s Tebou rád pojede. Takových samotářů tam bude jistě víc, tak neztrácej naději! Citovat
Lví-ček Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Jarouši díky:) Chci jen zažít nějakou legraci a nemusím ani řídit. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Lví-čku, neboj, k někomu se vejdeš, a jak tak koukám, ono vás alkoholiků, co nebudou řídit, tam bude víc :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Taky jedu sám, a pokud přežiju pateční noc tak budu hledat buď navigatora nebo řidiče. Navigator musi být ale rano schopen čist mapu, ne jeko tehdy Koudak kterej nevěděl ani jak mapa vypadá, natož aby navigoval:D:D:D Teda pokud nebude nikomu mlademu vadit že pojede s fotrem:D:D [upravil dne 19/4/11 16:41 Radek Hurvajz] Citovat
Lví-ček Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Radku, když druhý den někam jedu tak se krotím s pitím. Kdysi mě smetl opilec zezadu autem a vzal jsem si z toho poučení. Moje auto bylo tehdy na odpis a krk s hlavou mě bolela z opěrky několik dní. [upravil dne 19/4/11 23:24 Lví-ček] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Tak to má být, holt ti co spolehají že budou jen navigator tak jsou rano často jak vyoraný myši:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 ano ano, ja minule s PetaV jel jako navigator a kdyz jsme dojeli, tak me PetaV sejmul hlaskou: tu prvni cast orientaku si dame jeste jednou, stejne si z ni asi moc nepamatujes :D:D:D:D:D A predpredminule na Seci - na orientak jsme s manzelkou (nas alkoholovy dychanek znate) vyrazili kolem 13:00, a kdyz nas videl Blizzard na krizovatce, tak ac mel prednost, tak radsi couval, ale ja byl strizliv Paradoxne z poslednich dvou orientaku mam 1. a 2. misto Citovat
Lví-ček Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Schtatchi už teď se bojím. No jdu do toho jen pro legraci. Přeji ti další vítězství. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 tak tento orientak jiz nevyhraji , nebo bych pak musel dohanet Neona Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Taky jedu sám, a pokud přežiju pateční noc tak budu hledat buď navigatora nebo řidiče. Navigator musi být ale rano schopen čist mapu, ne jeko tehdy Koudak kterej nevěděl ani jak mapa vypadá, natož aby navigoval:D:D:D Teda pokud nebude nikomu mlademu vadit že pojede s fotrem:D:D [upravil dne 19/4/11 16:41 Radek Hurvajz] já klidně Radku pojedu s Tebou jako navigátor Beztak spolu už bydlíme jestli jsem to dobře pochopil no a aspoň se nebudu muset hlídat s pitím v pátek hehe Stačí když mi v sobotu dáš mapu do ruky a ono se to nějak poddá .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.