Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radek Hurvajz: Dík moc, ta věta mi to vlastně vše osvětlila. Zní to fakt senzačně a lákavě. Jak píšeš, může to bejt asi docela hlína, tak se už těším.

Tak teď jdu přelouskat vaše zážitky z minulých OZ.

Guest Scratch
Odesláno

musis mit kvalitni soplujezdce

Neona, PetaV, Scratch (posledni dobou se dari) :DDDD

Guest Scratch
Odesláno

musis mit tak kvalitni spolujezdce

Neona, PetaV, Scratch (posledni dobou se dari) :DDDD

Odesláno

ja jedu na sraz sam za sebe :( tak mi nekoho na Orientak prirknete ? nebo se mam pokusit s nekym domluvit ? MilanF1 bude mit predpokladam na Orientak pritulku jako posadku ....

Guest Scratch
Odesláno

se vzdycky s nekym dohodnes, obecne je lepsi jet ve dvou,

kdyz jedes sam, tak toho muze byt moc, sledovat cestu, znacky, provoz, deti a jeste neco nekde hledat v itinerari

Kdyz jsme jednou jeli ve 4 tak to bylo taky na prd, jsme celou cestu kecali a na pesim orientaku se ztratili a sli asi 8 km navic :D

Odesláno

nj tak bud se s nekym dohodnu nebo to pojedu sam a tim padem se pasuju do role nejvetsiho luzra :) no aspon se na muj ucet pak pobavite (jako uz parkrat tady na foru :D ) hehe

Odesláno

Tak i sám to můžeš odjet slušně, záleží na náročnosti orientáku. Třeba lednicej by byl pro jednoho v pohodě, tedy až na jeden úkol, který se dělal ve dvou :myslim Jarní seč zase měla na můj vkus docela náročný itinerář ... více srazů jsem se neúčastnil, takže nemohu soudit.

PS: Spolujezdce mi bude skutečně dělat drahá polovička. :papa

Odesláno

Hmmm ja se snazil na sraz vylakat Olaffa ale nereaguje :myslim By me zajimalo zda tu jeste vubec je aktivni

Guest minimaxa
Odesláno

Lví-čku, neboj, k někomu se vejdeš, a jak tak koukám, ono vás alkoholiků, co nebudou řídit, tam bude víc :D:D

Odesláno

Taky jedu sám, a pokud přežiju pateční noc tak budu hledat buď navigatora nebo řidiče. Navigator musi být ale rano schopen čist mapu, ne jeko tehdy Koudak kterej nevěděl ani jak mapa vypadá, natož aby navigoval:D:D:D

Teda pokud nebude nikomu mlademu vadit že pojede s fotrem:D:D

[upravil dne 19/4/11 16:41 Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku,

když druhý den někam jedu tak se krotím s pitím. Kdysi mě smetl opilec zezadu autem a vzal jsem si z toho poučení. Moje auto bylo tehdy na odpis a krk s hlavou mě bolela z opěrky několik dní.

;)

[upravil dne 19/4/11 23:24 Lví-ček]

Guest Scratch
Odesláno

ano ano, ja minule s PetaV jel jako navigator a kdyz jsme dojeli, tak me PetaV sejmul hlaskou:

tu prvni cast orientaku si dame jeste jednou, stejne si z ni asi moc nepamatujes :D:D:D:D:D:D

A predpredminule na Seci - na orientak jsme s manzelkou (nas alkoholovy dychanek znate) vyrazili kolem 13:00, a kdyz nas videl Blizzard na krizovatce, tak ac mel prednost, tak radsi couval, ale ja byl strizliv :D

Paradoxne z poslednich dvou orientaku mam 1. a 2. misto :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak tento orientak jiz nevyhraji :D, nebo bych pak musel dohanet Neona :D

Odesláno
Taky jedu sám, a pokud přežiju pateční noc tak budu hledat buď navigatora nebo řidiče. Navigator musi být ale rano schopen čist mapu, ne jeko tehdy Koudak kterej nevěděl ani jak mapa vypadá, natož aby navigoval:D:D:D

Teda pokud nebude nikomu mlademu vadit že pojede s fotrem:D:D

[upravil dne 19/4/11 16:41 Radek Hurvajz]

já klidně Radku pojedu s Tebou jako navigátor :) Beztak spolu už bydlíme jestli jsem to dobře pochopil no a aspoň se nebudu muset hlídat s pitím v pátek hehe :) Stačí když mi v sobotu dáš mapu do ruky a ono se to nějak poddá ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...