Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám Dotaz ohledně mé 407sw r.v 2007. Jde připojit aktivní nebo pasivní subwoofer k továrnímu rádiu RD-4? Pokud ano tak bych poprosil Jak.Díky Moc.

Odesláno

Přímo ne. Nemá výstup. Nejlepší je origo hifi systém JBL. Je tam zesilovač, který je připojen přímo na repro výstupy rádia, a z něj jsou napájeny repoduktory a i subwoofer. Hraje to super.

[upravil dne 19/2/11 09:45 HonzaZ]

Odesláno

Musíš to sehnat jedině na vrakovišti, jinak by jsi se nedoplatil. Origo stojí zesilovač necelých 8t a tuby necelé 4t. Právě si dávám sadu dohromady a na jaře to nainstaluji.

Odesláno

Nemáš zač. Zatím mám toto, ještě mi schází přední výškáče a jeden repro do dveří. Samo mám k tomu konektory.

post-25780-14109615598246_thumb.jpg

[upravil dne 19/2/11 09:56 HonzaZ]

Odesláno

jo jo vydím ale nechci mněnit všechny repráky hraje mi to krásně jen bych chtěl obohatit ty basy s tím subwoferem no tak uvidíme.

Odesláno

Repráky měnit nemusíš. Stačí jen ten zesík a tuba. Hraje to taky dobře. Já jenom že to chci mít jako origo. Vepředu akorát musíš výškáče samostatně zapojit na výstup zesíku. Původně jsou jen přes kondík připojeny na repro v předních dveřích.

Odesláno

neviem ako je riesene autoradio na P 407 ale na P 406 boli vzadu mini Iso koncovky kde sa dala kupit redukcia na RCA kable.. stalo to okolo 10€.. ak ma aj tovje autoradio mini ISO da sa to vyriesit a nemusis riesit nove radio.. zapojis subak a napojis na radio v pohode

[upravil dne 24.2.2011 22:10 banan1987]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Subwoofer sa dá pripojiť aj bez akejkoľvek koncovky, alebo čohokoľvek podobného. Stačí ti nájsť káble, ktoré idú z rádia k reprákom a na nich napojiť káble, ktoré zapojíš do Hi-input vstupu. Drvivá väčšina zosilňovačov ho má. Väčšinou vyzerá, ako malá eurokoncovka, ktorá je pribalená k samotnému zosilňovaču.

A k tomu poslednému príspevku: Pokiaľ je ten subwoofer aktívny, tak dva káble sú signál (čiže prívod zvuku z rádia) a tie druhé dva sú napájanie. Ale jedna vec mi neide do hlavy. Kde má potom ten subák REMko (to je plusové napätie od rádia, ktoré ti zopína integrovaný zosilňovač pri zapnutí rádia, resp. zapaľovania), pretože pokiaľ je napájanie trvalé, môže sa stávať, že ti bude vybíjať baterku.

Odesláno

k rd4 lze dokoupit origo basovou tubu s aktivnim zesikem ,kabelem a redukci k rd4 , cena je cca 7000 a hraje tu nad me očekáváni až moooc dobře. kdyby byl zajem hodim foto

Odesláno
Subwoofer sa dá pripojiť aj bez akejkoľvek koncovky, alebo čohokoľvek podobného. Stačí ti nájsť káble, ktoré idú z rádia k reprákom a na nich napojiť káble, ktoré zapojíš do Hi-input vstupu. Drvivá väčšina zosilňovačov ho má. Väčšinou vyzerá, ako malá eurokoncovka, ktorá je pribalená k samotnému zosilňovaču.

A k tomu poslednému príspevku: Pokiaľ je ten subwoofer aktívny, tak dva káble sú signál (čiže prívod zvuku z rádia) a tie druhé dva sú napájanie. Ale jedna vec mi neide do hlavy. Kde má potom ten subák REMko (to je plusové napätie od rádia, ktoré ti zopína integrovaný zosilňovač pri zapnutí rádia, resp. zapaľovania), pretože pokiaľ je napájanie trvalé, môže sa stávať, že ti bude vybíjať baterku.

jak se zapojuje basak samozrejme vim, jen jsem chtel vedet jak je zapojenej ten origo ve 407 jestli by sel i do jineho auta spis ze zvedavosti

Odesláno
k rd4 lze dokoupit origo basovou tubu s aktivnim zesikem ,kabelem a redukci k rd4 , cena je cca 7000 a hraje tu nad me očekáváni až moooc dobře. kdyby byl zajem hodim foto

Mohl by jsi prosím nahodit to foto? :papa

Odesláno

Pánové já tedy nevím jak to hraje ve 407, ale máme ve firemní 607 komplet JBL a když budu hodně slušnej tak řeknu to hraje dost průměrně. Laboroval jsem s tím jak se dalo, ale pro mě přijatelného zvuku jsem se nedočkal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...