Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,mam dotaz: aj na starych aj teraz na novych packach sa mi hmlovky zapinaju otocenim toho vnutorneho kolecka na lavej packe,klasika,ale dopredu sa zapnu,dozadu sa vypnu,t.j. ked otocim dopredu,zapne sa predna hmlovka,ked 2.krat dopredu,zapne sa zadna,a ked otocim potom dozadu,tak sa vypne zadna hmlovka a potom predna.

A teraz problem-nemozem tym padom pouzivat len zadnu hmlovku,ked som napr. v kolone posledny,tak musim najprv pustit prednu,aby isla vobec zadna.

Da sa to nejako prerobit,alebo nastavit?:myslim

diky za info

Odesláno

presne tak, staci bliknu dialkovymi svetlami a hmlovky sa v predu vypnu same.

Odesláno

otázkou je, čo si potom bude ten pred tebou myslieť :D Mne sa sem tam stane, že spolu s blinkrom sa mi pustí hmlovka (asi zlý kontakt alebo čo) a už si to pár ľudí dosť blbo vysvetlilo...

Odesláno

Naprosto s tebou souhlasím,je to nelogické zapínání mlhovek, aby když chci zapnout jen zadní,musely svítit i přední. S těmi dálkovými to vyzkouším.

Odesláno

Tak som to skusal s tymi dialkovymi,ale nejde to. Ked bliknem alebo prepnem dialkove,tak hmlovky zhasnu,ale zasa ostatnu svietit dialkove,co nieje o moc lepsie preto predomnou :D

Odesláno

Podľa mňa sú len špatne naprogramované, skús to vez diag znovu nastaviť. Mne to ide normálne, zapnem predné a potom pridám zadné bez problémov.

Odesláno

Tak já jsem to taky zkoušel jak zapnout jen zadní mlhu a když jsme dal dálkový světla a pak zapnul mlhy zapla se zadná a po vypnutí dalkových se přední nerozsvítili jenom zadní svítila. Kdyby to nešlo tak se omlouvám ale zkoušel jsem jednou jak zapnout je zadní a svítil jsem dálkovýma a pak jsem zapnul mlhovky a jen zadní se zaply a přední nešli.

Odesláno

c ize postup je taky zapnut dialkove - zapnut hmlovky (pusti len zadnu) prepnut dialkove na tlmene- ostane svietit len zadnma hmlovka :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...