jofo Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Len to prezentuj v takom v ktorom budu vediet o com je rec. Aby nespravili este horsie ako je. Citovat
roman74 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 skús si najst kontak na opravovny automatický prevodoviek/Ostravská firma opravovali mi tam prevodovku k plnej spokojnosti,a kedže robia od Audi až po......mohli by si vediet rady,kontakt som naneštastie stratil,ale v dobe google už nie je problém Citovat
dapata Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Nové poznatky, nová sdělení: Dle infomací zainteresovaných výměna tlakových regulačních ventilů z dlouhodobého hlediska nepomůže a neřeší závadu. Nutná je prý výměna celého hydraulického bloku, kde je samotná závada prolínání oleje okolo šoupatka směru jízdy, ventily to poté nestačí uregulovat a převodovka padá do nouzového stavu. Cena hydr. bloku cca. 18 tis., takže pak jde o to zda-li se to ke stáří vozidla a jeho ceně vyplatí. Citovat
sowwwa Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Pokud je to opravdu tim, tak by se mozna dal zvetsit prumer diry pro ten ventil vystruznikem a na soustruhu vyrobit odpovidajici ventil novej. Vyslo by to urcite levneji nez na 18 tis. Pro nektery prevodovky se primo prodavaji sady vystruzniku a ventilu na tuhletu opravu, ale pro AL4 jsem nic takovyho nenasel. Citovat
richmond Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Mno chlopy, Auto je po oprave AL4 v servise Modra p. Juríček. Pochvala na 110% Ja som chcel od neho viac ako ako bolo treba, Dal som vymeniť ventili radenia, repasoval som aj spojku hydromenič a dal som vymeniť aj lamely v prevodovke s filtrom...... Celá GO Výsledok: Nespoznávam jazdu v aute, radí jemne že nie je cítiť radenie. Práca v servise bola na 1. ešte ma čaká výmena oleja po 15k km a potom hurá do sveta Stálo to za to. p. Juríček Ď A K U J E M Citovat
John_Ice Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 takže se to vyplatilo i utak starého auta jak jsi písal Citovat
dapata Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Mě čeká zítra to samé, cenu si účtují cca. 45 tis. korun českých. Citovat
richmond Odesláno 30. březen 2011 Autor Odesláno 30. březen 2011 Oplatilo sa chlopy v Origo servise by ju menili komplet za oveľa viac a teraz jazdí ako kočiar poháňaný vetrom ...... netrhá a ani nevyskakuje rýchlosť...... veľká spokojnosť mne sa oprava rentovala.......... Citovat
hpavel Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Zdravím,taky mě převodovka skočila do nouzáku,na diagnostice v org peugeot mě řekli závady:UO103 absence komunikace s počítačem aut.převodovky a P1701 inkoherence převodového stupně převodovky.Nikdy problem nebyl, řadilo to báječně,:(taky mě blbne spinač brzdových světel u pedálu,mohl by někdo popsat přesnou funkci pedálu k převodovce:). [upravil dne 14/12/12 19:28 od hpavel] [upravil dne 14/12/12 19:29 od hpavel] [upravil dne 14/12/12 21:46 od hpavel] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.