Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

skús si najst kontak na opravovny automatický prevodoviek/Ostravská firma opravovali mi tam prevodovku k plnej spokojnosti,a kedže robia od Audi až po......mohli by si vediet rady,kontakt som naneštastie stratil,ale v dobe google už nie je problém

Odesláno

Nové poznatky, nová sdělení: Dle infomací zainteresovaných výměna tlakových regulačních ventilů z dlouhodobého hlediska nepomůže a neřeší závadu. Nutná je prý výměna celého hydraulického bloku, kde je samotná závada prolínání oleje okolo šoupatka směru jízdy, ventily to poté nestačí uregulovat a převodovka padá do nouzového stavu.

Cena hydr. bloku cca. 18 tis., takže pak jde o to zda-li se to ke stáří vozidla a jeho ceně vyplatí.

Odesláno

Pokud je to opravdu tim, tak by se mozna dal zvetsit prumer diry pro ten ventil vystruznikem a na soustruhu vyrobit odpovidajici ventil novej. Vyslo by to urcite levneji nez na 18 tis. Pro nektery prevodovky se primo prodavaji sady vystruzniku a ventilu na tuhletu opravu, ale pro AL4 jsem nic takovyho nenasel.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mno chlopy,

Auto je po oprave AL4 v servise Modra p. Juríček.

Pochvala na 110%

Ja som chcel od neho viac ako ako bolo treba,

Dal som vymeniť ventili radenia, repasoval som aj spojku hydromenič a dal som vymeniť aj lamely v prevodovke s filtrom......

Celá GO

Výsledok:

Nespoznávam jazdu v aute, radí jemne že nie je cítiť radenie.

Práca v servise bola na 1. ešte ma čaká výmena oleja po 15k km a potom hurá do sveta

Stálo to za to.

p. Juríček Ď A K U J E M

:potlesk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Oplatilo sa chlopy v Origo servise by ju menili komplet za oveľa viac a teraz jazdí ako kočiar poháňaný vetrom ...... netrhá a ani nevyskakuje rýchlosť...... veľká spokojnosť

mne sa oprava rentovala..........

:papa

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím,taky mě převodovka skočila do nouzáku,na diagnostice v org peugeot mě řekli závady:UO103 absence komunikace s počítačem aut.převodovky a P1701 inkoherence převodového stupně převodovky.Nikdy problem nebyl, řadilo to báječně,:(taky mě blbne spinač brzdových světel u pedálu,mohl by někdo popsat přesnou funkci pedálu k převodovce:).

[upravil dne 14/12/12 19:28 od hpavel]

[upravil dne 14/12/12 19:29 od hpavel]

[upravil dne 14/12/12 21:46 od hpavel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...