richmond Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Pripojil som diagnostiku v aute a našiel som chybu vadného potenciometra v prevodovke AL 4, ale neviem čo sa tým myslí.......? Neviete kam by som sa mal pozrieť......? V Peugeot servise mi povedali že vedia vymeniť prevodovku za novúúúúú nemáte s tým skúsenosť? a dáke podklady? Citovat
DanculD Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 A ako sa ti prejavuje chyba? Dobri a ochotny su aj v Kojetine a aj jeden chlapik z Martina, len na toho nemam momentalne kontakt. Tak skus zavolat aj do toho Kojetina. Na servis Peugeot sa vykasli, podla mna tam nikdy neopravovali automat inym sposobom ako vymenou. Inak co to mas za motor v tej 307? A kolko ma nabehane? Citovat
sowwwa Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Byl by kod chyby? V prevodovce zadnej potenciometr neni. Nemohlo by jit treba o potenciometr skrtici klapky? Citovat
straki007 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Ale je to nakonec nejaka pojimiva porucha a nic s tim nedela , jenom spis nastava vec kdy clovek ma diagnostiku a resi drobnosti kolem. Mam recht?? Citovat
richmond Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Mno kod chyby musím znova načítať, ale pokusim sa, ja som si myslel že potenciometer bude niekde v čarovnej skrynke na vrchu prevodovky...... nikdy som nemal otvorené nepoznám........ chyba sa prejavuje čoraz častejším trhnutím a preskočením do havaríneho stavu (zaradí sa 3. prevod a na palubovke bliká včetko hviezdička aj Sport a v strede čiarka) jdediná pomoc je zastaviť vypnäť motor počkať a znova natočiť. Mám pocit že najviac sa to prejavuje za studena........ Má auto už 180 000. km Posledne sa mi stáva že často mi vyhodí tempomat chybu ale CC falure a musim reštart.......ale občas nastane táto chyba s prevodovkou súčasne ....... Vďaka:super [upravil dne 15/2/11 00:03 richmond] Citovat
richmond Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 A ako sa ti prejavuje chyba? Dobri a ochotny su aj v Kojetine a aj jeden chlapik z Martina, len na toho nemam momentalne kontakt. Tak skus zavolat aj do toho Kojetina. Na servis Peugeot sa vykasli, podla mna tam nikdy neopravovali automat inym sposobom ako vymenou. Inak co to mas za motor v tej 307? A kolko ma nabehane? Motor 1990cm3 bendzín inak sa to kedisi ani nerobilo Citovat
dapata Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Nemám sice Peugeota ale Xsaru s převodovkou AL4, tento tebou popisovaný jev se u mě začal vyskytovat tuto zimu pravidelně po rozjezdu kdy je motor ješte studeny a vozdilo jede do kopce. Zatim řesim tak že přepnu převodovku do sportovního modu (tlačitko S) - pak se tato závada zatím eliminuje,po zahřátí, ujetí cca. 3 km do nouzového stavu převodovka nepadá, funguje bez poruchy. Těžko řící co to je, zde běžný servis s tímto nemá zkušennosti a neumí to řešit ani diagnostikovat. Chybová hláška má toto označení B23 - \"chyba při přeřazení rychlostního stupně\" nic neříkající hláška závady. Výměna olejové náplně nepomohla. Výměna tzv \"control switch\" též bez úspěchu. Citovat
straki007 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 A olej jsi uz menil??? Tohle je totiz problem s tlakem oleje.Takze kdyz nepomuze olej tak prevodovka venku a repas menice plus komplet vycisteni prevodovky s vymenou lamel. [upravil dne 15/2/11 08:02 straki007] Citovat
dapata Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 to:straki007 výměna olejové náplně převodovky nepomůže, ano problém je s tlakem oleje v hydraulickem bloku, to znamená, že je některý z tzv. elektrohydraulických ventilů pokažen, respketive nedodává takový vztlak, který je třeba - bohužel ktrý ventil to je nelze přesně zjistit (jeden, nebo všechny ?) Celkový repas předovky vzhledem k ceně kterou si zdejší \"repasníci\" poptávají a nezaručenému uspěchu této akce + stáří vozdila = ekonomicky a logicky nevyplatí. Citovat
straki007 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 A jak to muzes vedet ze vymena oleje nepomuze? Ano v nekterych pripadech uz nepomuze ani buh.Hlavne kdyz se jezdi v nouzaku prevodovky. Ale vymena oleje je snad nejlevnejsi a nejrychlejsi. no ja ted pockam na to co se tady napise jestli se olej menil nebo ne.Zbytecne jsou pak tady dohady. Citovat
sowwwa Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Tahle prevodovka by se mela ozvat sama, kdyz chce vymenit olej. Jednotka udajne pocita nejakym zpusobem opotrebeni a podle toho nahlasi interval vymeny. Takze bych se predevsim podival, jestli uz tam v minulosti nekdo nenalil neco, co tam nepatri. Puvodni olej (ESSO LT 71141) ma zlutohnedou barvu. Citovat
marko306 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Aj motor sa ti ozve na výmenu oleja, ale iba na základe kilometrov a nie na základe opotrebenia oleja a tak isto je to aj u prevodovky, ak sa teda ozýva. Olej už môže byť dávno v prdeli aj keď nemá najazdené km. Citovat
sowwwa Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 marko306: Nevim, nikdy jsem auto s touhle prevodovkou nemel, ale takhle to pisou v manualu: The (AL4) autoadaptive automatic gearbox is lubricated for life . All that is required is an oil level check at 60000 km . Despite that, the automatic gearbox has a system for measuring oil quality . The AL4 autoadaptive automatic gearbox ECU has an oil wear sensor . For a given time interval, the counter increases by a certain number of units (of wear) depending on the temperature of the gearbox . When the counter is exhausted, the gearbox ECU informs the driver of the presence of a fault by the flashing of the Sport and Snow indicator lights on the instrument panel . Using the diagnostic equipment, the technician checks whether or not it is necessary to replace the gearbox oil . For any operation requiring a top-up of at least 0,5 litre(s) of gearbox oil, update the oil wear counter by using the diagnostic equipment . Jinak pokud by byl olej spalenej tak nema smysl ho (teda jeho cast) menit, je potreba udelat repasi. [upravil dne 15/2/11 16:18 sowwwa] Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 me to delalo taky , byl spatnej regulacni ventil tlaku oleje , jsou tam dva a ja nevedel ktery je ko , tak jsem vymenil oba, jeden za 1800,- + 300 tesneni pod viko , a 3litry oleje, vypustis , olej, sundas pocitac , potom viko , odmontujes blok , zvrchu jsou ty dva ventily ty vymenis a vse poskladas zpet, jo zapomnel jsem , odmer si jak je nastavena paka volice , ta se serizuje ale bez pripravku musis , od oka , ja to delal tak ze jsem si to nafotil ze vsech stran a pak to podle toho namontoval , svete div se slo to na poprve, , nalijes vrchem 3litry oleje , pockas az to vykape spodem , zadelas a fertig , s pp205 prace na 2 hodky na heveru s cigarem v ruce . Citovat
richmond Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 Dneska som bol v servise kde robia len automaty....... 1, olej som vymenil už niekoľko 3 xa nepomohlo 2, potenciometer na prevodovke nie je 3, vypadávanie prevodovky nastáva za studena a mám pocit že sa to zhoršuje 4, doporučili mi v servise čím skôr opraviť nech sa nekazí viacej vnútero, asi bude pri preraďovaní jemnejšie radiť, mám pocit že radí strašne sekavo...... 5, zdiagnostikovali mi závadu na \"regulačných tlakových ventiloch\" 2 ks 6, tak asi sa pustím do opravy v%daja servisu, potom sa pochválim...... 7, držte mi palec nech to dopadne dobre, mám moje autíčko rád...... 8, S pozdravom a budem ďalej sledovaž Vaše postrehy Citovat
DanculD Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 A ako sa ti prejavuje chyba? Dobri a ochotny su aj v Kojetine a aj jeden chlapik z Martina, len na toho nemam momentalne kontakt. Tak skus zavolat aj do toho Kojetina. Na servis Peugeot sa vykasli, podla mna tam nikdy neopravovali automat inym sposobom ako vymenou. Inak co to mas za motor v tej 307? A kolko ma nabehane? Motor 1990cm3 bendzín inak sa to kedisi ani nerobilo Hm, a preco mas v popise 1900? Inak, zelam ti nech to vsetko dobre dopadne. Ja mam tiez automat, tak s tebou sucitim a dufam, ze aj mne sa budu problemy s automatom este dlho vyhybat.... Citovat
straki007 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Dneska som bol v servise kde robia len automaty....... 1, olej som vymenil už niekoľko 3 xa nepomohlo 2, potenciometer na prevodovke nie je 3, vypadávanie prevodovky nastáva za studena a mám pocit že sa to zhoršuje 4, doporučili mi v servise čím skôr opraviť nech sa nekazí viacej vnútero, asi bude pri preraďovaní jemnejšie radiť, mám pocit že radí strašne sekavo...... 5, zdiagnostikovali mi závadu na \"regulačných tlakových ventiloch\" 2 ks 6, tak asi sa pustím do opravy v%daja servisu, potom sa pochválim...... 7, držte mi palec nech to dopadne dobre, mám moje autíčko rád...... 8, S pozdravom a budem ďalej sledovaž Vaše postrehy No konecne jsi se vymacknul co jsi vlastne vsechno delal.... My tady dreme prsty o klavesnice a nakonec z tebe vypadne tohle.....ted je to vic nez jasne ze ventily....ale co uz...nememu....:papa:papa Hodne zdaru pri oprave:super Citovat
dapata Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Prosím které ventily máš na mysli ? Když kouknu na rozpis nákresu převodovky tak v hydraulickém bloku je těch ventilů 8. Díky me to delalo taky , byl spatnej regulacni ventil tlaku oleje , jsou tam dva a ja nevedel ktery je ko , tak jsem vymenil oba, jeden za 1800,- + 300 tesneni pod viko , a 3litry oleje, vypustis , olej, sundas pocitac , potom viko , odmontujes blok , zvrchu jsou ty dva ventily ty vymenis a vse poskladas zpet, jo zapomnel jsem , odmer si jak je nastavena paka volice , ta se serizuje ale bez pripravku musis , od oka , ja to delal tak ze jsem si to nafotil ze vsech stran a pak to podle toho namontoval , svete div se slo to na poprve, , nalijes vrchem 3litry oleje , pockas az to vykape spodem , zadelas a fertig , s pp205 prace na 2 hodky na heveru s cigarem v ruce . Citovat
dapata Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Díky moc. Pokusím se to prezentovat v nějakém servisu, neboť abych si to měnil sam, nato nejsem dostatečně \"odborný\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.